Miniferie eller weekendopphold på Quality Hotel Park Södertälje

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Quality Hotel Park Södertälje

Opphold med mat i sjarmerende by, nær Stockholm

Moderne og hyggelig hotell
Mat er inkludert i oppholdet
Kort avstand til Stockholm
 • 480 km fra Svinesundbroen
 • 470 km fra Strømstad, Sverige
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Dette moderne og hyggelige hotellet ligger fint til midt i Södertälje med byparken som nærmeste nabo. Her er det lagt opp til kos og avslapping, god mat og spennende opplevelser på et hotell med en behagelig atmosfære, i kort avstand til Stockholm sentrum. Kombinér en hyggelig miniferie eller et weekendopphold med en storbyferie i Stockholm, shop i vei, dra på sightseeing og nyt et herligt opphold med mat inkludert til en rimelig pris.

Hotellet tilbyr

Quality Hotel Park Södertälje ligger fint til rett ved byparken i hjertet av den svenske handelsbyen, Södertälje, ca. 35 km. fra Stockholm sentrum. Her kommer dere til å bo på et hyggelig og moderne hotell med en behagelig atmosfære. Hotellet egner seg både til forretning og fornøyelse, med gode konferansefasiliteter og et stort kombinert lobby- og restaurantsområde som innbyr til kos og gode samtaler.

Beliggenheten i sentrum gir dere kort avstand til byens gågate med mange butikker og restauranter, samt togstasjonen hvorfra dere lett kan komme dere videre inn til Stockholm. Södertälje har et variert kultur- og underholdningsliv og dere kan bl.a. besøke Tom Tits Eksperiment og Torekäll-fjellet som er et spennende friluftsmuseum.

Hvis dere er aktive og liker å trene, har dere under oppholdet mulighet til å benytte hotellets eget treningsrom helt gratis. Her finner dere tredemølle og forskjellige andre treningsmaskiner.

Hver morgen tilbys det en frokostbuffet med mange økologiske muligheter slik som bl.a. egg, brød og meieriprodukter som er merket med det økologiske kvalitetsmerket, KRAV, økologisk kaffe og forskjellige marmelader. Frokosten kan nytes kl. 06.30 - 09.30 på hverdager og kl. 07.30 - 10.00 i helgene.

Om kvelden serveres et lite, men godt utvalg av velsmakende retter á la carte og til dette finnes det et omfattende drink- og vinkort. Hotellets restaurant har fokus på det naturlige kjøkken, hvor man følger årstidene og bruker de råvarene som sesongen byr på. Ingredienser og råvarer er i stor grad lokalprodusert. Maten strekker seg fra svenske klassikere til retter fra det moderne kjøkken med elementer fra hele verden, og menyen er basert på filosofien om at ”det enkelte oftest er det beste”. Restauranten holder åpent for middag kl. 17.00 - 23.00 hele uken. Dette kan derimot variere i forbindelse med helligdager.

Hotellet har også en hyggelig bar, som ligger i forlengelse av lobby- og restaurantområdet, og som er et hyggelig sted å slå av en prat, ta en drink og få en fin avslutning på dagen.

Hvis dere skulle bli sultne i løpet av dagen eller kanskje midt på natten, kan dere besøke Lounge24, som ligger i lobbyen og holder døgnåpent. Her tilbys det et godt utvalg av lette måltider, snacks, drikkevarer og andre nødvendigheter.

Dere kan parkere bak hotellet mod et daglig gebyr. Under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett. Merk at Quality Hotel Park Södertälje er et kontantfritt hotell.

Rommene

Quality Hotel Park Södertälje har 157 rom fordelt over 5 etasjer som det er tilgang til via heis.

Det er både enkelt- og dobbeltrom til rådighet og dobbeltrommene finnes både med dobbeltseng og to enkeltsenger. Standardrommene er innredet med eget bad med dusj og toalett og utstyrt med hårføner, skrivebord og TV.

Merk at rengjøring er inkludert, men at dere må henge et skilt på døren senest kl. 23.00 dagen før dersom dere ønsker rommet rengjort. 

Merk at

Rengjøring er inkludert i oppholdet, men dere bes om å henge et "gjør meg rent"-skilt på døren senest kl. 23.00 kvelden før dere ønsker rommet rengjort.

Parkering koster et gebyr på 95 SEK per døgn.

Hunder kan medbringes mot et gebyr på 250 SEK per dag.

Hotellet er kontantfritt.

Vis flere

Verdt å se

 • Östra Södermanlands jernbane (33.4 km)

  Gjennom hele sommeren kjører et gammelt damplokomotiv mellom Mariefred og Taxinge i Södermanland. Den smalsporede museumsjernbanen har passasjervogner; her kan dere sette dere godt til rette å oppleve hvordan det var å reise i riktig gamle dager. Turen kan eventuelt kombineres med en rekke dampskipturer.

  Östra Södermanlands jernbane
  Bli med på en reise Mariefred og Taxinge i Södermanland, som om det var i gamle dager
 • Mariefred by med Gripsholm slott (33.7 km)

  Et annet sted dere burde oppleve er den vakre byen Mariefred. Den ligger tett inntil innsjøen Mälaren. Her kan dere rusle rundt i den gamle bydelen, gå ut på den historiske båtbrygga og dra til Gripsholm slott. Det tilhørte selveste kong Gustav Vasa på 1500-tallet, men ble oppført allerede i 1370. På slottet kan dere vandre gjennom de kongelige salene og beskue svenskenes nasjonale portrettsamling. En tur rundt i slottsparken anbefales også. Her kan dere møte rådyr på veien. Ellers kan dere stikke innom Grafikens House i Gripsholm Kungsladugård. Det er Sveriges første, og foreløpig eneste, museum som utelukkende viser grafikk.

  Mariefred by med Gripsholm slott
  På Gripsholm slott i Mariefred kan dere beskue svenskenes nasjonale portrettsamling
 • Stockholm (36.3 km)

  Drømmer dere om en teatertur burde dere prøve Kungliga Dramatiska Teatern i Nybroplan eller besøke noen av de mindre teatrene på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs torg er også verdt et besøk, ikke bare for sine opptredener, men også for den vakre arkitekturen. Globen holder hele tiden mange, store sportsarrangementer, konserter og forestillinger. Er det handlelysten som råder, så byr hele området rundt Hötorget og Stureplan på mange muligheter. Det samme gjør Götgatan på Söder. Gå ikke glipp av et besøk til varehuset NK i Hamngatan. Fra Stureplan kan dere gå ned gjennom Birger Jarlsgatan, hvor dere bl.a. finner Orrefors Kosta Boda glasskunst og eksklusive motebutikker. I bunnen av gata venter Dramaten, det vakre nasjonalteateret i Stockholm. Nybrokajen ligger like foran oss, og her venter aller charterbåtene som kan bringe dere ut i skjærgården. Søker dere grønnere omgivelser, anbefales en spasertur til parkområde Kungliga Djurgården eller kanskje en slentretur langs paradegaten Norr Mälarstrand. Långholmen er også en grønn oase midt i storbyen. Om sommeren finnes det flere steder der dere kan svømme i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen. Vasamuseet (nær Skansen) byr på en stor opplevelse. Her kan dere få større innsikt i folk og tiden rundt år 1628, da krigsskipet sank. I nærheten av Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm – minst like givende for de voksne som for barna. Gamla Stan ligger på en liten øy i byen, og er en av Nordens best bevarte middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige serveringssteder og spennende utvalg av antikvarer som selger gamle våpen og glemte ordener. Og på toppen av kransekaka i Gamla Stan troner selveste Stockholms slott.

  Stockholm
  Stockholm tar seg flott ut i solskinn.
 • Gamla Stan i Stockholm (37.0 km)

  Gamla Stan, som frem til 1980 ble kalt «Byen mellom broene», er Stockholms historiske sentrum og ligger på øya Stadsholmen. I mange hundre år var det Gamla Stan som var byen Stockholm, og de mange smale gatene, smug og omgivelsene generelt er velbevarte. Byens smaleste smug heter Mårten Trotzigs gränd og måler bare 90 cm på sitt smaleste. Slå dere gjerne ned her i Gamla Stan, ta en liten matbit, eller «fika» som svenskene sier, på en av bydelens mange hyggelige serveringssteder. Det kongelige slott i Stockholm ligger også i Gamla Stan.

  Gamla Stan i Stockholm
  Stockholms historiske sentrum ble kalt «Byen mellom broene» frem til 1980, og er i dag bedre kjent som Gamla Stan
 • Gröna Lund (39.1 km)

  Gröna Lund er en kjent fornøyelsespark på øya Djurgården i Stockholm. Her kan dere glatt tilbringe en hel dag med familien. Parken byr på mange gøye aktiviteter og attraksjoner for store og små.

  Gröna Lund
  Temaparken Gröna Lund ligger på Djurgården i Stockholm
 • Drottningholm slott (40.0 km)

  En dagstur til Drottningholm slott anbefales. Slottet er oppført på UNESCOs verdensarvlisten, og er det best bevarte kongelige slottet i Sverige. Slottet representerer europeiske kongelige arkitektur fra 1600-tallet. Sammen med Drottningholms Slottsteater, den eksotiske paviljongen «Kina slott» og den praktfulle slottsparken er det mye å se og oppleve.

  Drottningholm slott
  Drottningholm slott er et flott syn, spaser en tur i den vakre slottsparken.
 • Djurgården (44.4 km)

  På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund. Stikk også gjerne innom ABBA-museet og dra på vandring i den svenske popgruppens univers. Syng gjerne med på de velkjente låtene underveis. Hvis dere vil lære mer om det svenske folkets historie burde dere stikke innom Vasamuseet. Her får dere høre om menneskene som levde i tiden rundt 1628 da regalskipet «Vasa» sank og med det bevarte gjenstander fra den svenske storhetstiden for ettertiden. Like ved Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Dette er et populært utfartsmål for barn, men også for voksne som har vokst opp med Lindgrens bøker. Også på Djurgården ligger kunstmuseet Waldemarsudde med en storslått hovedbygning oppført av en svensk prins på 1900-tallet og et fantastisk parkanlegg. Gå heller ikke glipp av Thielska Galleriet med utstillinger av verdenskjente kunstnere.

  Djurgården
  På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund.
 • Gustavsberg (50.8 km)

  Gustavsberg er plassert to beskjedne mil fra Stockholm by. Med kun 11 000 innbyggere er nok tettstedet mest kjent som en del av øya Värmdö og Stockholms skjærgård samt for sin tradisjonsrike porselensproduksjon. Gustavsberg er kommunens sentrale samlingssted med sine butikker, kafeer og et porselen-museum. Porselensfabrikken er eid av en svensk familie som har produsert porselen siden tidlig på 1800-tallet. Dette er Nordens eneste produsent av benporselen og kjennetegnes av at det har en varmere farge enn vanlig hvit porselen. Gustavsberg er en ypperlig destinasjon hvis dere søker nærhet til Stockholms byliv og skjærgården med byturer og naturskjønne opplevelser både til lands og til vanns.

  Gustavsberg
  Den lille perlen Gustavsberg ligger 20 beskjedne kilometer fra Stockholm
 • Skjærgårdsturer fra Nynäshamn (52.3 km)

  Hvis dere har lagt ferien til området rundt kyst- og skjærgårdsbyen Nynäshamn, er det nærliggende å foreslå en tur på sjøen. «M/S Flora» tar dere med ut i den fantastiske skjærgården. Dere kan enten bli med på båtturen som tar rundt to timer eller dere kan reise på dagstur til den lille, pittoreske byen Trosa. Dette er en typisk svensk sommerby med hyggelige trehusbebyggelse nede ved sjøkanten. Byen ble grunnlagt allerede på 1300-tallet, men store deler av byen ble ødelagt under en bybrann i 1719, da bare kirka sto tilbake. Det gikk ikke lang tid før byen ble reist fra aska igjen og i dag har byen igjen flere gamle, flott vedlikeholde trehus. Etter en rusletur rundt om i byen, etterfulgt av en deilig lunsj, kan dere ta båten tilbake til Nynäshamn.

  Skjærgårdsturer fra Nynäshamn
  Bli med på båttur ut i den svenske skjærgården med avgang fra Nynäshamn
Vis flere

Kart

Quality Hotel Park Södertälje
Saltsjötorget 15171 Södertälje

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~8.99 år i foreldrenes seng 100% rabat