Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Quality Hotel Vänersborg

Deilig svensk ferie ved Vänern Opplev en deilig svensk ferie ved Vänern Besøk den trivelige byen Vänersborg

 • 130 km fra Svinesundbroen
 • 120 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet

Quality Hotel Vänersborg ligger like ved Karls Grav-kanalen ved den sørlige vika av Vänern. Dette er et topp moderne hotell med flotte fasiliteter, blant annet med egen spaavdeling, restaurant og bar.

Hotellet tilbyr  

En raus frokostbuffet med mange økologiske fristelser dekkes opp hver morgen. Restauranten er et supert alternativ for kvelden med åpen peis og et barhjørne. Her satser kjøkkenet på en kombinasjon av svenske og internasjonale retter. I baren kan dere eventuelt bestille lettere retter. Middag inngår i pakkeprisen og serveres mellom klokka 18.00 og 21.00. Vennligst noter dere at restauranten er også åpent på søndager frem til 31 august.  

Hotellets spaavdeling med badstu og et lite basseng er åpent for alle hotellets besøkende. Dere kan også bestille en rekke massasjebehandlinger og ansiktsbehandling her på Quality Hotel Vänersborg. 

Ellers har hotellet et 750 kvadratmeter stort treningssenter like ved, med en avtale om spesialpris for alle hotellets gjester. Om sommeren forvandles hotellets konferansesal om til et lekerom for barn. Det er gratis trådløst internett på hotellet.  

Rommene  Besøk den trivelige byen Vänersborg

Rommene er moderne innredet med dobbeltrom med to enkeltsenger eller en 160 centimeter bred dobbeltseng. Alle rommene har eget bad og er utstyrt med telefon, tv, kaffe- og tefasiliteter.

Merk at

Middag er inkludert både for barn som sover i foreldrenes seng, og for dem som sover i egen seng.

Hvis du overnatter på en søndag, vil du bli servert en 3-retters middag på noen av de andre dagene, da hotellets restaurant er stengt på søndager.

Det er ikke mulig å betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet må derfor gjennomføres med kort uansett beløpsstørrelse. Følgende korttyper aksepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club, Vipps og Discover samt Apple Pay og Samsung Pay.

Vis flere

Verdt å se

 • Vänersborg (2.3 km)

  Besøk koselige Vänersborg! Vänern er den største sjøen i Sverige og på den sydlige spissen ligger Vänersborg. Her kan dere ta en tur med kajakk, svømme eller fiske eller dere kan besøke et av de interessante museene, spille golf, vandre og sykle i de fantastiske omgivelsene og mye annet.

  Vänersborg
  Vänersborg
 • Golf Onsjö GK (4.4 km)

  Dette er et komplett golfanlegg med 18-hullsbane, korthullsbane med ni hull og puttinggreener. Alt dette kan oppleves midt i den flotte naturen ved elva Göta.

  Golf Onsjö GK
  Golfanlegget Golf Onsjö GK ligger vakker til ved elva Göta
 • Vänersborgs kunstgalleri (2.3 km)

  I dette galleriet presenteres lokale kunstnere så vel som internasjonalt anerkjente navn. Det satses på å presentere et variert uttrykk, og med hele syv utstillinger i året er det stadig nye spennende ting på gang. Det er gratis adgang for alle.

  Vänersborgs kunstgalleri
  Det er gratis inngang på Vänersborgs kunstgalleri, som har syv utstillinger i året
 • Kungajaktmuseet Älgens Berg (9.0 km)

  Dette er et opplevelsessenter midt i Ekopark Halle-Hunneberg. Her fortelles det om fjellets fasinerende verden, om dyrene her, naturen, kulturen og kongelig jakt. Det finnes sågar en gavebutikk her også, samt flere aktivitetstilbud.

  Kungajaktmuseet Älgens Berg
  På det kongelige jaktmuseet Kungajaktmuseet Älgens Berg i Vest-Sverige lever skogens konge
 • Beversafari i Ekopark (9.0 km)

  Sammen med en godkjent naturguide går dere til fots for å oppleve en dag i beverens liv på Hunneberg. Turen starter ved Kungajaktmuseet Älgens Berg. Den tar tilsammen rundt tre timer og det inkluderer en liten rastepause. Vennligst noter at dere må forhåndsbestille denne aktiviteten.

  Beversafari i Ekopark
  Dra på Beversafari i Ekopark.
 • Kanoutleie på Hunneberg (9.0 km)

  Gli lydløst fremover på Hunnebergs trolske innsjøer og ta inn den flotte svenske naturen. Med Kungajaktmuseets kan dere ta dere en tur på innsjøen Eldmörjan, den ligger like ved utleieplassen.

  Kanoutleie på Hunneberg
  Det er kanoutleie på Hunneberg som ligger øst for Vänersborg og Trollhättan
 • Trollhättefallet (10.5 km)

  Naturens krefter kommer sjeldent så tydelig til uttrykk som ved en foss. Opplev naturens krefter på ved den berømte fossen, Trollhättefallet. Den er over 30 meter høy, og dere har en fantastisk utsikt over fossen fra Oscarsbroen. Fossen frigis på bestemte dager og på bestemte tidspunkter, f.eks. under Fallens Dagar, som finner sted i juli måned. Når det frigis kommer det 300 000 liter vann i sekundet. Dette er en fantastisk opplevelse som dere ikke må gå glipp av.

  Trollhättefallet
  Se naturkreftene på nært hold når Trollhättefallet slipper 300 000 liter vann i sekundet
 • SAAB car museum (13.6 km)

  Midt i hjertet av bilfabrikanten Saabs eget lille land kan dere stikke innom museet og se den unike samlingen av ikoniske modeller fra Saab. Denne temautstillingen er åpen hele året.

  SAAB car museum
  Utstilling av eldre modeller på bilprodusenten Saab sitt eget museum
 • Innovatum (13.7 km)

  For innovative små og store finnes hele 4400 kvadratmeter med utstillinger, eksperimenter og muligheter for utforskning av smarte ting og tang. Dere kan prøve, kjenne, lære og leke med historiske tog og ultramoderne teknikk.

  Innovatum
  Innovatum et opplevelsessenter for barn i Trollhättan
 • Kroppefjäll naturreservat (41.4 km)

  Bare tre mil vest for Mellerud åpner det seg et utrolig landskapet i Kroppefjäll naturreservat. Her kan dere gå turer i skogen og rusle langs breddene av innsjøene. Hvis dere har litt flaks ser dere kanskje en bever, eller kanskje trekkfuglen storlom.

  Kroppefjäll naturreservat
  I Kroppefjäll naturreservat er det skoger og innsjøer
Vis flere

Kart

Quality Hotel Vänersborg
Nabbensbergsvägen 2 462 40 Vänersborg

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 10% rabat