Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Reise

Rabattkoden er nå aktiv

Reise

Reis, oppdag, utforsk og ta minnene med hjem; enten dere teller milene på bil nedover i Europa eller reiser i hjemlige trakter. Europas historiske byer og sjarmerende småsteder lokker med løfter om eventyr på reise til nye opplevelser. På ferie i bil kan dere stoppe når dere vil, enten dere befinner dere ved et spennende slott i utkanten av Budapest, eller kjører forbi en tilfeldig fin strand langs en stille skogsvei.

Enten dere planlegger at årets reise blid biltur nedover Europa til varmere strøk i sommerferien, eller drømmer om påskeferie i de italienske alpene; Risskov Bilferie gjør ferieplanene enklere. Opplev historiske Budapest, fasjonable Stockholm og vakre Skagen. Eller finn et lite vertshuset i ei bygd i Norge som dere kanskje aldri har hørt om før. Frem til i dag.

Det er ikke alltid avstanden det kommer ann på. Enten dere planlegger årets påskeferie til fjells, sommerferie i Europa, vinterferie uten snø og kulde eller høstferie i en spennende storby; Risskov Bilferie har gode avtaler med hoteller fra Tromsø, «Nordens Paris», i nord til sjarmerende Sardinia i sør.

Bilferie i egen bil er uansett et lite eventyr, når dere streifer gjennom dagene på vei til nye steder. Dere kan oppleve bacalao i Norge, spise kreps i Sverige eller smake på ekte bondekost i Polen. Dere kan ta med barna på tur i bil å oppleve turer i villmark eller bestille byferie i utlandet. Uansett om dere vil dra på opplevelsesferie med mange aktiviteter, eller bare ha muligheten til å stoppe bilen på en hyggelig kro langs veien, Risskov Bilferie tilbyr unike ferieopplevelser, før veien går videre.

Enten dere bestiller i god tid i forveien, eller planlegger en mer spontan reise, Risskov Bilferie løser gjerne årets ferieeventyr i bil i Europa eller den etterlengtede langhelga midt i hverdagen.