Miniferie med velværelse på Relexa Hotel Bad Salzdetfurth

Norsk | NOK

Relexa Hotel Bad Salzdetfurth

Nyt et billig opphold med velvære, god mat og spennende opplevelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • 4-stjerners komforthotell til god pris
 • Rolig og avslappende beliggenhet
 • Stort og deilig velværeområde
3.171,-
3~8 dager fra
1.189,-

Inkl. halvpensjon

Kuropphold i Bad Bad Salzdetfurth

3 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 350,-
SPAR
4 dager
Fra 1.749,- / spar opp til 559,-
SPAR
5 dager
Fra 2.299,- / spar opp til 779,-
SPAR
6 dager
Fra 2.869,- / spar opp til 978,-
SPAR
7 dager
Fra 3.429,- / spar opp til 1.188,-
SPAR
8 dager
Fra 3.919,- / spar opp til 3.172,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 glass øl, vin el. vann
 • Tilgang til velvære-avdeling
Risskov Pakken

Velkommen til Relaxa Hotel Bad Salzdetfurth! Det 4- stjerners hotellet har en rolig beliggenhet i de grønne åsene, i Hildesheim-skogen, mellom Hannover og Harz. Her venter et opphold med nydelig velvære, god mat og UNESCO-listede severdigheter med mange spennende utfluktsmål. 

Hotellet tilbyr

Det 4-stjerners komforthotellet er innredet i en sjarmerende 80-tallsstil, og tilbyr noen veldig fine omgivelser for velvære, aktiv- og miniferier. Dermed har hotellet en perfekt plassering i spa-byen Bad Salzdetfurth, rett sør for Hildesheim, og dets UNESCO-listede historiske sentrum.

Under oppholdet kan du unne deg det store velværesområdet, som har et innendørsbasseng, badstue og treningsrom. I tillegg byder hotellet på forskjellige spa- og massasjebehandlinger.

Hotellets beliggenhet ligger en kort avstand fra motorveien A7, og dermed kan man dra på mange varierte opplevelser i alle retninger fra hotellet sånn som Hannover, Hildesheim, Goslar og Harz.

Om morgenen kan man nyte hotellets nydelige frokostbuffe, med stort utvalg av brød, kjøttpålegg, melkeprodukter og søte varer. Om kvelden er det moro og romantikk med god mat på menyen i den koselige restauranten, der det både er peis og terrasse. Hotellets atmosfæriske bar er det rette stedet til å nyte en koselig dag med en drink. 

Hotellet har gratis Wi-Fi og parkering under oppholdet. 

Rommene 

Hotellrommene har alle et deilig 4-stjerners komfortnivå, og du får god plass med 25 m² i vakre rom, som alle har eget bad med dusj og toalett, hårføner og et kosmetisk speil, komfortable dobbeltsenger med separate madrasser på 90x200 cm, kaffe- og tefasiliteter, skrivebord og stol samt TV.

Når du ankommer rommet venter også en flaske kildevann som en liten velkomstgave. Det er mulig å legge til to ekstra senger på rommene, og det er også mulig å låne en barneseng. Vær oppmerksom på at det maksimalt kan være tre voksne per rom.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Hyggelig enkeltrom på ca. 25m2, utstyrt med eget bad med dusj, toalett og hårføner. Innredet med en behagelig dobbeltseng med separate madrasser, skrivebord, stol, telefon, radio og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Komfort dobbeltrom

1 / 4
Komfort dobbeltrom på ca. 25m2, utstyrt med eget bad med dusj, toalett og hårføner. Innredet med en behagelig dobbeltseng med separate madrasser, sitteområde, vannkoker, skrivebord, stol, telefon, radio og TV. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

290 km fra
Kiel, Tyskland
700 km fra
Hirtshals, Danmark
950 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hildesheim (13.9km)

I den tyske delstaten Niedersachsen ligger Hildesheim, en mindre tysk by ca. 40 km. sør for Hannover. Hildesheim er en av de eldste byene i Nord-Tyskland og den ligger hvor den gamle handelsveien, Hellweg, krysser den vakre elven Innerste.

Domkirken i Hildesheim stammer helt tilbake fra det 11. århundre og er derfor også en av de eldste kirkene i Tyskland. Domkirken ble under 2. verdenskrig rammet av utallige bomber og ble dessverre helt ødelagt. I 1950 startet gjenoppbygningen, eller gjenskapelsen av domkirken og ti år senere sto den ferdig og er nå også kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dessuten vokser en rosebusk oppover muren, og busken menes å være minst 400 år gammel og dermed verdens eldste kjente rose.

Roemer-und Pelizaeus Museum presenterer vitenskap om verdens opprinnelse, fjerne kulturer og kunst fra andre tider. Deres ganske store samling fra oldtidens Egypt samt museets enestående samling av peruviansk kunst trekker mange besøkende. Men museet er samtidig også en kunstnerisk oase med flere spennende utstillinger, hvor spesielt den grafiske samlingen med over 10000 plansjer som inneholder inntrykk og motiver fra det 16. århundre frem til i dag er en opplevelse i seg selv.

Wasser Paradies byr på et helt fantastisk badeland, hvor både voksne og barn kan boltre seg i det enorme anlegget, som både har vannrutsjebane, innen- og utendørs svømmebasseng, en grotte samt badstue og restaurant – en god opplevelse for hele familien.

Det er også gode shoppingmuligheter i Hildesheim, som har som fordel at den har historiske bygninger liggende side om side med moderne shoppinggater og attraktive shoppingsentre. Det er også mange hyggelige restauranter, som byr på alt fra italienske delikatesser til gode og solide tyske retter, til franske spesialiteter.

Marienburg Slott (28.3km)

Som plukket ut av et eventyr og vakkert innhyllet i åsene i det historiske landskapet Calenberger Land ligger denne helt usedvanlige perlen av et slott. Det var opprinnelig en gave fra Kong Georg 5. av Hannover til hans elskede hustru Dronning Marie. Slottet ble bygget mellom 1858 og 1867, og ble til dronningens sommerresidens. Etter krigen i 1866 annekterte Preussen Hannover og Kong Georg 5. gikk sammen med Dronning Marie i eksil i Østerrike. Slottet ble derfor aldri bygget helt ferdig og står i dag nesten som det gjorde den gang. Derfor kan det bestemt anbefales for hele familien at ta en tur rundt i drømmeslottet og oppleve de dekorerte rommene og de skinnende kronjuvelene, som fremdeles tilhører kongeriket Hannover.

Peine (45km)

I sentrum av Peine finner dere den store markedsplassen hvorfra dere kan ta en gåtur rundt i den gamle bydelen. Den største plassen i Peine er fra år 1220 og har dannet rammen omkring livet i byen gjennom mange århundrer. Ved plassen finner dere det gamle rådhuset. Byen har vært herjet av utallige branner og det har vært bygget flere forskjellige rådhus gjennom tidene. Det nåværende stammer fra 1827 og flere ganger om dagen sprer rådhusets klokkespill ekstra stemning i byen.

Sehnde (41.3km)

Den lille forstaden til Hannover huser omkring 23 300 innbyggere og har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer å få kjøpt inn det viktigste. Det er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke prøve de lokale rettene slik som for eksempel ved Schützenklause-Restaurant, som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen har også Hannoversches Straßenbahn-Museum som har en helt unik samling av trikker fra perioden 1895 og frem til slutten av 1980-tallet. 

St. Jakobi kirke (45km)

I sentrum av Peine ligger fine St. Jakobi kirke. Den nygotiske kirken ble bygget på slutten av 1800-tallet og er utsmykket med fine malerier og fargede vinduer. Menigheten legger stor vekt på det musikalske og det er ofte forskjellige konserter i kirken med alt fra klassisk til gospel.

Hannover Zoo (46.8km)

Med sine over 50 dyr er der mye å se på i den store dyreparken. Dere kan oppleve alt fra nesehorn, løver, tigre til mange andre flotte dyr. Likeledes kan dere oppleve dyrene bli foret samt dyreforestillinger med seler og fugler.

Goslar (48km)

Goslar er den største byen i fjellområdet Harz. Bymiljøet preges av gamle bindingsverkshus og steinbygninger med skifer i fantastiske mønstringer. Disse husene ble oppført i den tiden da gruvearbeidere strømmet til byen for å trekke ut sølv, bly og kobber.

I Goslar hilser dere blant annet på det eldste sekulærbygget i Tyskland. «Kaiserhaus» ble bygget i 1050, og her bodde keiseren fram til år 1250.

Rundt juletider er sjarmerende Goslar med de smale gatene minst like fantastisk når det årlige julemarkedet går av stabelen.

Hannover (48.7km)

Hannover sentrum med sitt store nettverk av gågater har noe for enhver smak, hva gjelder innkjøpsmuligheter. Ta en tur til den gamle bydelen med mange små spennende butikker.

Besøk også hagene i Herrenhausen, som består av hagekunst i fransk barokkstil, landskapshage etter engelsk forbilde og botanisk hage. Anlagt av Hannovers fyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundret, forener hageanlegget på enestående vis de viktigste stilretningene innenfor hagekunst. Anleggets hoveddel er "Grosser Garten", som er et historisk barokkanlegg i fransk stil med en stor fontene, vannkunst og labyrint.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Residenz Hotel Harzhöhe

All inclusive i Harzen

Harzen

Nær hansabyen Goslar

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake (15:00-16:00)
 • Gratis drikkevarer (10:00-20:30)

135,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Nydelig beliggenhet i Harzen fjellene

Les mer

Hotel Restaurant Walpurgishof

Inkl. halvpensjon

Harzen

Naturopplevelser i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 20 % rabatt på spabehandlinger
 • Gratis parkering

1.127,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Grønne dager i den vakre Harzen

Les mer

Apart Hotel Sehnde

Stor pakke, liten pris

Niedersachsen

I nærheten av Hannover

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

133,-
Kun
539,-

Vis kort

Dra på en miniferie ved Hannover

Les mer

DER ACHTERMANN

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Harzen

Wellness i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til velvære-avdeling

264,-
Kun
2.619,-

Vis kort

Overnatt på et 4-stjerners hotell

Les mer

Berghotel Hahnenklee

10 EUR voucher til restauranten

Harzen

Sjarmerende hotell i Harz

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 5 EUR voucher til restauranten
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin og vann
 • Gratis parkering og WiFi

Fra kun
899,-

Vis kort

Sjarmerende hotell i Oberharzen

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.