Sommerferie på Remisens Hotel Admiral   

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Remisens Hotel Admiral

I sentrum av kulturelle og vakre Opatija

Fantastisk beliggenhet ved Adriaterhavet
Velvære og svømmebasseng
Skjønt ferieliv i Kroatia
  • 1.975 km fra Svinesundbroen
  • 1.825 km fra Hirtshals
  • 1.400 km fra Kiel, Tyskland
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
  • Utendørs svømmebasseng
  • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

På strandpromenaden og i sentrum av Opatija ligger Hotel Admiral, hvor dere både har mulighet for en aktiv ferie og avslappende ferie. Opatija kjennetegner diskret eleganse og frodig skjønnhet. I den unike byen finner dere romantikk i hvert gatehjørne og dere hører havets bølger skvulpe sagte mod kysten.

Hotellet tilbyr

Direkte på promenaden i sentrum av Opatija ligger Hotel Admiral og tilbyr muligheten for både en aktiv- men også avslappende ferie. Den brede utvalget av tilbud er tilfredsstillende for alle som ønsker mere fra ferien enn bare hvile og avslapning i naturen. På hotellet blir dere møtt av en behagelig atmosfære i restauranten, en sommerterrasse og et vennlig personale. En fantastisk utsikt over den blå horisonten fra komfortable lenestoler, og et rikt utvalg av drikkevarer og snack, er et godt møtested for hotellets gjester. I velvære-avdelingen finner dere et utendørs basseng, et treningssenter og et innendørs basseng med oppvarmet havvann samt 2 boblebad som står til deres rådighet.

Rommene

Alle rom har eget bad og toalett, aircondition, safe, TV, telefon, internettilgang, minibar, hårføner og skrivebord. Balkongen på de moderne rommene tilbyr en attraktiv utsikt til bukten og den nærliggende båthavnen. 


Premium rommene er utstyrt med en king size dobbeltseng på 200x200 cm. Superior rommene er utstyrt med to enkeltsenger på 90x200 cm og her er det mulighet for oppredning på sovesofa, som er enten 75x180 cm eller 90x190 cm.

Merk at

Velkomstdrink serveres kun på mandager.

Registreringsgebyr på 0,50 Euro per person/opphold betales direkte til hotellet.

Turistskatt på 1 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Remisens Hotel Admiral
Marsala Tita 139 51410 Opatija

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Superior rom
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 15% rabat