Sommerferie på Remisens Hotel Admiral   

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Remisens Hotel Admiral

I sentrum av kulturelle og vakre Opatija

Fantastisk beliggenhet ved Adriaterhavet
Velvære og svømmebasseng
Skjønt ferieliv i Kroatia
 • 1.975 km fra Svinesundbroen
 • 1.825 km fra Hirtshals
 • 1.400 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

På strandpromenaden og i sentrum av Opatija ligger Hotel Admiral, hvor dere både har mulighet for en aktiv ferie og avslappende ferie. Opatija kjennetegner diskret eleganse og frodig skjønnhet. I den unike byen finner dere romantikk i hvert gatehjørne og dere hører havets bølger skvulpe sagte mod kysten.

Hotellet tilbyr

Direkte på promenaden i sentrum av Opatija ligger Hotel Admiral og tilbyr muligheten for både en aktiv- men også avslappende ferie. Den brede utvalget av tilbud er tilfredsstillende for alle som ønsker mere fra ferien enn bare hvile og avslapning i naturen. På hotellet blir dere møtt av en behagelig atmosfære i restauranten, en sommerterrasse og et vennlig personale. En fantastisk utsikt over den blå horisonten fra komfortable lenestoler, og et rikt utvalg av drikkevarer og snack, er et godt møtested for hotellets gjester. I velvære-avdelingen finner dere et utendørs basseng, et treningssenter og et innendørs basseng med oppvarmet havvann samt 2 boblebad som står til deres rådighet.

Rommene

Alle rom har eget bad og toalett, aircondition, safe, TV, telefon, internettilgang, minibar, hårføner og skrivebord. Balkongen på de moderne rommene tilbyr en attraktiv utsikt til bukten og den nærliggende båthavnen. 


Premium rommene er utstyrt med en king size dobbeltseng på 200x200 cm. Superior rommene er utstyrt med to enkeltsenger på 90x200 cm og her er det mulighet for oppredning på sovesofa, som er enten 75x180 cm eller 90x190 cm.

Merk at

Velkomstdrink serveres kun på mandager.

Registreringsgebyr på 0,50 Euro per person/opphold betales direkte til hotellet.

Turistskatt på 1 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Opatija (0.8 km)

  Opatija ligger på halvøyen Istrien og er en vakker badeby. Opatija er en av Kroatias eldste turistdestinasjoner, men byen er på tross av dette fremdeles noenlunde uberørt, og har klart å bevare sin unike sjarm. Karakteristisk ved byen er dens grønne hager og parker, den 12 km lange strandpromenaden, som bærer navnet Lungomare samt byens mange fontener. Byen er et populært turistmål både om sommeren og vinteren på grunn av de relativt stabile temperaturene. I Opatija er det svømmebasseng, velvære-programmer, casinoer, diskoteker og et sommerteater med plass til 2.000 tilskuere. Dessuten er det mulig å ta kortere båtturer fra byen.

  Opatija
 • Rijeka (14.9 km)

  Kroatias tredje største by Rijeka blir ofte oversett av mange, som bare bruker byen til å komme ut på de kroatiske øyer, eller videre til Dalmatien. Byen i seg selv har massevis å tilby. Shopping i sentrum eller i ett av to shoppingsentrer, museer, teatre, restauranter, diskoteker og mye mer. Dette er stedet hvis dere trenger litt mer plass.

  Rijeka
  Besøk Kroatias tredje største by Rijeka
 • Malin Draga Beach (54.3 km)

  Nyt en ekte badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand som både har et område med småstein og et område med asfaltert strand. Et herlig sted å dra på en billig sommerferie med massevis av opplevelser. Bestill en billig kjør-selv ferie og ta med hele familien på ferie.  

  Malin Draga Beach
  Opplev den vakre Malin Draga Beach i Kroatia.
 • Skocjan Caves (61.3 km)

  Hulene i Skocjan er noen av verdens mest kjente underjordiske huler. Her finner dere den største og dypeste underjordiske kløften i verden. Dere vil oppleve de fascinerende stalaktit- og stalamit-strukturene og de mange todelte tunnelene. Det er en imponerende opplevelse å besøke disse hulene.

  Skocjan Caves
 • Aquarium Terrarium Krk (64.3 km)

  Ta med hele familien på ferie eller bare et billig weekendopphold i Kroatia og besøk dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finner dere fisk i akvariene, hvor det er fisk fra hele verden i tjue store akvarier. Utover akvariene finnes det et hav av spennende dyr her. Blant annet slanger, komodo-drager, kameleoner og mange andre. Risskov Bilferie har mange barnevennlige hotel og familievennlige reiser å velge i mellom!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøk Aquarium Terrarium Krk og se alle de spennende dyrene.
 • Aquapark Istralandia (81.1 km)

  Finn en billig badeferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser i Kroatia med hele familien. Legg veien innom det kjempestore badelandet er knappe 81.000 m2, og her er det noe for alle som liker vann! Her finner dere et hav av vannsklier, forskjellige rafting-turer, hvor hele familien kan være med, og mye mer! Dessuten er det et massasje-basseng, hvor dere kan bli skjemt bort av boblene under vannet. Her er også restauranter og kaféer, så dere skal bare huske å ta med dere badetøy. Så ta hele familien med på badeferie til Kroatia - dere kan bestille hotell hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Dra på badeferie til Kroatia og besøk Aquapark Istralandia.
 • Pula (101.9 km)

  Her må dere ikke gå glipp av et besøk til det vakre amfiteateret, som stod ferdig i år 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden ble det brukt til gladiatorkamper, i middelalderen ble det brukt til ridderturneringer og i dag arrangeres det koncerter, opera- og teaterforestillinger her.

  Pula
  Pula er Istriens største by og ligger fint til
Vis flere

Kart

Remisens Hotel Admiral
Marsala Tita 139 51410 Opatija

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Superior rom
Barn 0~12 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 15% rabat