Betaling

Betaling

Gavekort

Remisens Hotel Admiral   

I sentrum av kulturelle og vakre Opatija

 • 1.975 km fra Svinesundbroen
 • 1.825 km fra Hirtshals
 • 1.400 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

På strandpromenaden og i sentrum av Opatija ligger Hotel Admiral, hvor dere både har mulighet for en aktiv ferie og avslappende ferie. Opatija kjennetegner diskret eleganse og frodig skjønnhet. I den unike byen finner dere romantikk i hvert gatehjørne og dere hører havets bølger skvulpe sagte mod kysten.

Hotellet tilbyr

Direkte på promenaden i sentrum av Opatija ligger Hotel Admiral og tilbyr muligheten for både en aktiv- men også avslappende ferie. Den brede utvalget av tilbud er tilfredsstillende for alle som ønsker mere fra ferien enn bare hvile og avslapning i naturen. På hotellet blir dere møtt av en behagelig atmosfære i restauranten, en sommerterrasse og et vennlig personale. En fantastisk utsikt over den blå horisonten fra komfortable lenestoler, og et rikt utvalg av drikkevarer og snack, er et godt møtested for hotellets gjester. I velvære-avdelingen finner dere et utendørs basseng, et treningssenter og et innendørs basseng med oppvarmet havvann samt 2 boblebad som står til deres rådighet.

Rommene

Alle rom har eget bad og toalett, aircondition, safe, TV, telefon, internettilgang, minibar, hårføner og skrivebord. Balkongen på de moderne rommene tilbyr en attraktiv utsikt til bukten og den nærliggende båthavnen. 


Premium rommene er utstyrt med en king size dobbeltseng på 200x200 cm. Superior rommene er utstyrt med to enkeltsenger på 90x200 cm og her er det mulighet for oppredning på sovesofa, som er enten 75x180 cm eller 90x190 cm.

Merk at

Velkomstdrink serveres kun på mandager.

Registreringsgebyr på 0,50 Euro per person/opphold betales direkte til hotellet.

Turistskatt på 1 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling

Verdt å se

 • Rijeka (14.9 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Biserujka-hulen (51.4 km)

  Opplev Kroatias hemmeligheter på en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie. Finn et barnevennlig hotell i området og utforsk den lille byen Rudine som gjemmer på en spennende hule som er hele 110 meter dyp, og vel verdt et besøk. I dag blir hulen brukt til å avholde korte konserter, noe som er helt spesielt. Konsertene er relativt korte ettersom hulen kun er 13° C varm.
  Finn et billig helgeopphold for hele familien og kjør-selv til Kroatia når dere har sommerferie eller vinterferie.

  Biserujka-hulen
 • Malin Draga Beach (54.3 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
 • Skocjan Caves (61.3 km)

  Hulene i Skocjan er noen av verdens mest kjente underjordiske huler. Her finner dere den største og dypeste underjordiske kløften i verden. Dere vil oppleve de fascinerende stalaktit- og stalamit-strukturene og de mange todelte tunnelene. Det er en imponerende opplevelse å besøke disse hulene.

  Skocjan Caves
 • Aquarium Terrarium Krk (64.3 km)

  Ta med hele familien på ferie eller bare et billig helgeopphold i Kroatia og besøk dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finner dere fisk i akvariene, hvor det er fisk fra hele verden i tjue store akvarier. Utover akvariene finnes det et hav av spennende dyr her. Blant annet slanger, komodo-drager, kameleoner og mange andre. Risskov Bilferie har mange barnevennlige hotel og familievennlige reiser å velge i mellom!

  Aquarium Terrarium Krk
 • Aquapark Istralandia (81.1 km)

  Den kjempestore badelandet er knappe 81.000 m2, og her er det noe for alle som liker vann! Her finner dere et hav av vannsklier, forskjellige rafting-turer, hvor hele familien kan være med, og mye mer! Dessuten er det et massasje-basseng, hvor dere kan bli skjemt bort av boblene under vannet. Her er også restauranter og kaféer, så dere skal bare huske å ta med dere badetøy.

  Aquapark Istralandia
 • Pula (101.9 km)

  Her må I ikke gå glip af et besøg til det smukke amfiteater, som stod færdigbygget i år 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden blev det brugt til gladiatorkampe, i middelalderen blev det brugt til ridderturneringer og i dag afholdes der koncerter, opera- og teaterforestillinger.

  Pula
Vis flere

Kart

Remisens Hotel Admiral
Marsala Tita 139 51410 Opatija

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Superior rom
Barn 0~12 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 15% rabat