Dra på miniferie nær Ribe og Vadehavet på Ribe Camping

Norsk | NOK

Ribe Camping

Opplev Ribe Camping - kåret til Danmarks beste campingplass i 2020

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Feriehytter med eget kjøkken og bad
 • Nær nasjonalparken Vadehavet og Ribe by
 • Inkl. frokost og håndkle. Priser er pr. hytte
1.969,-
3~8 dager fra
2.729,-

Moderne feriehytter - pris pr. hytte

Nær Vadehavet nasjonalpark og Ribe

3 dager
Fra 2.729,- / spar opp til 1.219,-
SPAR
5 dager
Fra 5.189,- / spar opp til 1.240,-
SPAR
6 dager
Fra 6.479,- / spar opp til 1.276,-
SPAR
7 dager
Fra 7.659,- / spar opp til 1.314,-
SPAR
8 dager
Fra 8.829,- / spar opp til 1.970,-
SPAR
* Pris pr. enhet i vadehavshytte til 4 personer

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Tilgang til basseng
 • Sluttrengjøring
 • Sengetøy og håndkler
Risskov Pakken

Moderne feriehytter - pris pr. hytte

Nær Vadehavet nasjonalpark og Ribe

4 dager
Fra 3.959,- / spar opp til 1.229,-
SPAR
* Pris pr. enhet i vadehavshytte til 4 personer

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokost
 • Tilgang til basseng
 • Sengetøy og håndkler
 • Sluttrengjøring
Risskov Pakken

Nyt en unik ferie for hele familien på Ribe Camping, som ligger nær Danmarks eldste by og det UNESCO-vernede Vadehavsområdet. Her bor dere i romslige feriehytter med plass til mellom 3 og 6 personer, og kan se frem til et opphold med mange aktiviteter, opplevelser og utfluktsmuligheter.

Ribe Camping tilbyr

Ribe Camping er omgitt av vakker natur like utenfor Ribe by, og tilbyr en flott base for en unik ferie året rundt. Ribe Camping er kåret til Danmarks beste campingplass i 2020, og er kjent for sin gode og personlige service.

Området inkluderer et bredt spekter av fasiliteter og muligheter, så det er mye å gjøre uansett årstid. Om sommeren har dere gratis tilgang til det oppvarmede utendørsbassenget. Det er to lekeplasser, hvor den største bl.a. tilbyr ballbaner, hoppeslott, trampoliner, mooncars og tarzanbane. I tillegg er det jevnlige arrangementer på stedet, som konserter og ulike aktiviteter for både barn og voksne. Ribe Camping huser også en koselig kafé og flere servicebygg, inkludert vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Det er også en hundeskog i nærheten.

I tillegg til de mange mulighetene på campingplassen, har dere også et helt utgangspunkt for å oppleve Danmarks eldste by, Ribe, som i tillegg til den vakre katedralen byr på mye historie, kulturelle innslag, restauranter, kaféliv og spesialforretninger. Samtidig har dere også bare en kort kjøretur til kysten, hvor dere kan utforske UNESCOs verdensarv nasjonalparken Vadehavet, hvor det hele året er unike opplevelser, som svart sol, selsafari, østerssafari og utflukter til Mandø. I tillegg har dere også korte avstander til både Gram slott, Rømø Sommerland og Esbjerg.

Oppholdet inkluderer frokost, slik at dere får en perfekt start på dagen. I forhold til dagens andre måltider kan dere selv velge om dere vil lage mat på hyttens eget kjøkken, eller om dere vil spise ute, f.eks. i Ribe by.

Hver hytte har egen parkeringsplass, og under oppholdet har dere tilgang til trådløst internett mot et gebyr - det er derimot et gratis hotspot i kaféen.

Feriehytter

Dere bor i romslige feriehytter med plass til mellom 2 og 6 personer, og kan velge å nyte oppholdet i en "Vadehavshytte", en "Ribe-hytte" eller en "Comfort-hytte" (hvorav noen har eget spa).

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

330 km fra
Hirtshals, Danmark
725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Jul i Ribe (2.4km)

Finn barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i en av Danmarks eldste byer. I Desember er Ribes gater pyntet til jul, og her kan dere komme i den rette julestemningen med julegaveinnkjøp. Gå en tur gjennom de hyggelige gatene i den gamle byen, som er pyntet med julelys og dekorasjoner, og slå dere ned på en av kaféene, hvor dere kan få varmen igjen med en kopp kaffe eller kakao. Ribe i Desember er et opplagt sted å tilbringe en miniferie eller en langhelg og få unnagjort en masse juleshopping. Dra på en kjør-selv ferie til Ribe og opplev hvordan julen stråler og glimrer over den gamle byen.

Ribe Domkirke (2.5km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Vadehavscentret (12.3km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev Vadehavet. Vadehavscentret arrangerer spennende turer, hvor dere har muligheten til å oppleve Nationalpark Vadehavets unike natur og kultur sammen med en fagutdannet naturveileder. Bli med på selsafari og opplev seler i deres naturlige omgivelser. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd i den danske naturen. 

Julemarked på Gram Slott (20.6km)


Et helgeopphold i Gram kan være en god idé. Om vinteren arrangeres det nemlig julemarked på Gram Slott i utvalgte helger. Gå en tur mellom de mange bodene med julestemning og gjør et godt kjøp. Ta en tur innom kaféen og varm dere på en kopp kaffe med julegodter. Finn en kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra på julemarked på Gram Slott.

Gram Slot (20.6km)

Det flotte Gram Slot ligger omgitt av vollgraver i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige byen Gram, hvor det generelt er en fin stemning.

Slottet brukes i dag som eventhus. Her er det kapasitet til nærmere 50.000 gjester og det er både konserter, ferieleiligheter og et stort økologisk jordbruk. Dessuten settes det stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også presenteres på slottet.

Sort Sol (25km)

Om dere skal på miniferie til Sørjylland om våren eller høsten, så kan det hende at dere er så heldige å få oppleve naturfenomenet Sort Sol, når stærene samles i enorme flokker for å dra. Stærene kommer fra landene rundt Østersjøen og fra Norge. De store fugleflokkene tegner fascinerende mønstre på himmelen, rett før de lander på jorden for natten - dette fenomenet kalles Sort Sol, og kan i enkelte tilfelle romme opp mot 1 million fugler. Stærenes vårreise varer fra februar til midten av april, og høstreisen begynner i august og kan vare helt til desember.

Esbjerg (31.6km)

Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk Sønderjylland. Esbjerg er den tredje største byen på Jylland og har en flott beliggenhet på vestkysten av Danmark. Esbjerg gjemmer på en mengde opplevelser for både voksne og barn med alt fra loppemarkeder til musikkopplevelser. Dessuten er det mange spennende utstillinger og museer, som garantert fortjener et besøk.

Opplev monumentalskulpturen ved innseilingen til havnen i Esbjerg som også er Esbjergs kjennetegn. Fiskeri- og Sjøfartsmuseet byr på spennende maritime opplevelser for hele familien, eller Esbjerg Kunstmuseum som tilbyr kunstneriske opplevelser både for de voksne og barn. Besøk det Byhistoriske Arkivet eller den historiske samlingen fra okkupasjonstiden som kun ligger noen få hundre meter fra jernbanestasjonen i Esbjerg.

Med sine over 200 spesialbutikker blir shopping i Esbjerg en ganske spesiell opplevelse. Blant alle butikkene i sentrum, så er det også god plass til å slappe av på en av alle kaféene eller restaurantene. Naturen spiller også en vesentlig rolle i Esbjerg, hvor dere kan oppleve både Vadehavet, øyene og den vakre vestjyske kysten. Ferie i egen bil har sine fordeler og det er enkelt å seg komme ut og oppleve en masse. Bestill en miniferie eller et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie. De har alltid et godt reisetilbud.

Rømø (35km)

Det er en god grunn til at strendene på Rømø er helt usedvanlig fine, hele øya er nemlig dannet av sammenblåst sand. Rømø er del av Vadehavet nasjonalpark og landskapet her er spesielt vakkert og egner seg godt for turer til fots. Sand, strand, vann er utgangspunktet for ferieopplevelser for store og små på Rømø.

Sikringsstilling Nord (37.2km)

Sikringsstilling Nord er et festningsanlegg, som tyskerne bygget under 1. verdenskrig. Festningsanlegget ble bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasjon av Tyskland fra nord. Anlegget er blandt de best bevarte i verden.

Fanø (39.2km)

Ta turen ut til hyggelige Fanø, som er en del av øygruppen i Vadehavet, som også omfatter Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan by på en uovertruffen natur omgitt av skjønne strender. Er dere heldige, så er det også mulig å finne rav, som av og til skyldes opp på strendene.

Ta også en tur inn til Nordby og besøk den spennende utstillingen om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling.

I hovedgaten er det flere kunstgallerier og det er tydelig, at kunsthåndverk er meget populært på øyen. Det er også et stort utvalg caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyte en stille lunsj med familien? Fra Esbjerg tar det kun 12 minutter med Fanøferjen over til Fanø.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Gram Slotskro

Inkl. 2x2-retters meny

Sørjylland

Slottskro i Sønderjylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x Kaffe/te etter middag inkl. søt overraskelse
 • Gratis internett og parkering

758,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Kro-opphold på Gram Slottskro

Les mer

Hotel Ballumhus

.

Vadehavet

.

Matpakke - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny m. moderne kromat
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x en liten hilsen fra kjøkkenet

309,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Miniferie med vakker natur ved Vadehavet

Les mer

Hotel Varde

Opphold med halvpensjon

Vesterhavet

Miniferie i Vest-Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x dagens rett
 • 1 x kaffe og hjemmelagde småkaker
 • Inklusiv miljøtillegg

175,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Miniferie nær Vesterhavet

Les mer

Hotel Søgården

Opphold med halvpensjon

Sørjylland

Miniferie nær Legoland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Gratis inngang på bowling eller compact golf

300,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hotell med gratis bowling i Brørup

Les mer

Cabinn Esbjerg

Opphold med frokostbuffé

Vestjylland

Centralt i Esjberg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

201,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Billig miniferie sentralt i Esbjerg

Les mer