Miniferie i naturskjønne omgivelser på Ringhotel Friederikenhof

Norsk | NOK

Ringhotel Friederikenhof

Flott natur i landlige omgivelser syd for Lübeck

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk beliggenhet
 • Fantastiske naturomgivelser
 • Bo på et gammelt gods omringet av frodig natur
524,-
3~4 dager fra
1.319,-

Inkl. halvpensjon og 1 flaske vin

Nær Lübeck

3 dager
Kun 1.319,- / spar opp til 376,-
SPAR
4 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 525,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske vin på rommet
 • Badekåpe på rommet
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

Inkl. halvpensjon og 1 flaske vin

Nær Lübeck

4 dager
Kun 2.359,- / spar opp til 281,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 2-retters meny
 • 1 flaske vin på rommet
 • 3 x Adgang til sauna
 • Badekåpe på rommet
Wild Offer
Oppsøk landlig idyll i Schleswig Holsteins frodige landskaper med et deilig opphold på Ringhotel Friederikenhof. Hotellet er innrettet i på et historisk gods med en utmerket beliggenhet bare 10 km syd for Lübeck. I en vakker, privat park like ved kanalen Lübeck-Elbe ligger dette hotellet og tilbyr et vell av herlige naturopplevelser med fine stier for turer til fots og sykkel, flere spa i nærheten og hansabyen Lübeck, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.


Hotellet tilbyr

Ringhotel Friederikenhof er innredet på et vakkert godts med aner helt tilbake til 1867. Hotellet ble senest renovert i 2017. Hotellet har en idyllisk beliggenhet like ved Lübeck-Elbe-kanalen, bare 10 km syd for Lübecks historiske sentrum. Her er det lagt opp til en flott miniferie i landlige omgivelser med en vakker privat park rett utenfor døren. Fra havna har dere fantastisk utsikt mot byen med de syv spir, Lübeck. Området passer godt til fot- og sykkelturer i Mecklenburgs fantastiske natur, nær Østersjøen.

Hotellet tilbyr utleie av sykler, og bistår gjerne med tips om gode sykkelruter og hyggelige stoppesteder langs veien. Det arrangeres jevnlig guideded turer i nærområdet, blant annet kombinert kano- og sykkelturer, turer til fots på markene og inn i skogsområdene i tillegg til byvandringer i Lübeck.

I nærheten av hotellet finner dere flere gode spa-tilbud. På hotellet tilbys bruk av solarium, en deilig badstue og massasje.Barna kan også boltre seg på lekerommet og ute på lekeplassen.

Hver morgen står dere opp til en deilig frokostbuffet, servert i lyse og innbydende omgivelser. Dette gir en god start på feriedagene. Hotellets restaurant serverer både lunsj og ettermiddagskaffe i hyggelige omgivelser. På kveldstid åpner husets restaurant for servering av middag. Kjøkkenet spesialiserer seg på regionale og internasjonale spesialiteter med et utsøkt vinkart i den landlige restauranten.

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet har dere gratis adgang til trådløst internett.

Rommene

Ringhotel Friederikenhof har 30 flotte rom innredet i en landsens stil, og tilbyr komfortable rammer for oppholdet. Alle rommene er innredet med eget bad og utstyrt med smarte møbler samt satelitt-tv, telefon, radio, minibar og hårføner. Hotellet tilbyr enkeltrom sågar som dobbeltrom. Hotellets standard-rom måler 15-20 m², og noen av disse er utstyrt med kjøkkenkrok. På noen dobbeltrom kan dere bestille 1 ekstra oppredning. Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

90 km fra
Kiel, Tyskland
525 km fra
Hirtshals, Danmark
725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Theater Figur Museet (9.8km)

Dette er et morsomt lite museum, hvor dere kan oppleve ulike karikaturer i mange former. Med over 1000 dukker, så er det mye å titte på.

Museet er i fem hus i den gamle bydelen i Lübeck. Dukkene varierer fra moderne til klassiske. Dessuten finnes det dukker fra Afrika, Asia og Europa.

Julemarked i Lübeck (11.1km)

Dra på en biltur til Lübeck i julen og opplev den historiske hansabyen på sitt vakreste. En flott opplevelse venter når den første snøen allerede har falt og byens varme lys sprer julestemning i de vakre smale gatene i denne nordtyske eventyrbyen.

Fra og med november måned fylles gatene med tusenvis av besøkende fra hele Europa hvert år. Den middelalderske byen, med sine mange historiske bygninger er et sted på UNESCOs verdensarvliste, og danner et perfekt bakteppet for et ekte tysk julemarked av høyeste klasse.

Julemarkedet i Lübeck byr på gamle tradisjoner i vakker innpakning. Her venter utallige boder, underholdning og aktiviteter, glühwein-hytter, kakemenn, marsipan-smaking og mye mer. Det er nærmest en selvfølge å prøve byens berømte marsipan når turen går til Lübeck. Stikk da gjerne innom sjarmerende Café Niederegger, en sidegate til gågata.

Offisielt er det syv julemarkeder i Lübeck, og hver og en har sin egen unike sjarm. Det største er nok det historiske julemarkedet nær rådhuset og Marienkirche midt i gamlebyen. Her ble de første julemarkedene arrangert for rundt 350 år siden. Overfloden var den gang ikke som i dag, og julemarkedet handlet først og fremst om å hamstre til den strenge vinteren.

Byens allsidige nettverk av julemarkeder strekker seg fra sentrum til elven Trave i flere retninger. Dra på en hyggelig rusletur i de maritime omgivelsene og besøk et av de forskjellige kunst- og håndverksmarkedene, f.eks. det vakre håndverksmarkedet ved St. Petri kirke. Stikk ellers innom familiemarkedet ved elva eller gå til den belyste skøytebanen rett utenfor Holstentor. Besøk også det spennende kunst- og håndverksmarkedet ved Heiligen Geist Hospital, der mange forskjellige kunstnere fra nær og fjern viser frem noen av de fantastiske verkene sine. Kjøp keramikk, treprodukter eller tekstiler med hjem til jul.

Risskov Bilferie tilbyr et stort og variert utvalg av opphold og hotell i – og nær – den fortryllende hansabyen, Lübeck. Bestill en juleferie, miniferie eller helgetur og nyt den fantastiske julestemningen i en av Tysklands aller vakreste byer.

Lübeck (10.7km)

40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

Herrenhaus Stockelsdorf (11.6km)

Dette er en fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere har vært en skole. I dag brukes herregården til kulturelle arrangementer slik som f.eks. konserter og utstillinger, mens det også er en restaurant på stedet. En del av det store grønne område rundt herregården er i dag et nydelig parkområde, hvor dere kan gå en tur.

Holsteintor (9.6km)

Den ikoniske byporten som sikret det gamle sentrum fra vest, er symbolet på Lübeck. I dag er byporten også et museum, hvor dere kan oppleve historien og den fantastiske bygningen.

Naturparken Holsteinische Schweiz (21km)

Naturparken Holsteinische Schweiz strekker seg over et areal på intet mindre enn 72.000 hektar og er dermed det største naturområdet i Schleswig-Holstein. Her finner dere over 200 små og store innsjøer omgitt av bakker, skog og marker, som avbrytes av idylliske småbyer og vakre herregårder. På grunn av de mange innsjøene, er området populært til vannsportsaktiviteter som kanoturer eller fiske. Det er selvfølgelig utallige muligheter for vakre gåturer i området. En annen herlig opplevelse er en seiltur på innsjøene, hvor dere kan komme tett på naturen og det lokale fuglelivet.

Timmendorfer Strand (26.8km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har alt: den lengste stranden i Schleswig-Holstein, kultur, lifestyle, supre hopping muligheter, nattliv, wellness, det aller beste stjernekjøkkenet, mange spennende arrangementer og den beste underholdningen. Gå ikke glipp av et besøk hit.

Travemünde (29.9km)

Rundt 20 km. fra Lübeck sentrum, og ca. 45 minutters kjøretur fra hotellet, ligger Travemünde – en tidligere fiskeby, som ligger ut mot Østersjøen. Stedet er fantastisk vakkert og Østersjøens store skip passerer tett på. Rett ved Østersjøens utløp ligger Tysklands eldste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås at det opprinnelige fyrtårnet ble bygget på 1300-tallet, men i 1534 ble det angrepet og ødelagt av danske tropper. Det er siden blitt renovert, og tilbyr i dag en praktfull utsikt fra 31 meters høyde.

Kurpark Mölln (28.5km)

Besøk Kurpark Mölln, hvor parken er fylt med blomster, grønne plener og vannspill. Det er gode muligheter for avslapning i parken, og blir det for mye avslapning, så kan dere spille minigolf, sjakk og petanque i parken.

Hansapark (35.2km)

Dra på dagtur til Hansa-Park - et stort sommerland med mer enn 125 ulike fornøyelser. Her er noe for enhver smak i form av badeland, rutsjebaner, karruseller, lekeland for de minste, cowboyland, vikingland, osv. Tilbring en herlig dag med hele familien og få en uforglemmelig opplevelse. Hansa-Park ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hotellet.

Utover Hansa-Park er Sea-Life akvariumet i byen Timmendorfer Strand et godt utfluktsmål for alle barn og barnslige sjeler. Opplev mer enn 2500 forskellige dyrearter i museets akvarium. B.l.a kan dere bli bedre kjent med de to asiatiske oterne, Bonnie og Clyde, samt en ekte havskildpadde. Sea-Life Timmendorfer Strand byr også på regnskog og et akvarium, hvor det er mulighet for å holde krabber og røre på sjøstjerner. Sea-Life akvariumet ligger en halv times kjøretur fra a-ja Grömitz.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Schleswig-Holsteins

Miniferie i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

412,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Opplev Hamborg og Lübeck!

Les mer

Golden Tulip Lübecker Hof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Opplev hansastaden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til sauna

389,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Super pakke i populære Lübeck

Les mer

TRYP Lübeck Aquamarin

Inkl. 3-retters meny

Østersjøkysten

Hansabyen Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis parkering

228,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Spesialpris til vakker hansaby

Les mer

Holiday Inn Lübeck

Moderne hotell med en liten wellnessavdeling

Schleswig-Holsteins

Historiske Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

264,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Velvære i Lübeck

Les mer

H+ Hotel Lübeck

Mulighet for gratis oppdatering.

Østersjøkysten

I hjerted av Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 glass vin
 • 1 flaske vann på rommet
 • gratis upgrade etter tilgjengelighet

335,-
Fra kun
1.389,-

Vis kort

Historiske omgivelser i Lübeck sentrum

Les mer