Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ringhotel Haus Oberwinter

Dra på en herlig båttur på Rhinen og opplev det idylliske landskapet sør i Tyskland

 • 1.275 km fra Svinesundbroen
 • 975 km fra Hirtshals
 • 550 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Massasje mot gebyr

Om hotellet

I fredelige omgivelsene ved Rhinens frodige bredder mellom Siebenbebirge og Ahrtal-fjellene ligger Hotel Haus Oberwinter. Dette moderne hotellet ligger i et vakkert område, hvor det er gode muligheter for friluftsliv, velvære og sosialt samvær.

Hotellet tilbyr 

Haus Oberwinter tilbyr på en avslappende ferie i vakre omgivelser rett ved elven Rhinen. Hotellet har blant annet badstue hvor du kan du riktig slappe av etter en lang dag med oppdagelser i det vakre landskapet eller i byene omkring. Det er mulig å leie sykkel på hotellet, og det er en flott mulighet til å ta en tur i det idylliske landskapet. 

I restauranten kan du nyte en deilig frokostbuffé, og til middag serverer den både tyske og internasjonale retter. Når været tillater det, kan du tilbringe ettermiddagen på terrassen. Fra både restauranten og terrassen er det en vakker utsikt over Rhinen. Det er gratis parkering ved hotellet og gratis tilgang til trådløst internett. Hotellets naturskjønne beliggenhet skaper en perfekt ramme for en romantisk ferie ved Rhinen.

Rommene 

Haus Oberwinter har i alt 50 komfortable og moderne innredede rom. Alle rommene har eget bad og toalett, hårføner, tv og musikkspiller. 

Merk at

Bli med på vinsmaking. Prøv 3 ulike sorter vin.

Vis flere

Verdt å se

 • Remagen (4.6 km)

  Den lille byen Remagen ble kjent etter 2. verdenskrig, da tyskerne mente at de hadde sprengt alle Rhinens broer, men en jernbanebro ved Remagen hadde tyskerne glemt. Denne muligheten benyttet amerikanerne seg av og gikk dermed til krig mot tyskerne. De vakre omgivelsene ved Remagen legger opp til mange utendørsaktiviteter, f.eks. gåturer, sykling og seilturer på Rhinen fra Remagen til Bonn.

  Remagen
  Den gamle jernbanebroen ved Remagen ble oppført før andre verdenskrig, og står der den dag i dag
 • Ludendorff bro (5.3 km)

  Ludendorff bro ble bygget under 1. verdenskrig og forbant byene Remagen og Erpelvar over elven Rhinen. I starten av mars 1945 var det en av 2 gjenværende broer over Rhinen, da den ble erobret av amerikanske tropper mot slutten av 2. verdenskrig. Etter erobringen forsøkte tyske tropper å ødelegge broen og den 17. mars kollapset den. De to østlige tårnene står fremdeles den dag i dag.

  Ludendorff bro
  De østlige tårnene av Ludendorff bro ved Rhinen
 • Bonn (18.7 km)

  I Bonn er det mulig å besøke kunstgalleriet, Historisk Museum eller ta en tur til Beethovens barndomshjem. Om vinteren kan dere oppleve det vakre julemarkedet i Bonn, hvor hele byen er lyst opp av vakre lys fra dekorasjoner og det lukter av julebakst i alle gatene.

  Bonn
  Dra på oppdagelsesferd i den Beethovens barndomsby, Bonn
 • Siebengebirge (25.9 km)

  Naturparken Siebengebirge strekker seg fra Bonns byområde til Bad Honnef. Naturparken er et enestående landskap, som er fullt av bakker, som stammer fra en vulkan. Naturparken byr dessuten på vinmarker, bøk- og eikeskoger samt helt fantastiske utsiktspunkter, hvor dere kan skue utover Rhin-dalen.

  Siebengebirge
  Bakkelandskapet i Siebengebirge naturpark er formet av gamle vulkanske fjell
 • Schloss Drachenburg (29.2 km)

  Besøk det vakre Drachenburg slott, som ligger i utkanten av Bonn. Etter en omfattende oppussing, kan besøkende nå gå en tur gjennom slottet og oppleve hvordan livet på slottet var i det 19. århundre. Gå også en tur i den store slottsparken, som omgir slottet. Avslutt besøket med en tur på Museum zur Geschichte des Naturschutzes, som er innredet i en bygning rett ved siden av slottet.

  Schloss Drachenburg
  I utkanten av Bonn ligger Drachenburg slott
 • Köln (51.5 km)

  Besøk domkirkebyen Köln og nyt en lang ettermiddag på de små, hyggelige vertshusene rundt Alter Markt og Heumarkt og en av de store pubene i den gamle bydelen. Her flyter den lokale ølen, Kölsch'en – byens nasjonaldrikk, i strie strømmer, her serveres det rhinske spesialiteter, og her er stemningen herlig og avslappet. Kölns museer oppfyller alle forventninger, ikke minst det storslåtte Museum Ludwig med verk av Picasso, Warhol og Lichtenstein. Også det romersk-germanske museet med utstillingsgjenstander fra Kölns 2000-år lange historie er vel verdt et besøk. Den vakreste utsikten over Kölns gamle bydel og domkirken får man nok fra utsiktsplattformen på Köln Triangle i 100 meters høyde.

  Köln
  Nyt en lang ettermiddag på de små, hyggelige vertshusene rundt Alter Markt og Heumarkt i Köln
 • Koblenz (42.0 km)

  Besøk den vakre byen Koblenz. Koblenz, en av Tysklands vakreste og eldste byer, ligger på det stedet hvor Rhinen og Mosel renner sammen, det verdenskjente Deutsches Eck. Fire fjell, vingårder og skog utgjør de enestående kulissene omkring byen, og vidunderlige kirkene, slottene, tidligere adelsgårdene og herskapelige borgerhusene vitner om byens 2.000 år lange historie.

  Koblenz
  Koblenz
Vis flere

Kart

Ringhotel Haus Oberwinter
Am Unkelstein 1a 53424 Remagen

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Komfort rom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat