Miniferie på Ringhotel Haus Oberwinter

Norsk | NOK

Ringhotel Haus Oberwinter

Dra på en herlig båttur på Rhinen og opplev det idylliske Sør-Tyskland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Moderne hotell nær Rhinen
 • Avslapning med velvære og natur
 • Store opplevelser i alle retninger
1.412,-
3~8 dager fra
1.229,-

Inkl. halvpensjon

Ferie ved Rhinen

3 dager
Fra 1.229,- / spar opp til 534,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.819,- / spar opp til 704,-
Nedsatt
5 dager
Fra 2.399,- / spar opp til 883,-
Nedsatt
6 dager
Fra 2.999,- / spar opp til 1.043,-
Nedsatt
7 dager
Fra 3.599,- / spar opp til 1.203,-
Nedsatt
8 dager
Fra 4.149,- / spar opp til 1.413,-
Nedsatt
* Pris pr. person i komfort rom

3 dager inkl.

 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 4-retters meny med vin
 • Tilgang til basseng, sauna, fitness
 • Gratis Sky-TV, internett og parkering
Wild Offer

I fredelige omgivelsene ved Rhinens frodige bredder mellom Siebenbebirge og Ahrtal-fjellene ligger Hotel Haus Oberwinter. Dette moderne hotellet ligger i et vakkert område, hvor det er gode muligheter for friluftsliv, velvære og sosialt samvær.

Hotellet tilbyr 

Haus Oberwinter tilbyr på en avslappende ferie i vakre omgivelser rett ved elven Rhinen. Hotellet har blant annet badstue hvor du kan du riktig slappe av etter en lang dag med oppdagelser i det vakre landskapet eller i byene omkring. Det er mulig å leie sykkel på hotellet, og det er en flott mulighet til å ta en tur i det idylliske landskapet. 

I restauranten kan du nyte en deilig frokostbuffé, og til middag serverer den både tyske og internasjonale retter. Når været tillater det, kan du tilbringe ettermiddagen på terrassen. Fra både restauranten og terrassen er det en vakker utsikt over Rhinen. Det er gratis parkering ved hotellet og gratis tilgang til trådløst internett. Hotellets naturskjønne beliggenhet skaper en perfekt ramme for en romantisk ferie ved Rhinen.

Rommene 

Haus Oberwinter har i alt 50 komfortable og moderne innredede rom. Alle rommene har eget bad og toalett, hårføner, tv og musikkspiller. 

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

550 km fra
Kiel, Tyskland
975 km fra
Hirtshals, Danmark
1225 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Remagen (4.4km)

Den lille byen Remagen ble kjent etter 2. verdenskrig, da tyskerne mente at de hadde sprengt alle Rhinens broer, men en jernbanebro ved Remagen hadde tyskerne glemt. Denne muligheten benyttet amerikanerne seg av og gikk dermed til krig mot tyskerne.

De vakre omgivelsene ved Remagen legger opp til mange utendørsaktiviteter, f.eks. gåturer, sykling og seilturer på Rhinen fra Remagen til Bonn.

Ludendorff bro (5.1km)

Ludendorff bro ble bygget under 1. verdenskrig og forbant byene Remagen og Erpelvar over elven Rhinen. I starten av mars 1945 var det en av 2 gjenværende broer over Rhinen, da den ble erobret av amerikanske tropper mot slutten av 2. verdenskrig. Etter erobringen forsøkte tyske tropper å ødelegge broen og den 17. mars kollapset den. De to østlige tårnene står fremdeles den dag i dag.

Bonn (19.1km)

I Bonn er det mulig å besøke kunstgalleriet, Historisk Museum eller ta en tur til Beethovens barndomshjem. Om vinteren kan dere oppleve det vakre julemarkedet i Bonn, hvor hele byen er lyst opp av vakre lys fra dekorasjoner og det lukter av julebakst i alle gatene.

Siebengebirge (13.2km)

Naturparken Siebengebirge strekker seg fra Bonns byområde til Bad Honnef. Naturparken er et enestående landskap, som er fullt av bakker, som stammer fra en vulkan. Naturparken byr dessuten på vinmarker, bøk- og eikeskoger samt helt fantastiske utsiktspunkter, hvor dere kan skue utover Rhin-dalen.

Schloss Drachenburg (13.1km)

Besøk det vakre Drachenburg slott, som ligger i utkanten av Bonn. Etter en omfattende oppussing, kan besøkende nå gå en tur gjennom slottet og oppleve hvordan livet på slottet var i det 19. århundre. Gå også en tur i den store slottsparken, som omgir slottet.

Avslutt besøket med en tur på Museum zur Geschichte des Naturschutzes, som er innredet i en bygning rett ved siden av slottet.

Köln (49.4km)

Besøk domkirkebyen Köln og nyt en lang ettermiddag på de små, hyggelige vertshusene rundt Alter Markt og Heumarkt og en av de store pubene i den gamle bydelen. Her flyter den lokale ølen, Kölsch'en – byens nasjonaldrikk, i strie strømmer, her serveres det rhinske spesialiteter, og her er stemningen herlig og avslappet.

Kölns museer oppfyller alle forventninger, ikke minst det storslåtte Museum Ludwig med verk av Picasso, Warhol og Lichtenstein. Også det romersk-germanske museet med utstillingsgjenstander fra Kölns 2000-år lange historie er vel verdt et besøk.

Den vakreste utsikten over Kölns gamle bydel og domkirken får man nok fra utsiktsplattformen på Köln Triangle i 100 meters høyde.

Koblenz (43.5km)

Besøk den vakre byen Koblenz. Koblenz, en av Tysklands vakreste og eldste byer, ligger på det stedet hvor Rhinen og Mosel renner sammen, det verdenskjente Deutsches Eck. Fire fjell, vingårder og skog utgjør de enestående kulissene omkring byen, og vidunderlige kirkene, slottene, tidligere adelsgårdene og herskapelige borgerhusene vitner om byens 2.000 år lange historie.

Julemarked i Köln (50.6km)

Hvert eneste år forvandles Kölns vakre sentrum til et magisk julelandskap fylt med festlige aktiviteter. Når julemarkedene i Köln åpner den siste mandagen før advent, er det i selskap med millioner av besøkende – både lokale og gjester fra hele verden. Julemusikk, kunsthåndverk, leketøy, juledekorasjoner og duften av de mange julebakstene skaper en praktfull atmosfære i byen. Köln har flere julemarkeder å by på, og det er helt sikkert noe for enhver smak og aldersgruppe.

Foran byens domkirke samler det seg mer enn 150 sjarmerende treboder. Dette markedet ligger veldig sentralt til mellom det romersk-tyske museet og Kölns konserthus. Herfra har dere kun en kort gåtur til byens attraktive shoppingdistrikt med god anledning for å supplere juleshoppingen med massevis av velkjente butikker og merker.

På Neumarkt settes det opp et fortryllende julemarked der hvitkledde engler i menneskeskikkelser går rundt og sprer glitter og julestemning blant de besøkende.

Byens vakre havn med sitt idylliske utsyn utover Rhinen har et sjarmerende julemarked med maritim stemning som virkelig bringer liv og glede blant gjestene.

Ett av byens mest populære julemarked er Heinzel-Weihnachtsmarkt in der Altstadt ved rådhuset. Spesielt de yngste elsker dette julemarkedet, og det er nostalgiske karuseller, dukketeateret og julenissen som kanskje trekker mest.

Kikk også innom det hyggelige julemarkedet i Stadtgarten og julemarkedet på torget med det passende navnet Rudolfplatz. Her er det fine boder og en herlig atmosfære.

Risskov Bilferie har et godt utvalg av hyggelige hoteller i Köln by og omegn. Dra på billig kjør-selv-ferie til den vakre storbyen og opplev alle de magiske julemarkedene og den skjønne julestemningen med et billig hotellopphold i nærheten. 

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Pistono

Fantastisk landskap

Moseldalen

Opplev vinregionen ved Mosel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x ettermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink

223,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Hyggelig familiedrevet hotell

Les mer

Moselhotel & Restaurant Traube

Inkl. 4-retters meny

Moseldalen

Rett ved Mosel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 4-retters meny
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering

480,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Aktiv ferie ved Mosel

Les mer

Moselhotel Burg-Cafe Alken

Inkl. 2-retters meny

Moseldalen

Ved Mosel-floden

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokost
 • 3 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

410,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Bo mellom vinrankene ved Mosels bredde

Les mer

GHOTEL HOTEL & LIVING KOBLENZ

Inngang til festningen

Rhindalen

Opplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 x Pizza eller Flammkuchen
 • Inngang til Ehrenbreitstein festningen
 • 1 x Billett til Koblenz taubane

317,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Aktiv ferie med kultur i Koblenz

Les mer