Aktiv ferie i Schwarzwald på Ringhotel Pflug

Norsk | NOK

Ringhotel Pflug

Billig ferie i Schwarzwald og Europa-park

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Opplev Strasbourg og Europa-Park
 • Inkl. 2-retters meny daglig, og en vinsmaking
 • Rett ved vin-sykkelruten ’Badische Weinradweg
351,-
3~8 dager fra
1.189,-

Opphold inkl. vinsmaking

Utforsk Schwarzwald

3 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 230,-
SPAR
4 dager
Fra 1.819,- / spar opp til 197,-
SPAR
5 dager
Fra 2.399,- / spar opp til 231,-
SPAR
6 dager
Fra 2.989,- / spar opp til 255,-
SPAR
7 dager
Fra 3.569,- / spar opp til 288,-
SPAR
8 dager
Fra 4.119,- / spar opp til 352,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x vinsmaking
 • 1 x Eierkirsch som en avkjedsgave
Risskov Pakken

Det er lagt opp til et avslappende opphold på Ringhotel Pflug i Oberkirch, med skjønn natur i Schwarzwald, kultur i Strasbourg og action i Europa-Park.

Hotellet

Det familiedrevne hotellet ligger i sentrum av Oberkirch, som er en romantisk liten by i Baden-Württemberg, beliggende mellom Schwarzwald og Strasbourg. Her bor dere omgitt av sjarmerende bindingsverkshus og kan nyte utsikten over Schwarzwald fra den gamle slottsruinen.

Under oppholdet på Ringhotel Pflug kan dere spise en god frokost før dagens opplevelser i regionen. Schwarzwalds fantastiske natur innbyr til vandre- og sykkelturer, og det er f.eks. anbefalt å dra på tur langs ’Badische Weinradweg’ som går forbi hotellet, og utgjør en strekning på hele 460 kilometer som forbinder vinregionen Markgräflerland, Kaiserstuhl, Tuniberg, Breisgau, Ortenau, Kraichgau og Badische Bergstrasse.

For de kulturinteresserede ligger Strasbourg bare en kort kjøretur fra hotellet, og her kan dere bl.a. oppleve den flotte domkirken, gå på shopping og besøke caféber og besøke noen av byens mange andre severdigheter.

Dersom dere har med barn på en familieferie, så er det selvsagt at dere må besøke fornøyelsesparken, Europa-Park, som tiltrekker besøkende fra hele Europa.

Etter en opplevelsesrik dag, kan dere nyte et 2-retters kveldsmåltid i hotellets restaurant, hvor maten alltid tilberedes med ferske, regionale råvarer. Oppholdet inkluderer også en vinsmaking ved Weinhaus Renner, som ligger omkring 500 meter fra hotellet.

Det tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis internett.

Rommene

Ringhotel Pflugs værelser er komfortable og funksjonelle, og dere kan velge mellom enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighet for å bestille dobbeltværelse med en ekstra seng. De fleste av værelsene har balkong eller terrasse med utsikt over haven.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Hyggelig enkeltværelse på 10-12 m² med eget bad og toalett, hårtørrer, behagelig seng, skrivebord, garderobe, telefon og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Standard dobbeltrom

1 / 2
Hyggelig Standard dobbeltværelse på 16-20 m² med eget bad og toalett, hårtørrer, behagelige senger, skrivebord, garderobe, telefon og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobeltrom m. balkong

1 / 3
Hyggeligt Comfort dobbeltværelse på ca. 18 m² med balkong, eget bad og toalett, hårtørrer, behagelige senger, skrivebord, garderobe, telefon og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobeltrom comfort m. balkong

1 / 3
Komfortabelt dobbeltværelse på ca. 28 m² med balkong, eget bad og toalett, hårtørrer, behagelige senger, skrivebord, garderobe, telefon og TV. Det er mulig å bestille dette værelset med en ekstra seng.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

775 km fra
Kiel, Tyskland
1200 km fra
Hirtshals, Danmark
1450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ottenhöfen (12.5km)

Den sjarmerende byen Ottenhöfen har ca. 1.800 innbyggere og ligger fredfullt til mellom fjell og fruktplantasjer. Byen er et godt utgangspunkt for gåturer i og rundt byen. Ottenhöfen er kjent for sine ni historiske møller samt et flott fossefall, som dere kan legge turen forbi på deres gåtur. Dere kan også gå en litt hardere tur på 5 km. opp til toppen av klippen Karlsruher Grat. Når dere når toppen vil turen være verdt det, for herfra har dere en fantastisk utsikt. Det er derimot også mulig å nå klippetoppen ved hjelp av en litt lengre, men lettere rute.

Wasserfälle Allerheiligen (19.3km)

Like ved byen Oppenau i Schwarzwald faller fossen Wasserfälle Allerheiligen nedover fjellsiden. Den lå skjult helt frem til det 19. århundret, men i 1840 ble det opprettet en sti til fossen som består av hele 7 fall, hvor det lengste er på 13 meter. Navnet Allehelgen har ikke å gjøre med det guddommelige synet, men kommer av at området tilhørte Klosteret Allerheilige gjennom århundrer. I dag er det bare noen rester igjen av klosteret som er å finne noen få hundre meter fra fossen.

Nationalparkzentrum Ruhestein (22.9km)

Før turen inn i National Schwarzwald kan det være lurt med litt informasjon og veiledning. På 900 meters høyde, over havet, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein hvor personale står klare til å hjelpe ril med planleggingen av turer, svare på spørsmål og gi tips. Besøkssentret huser også en liten permanent utstilling som formidler Information om det flotte område, geologien, de sjeldne dyreartene og Schwarzwalds historie.

Strasbourg (27.1km)

Denne flotte byen er også hovedstaden i vakre Alsace og geografisk sett befinner vi oss i det nordøstlige Frankrike, ganske nær grensen til Tyskland. Faktisk regnes Strasbourg for å være Europas hovedstad, da byen også danner grunnlaget for Europaparlamentet, Europarådet og Den Europeiske Menneskerettighetsdomstolen. Byen ble grunnlagt av den romerske keiseren Augustus og var den gang kjent under navnet Argentoratum.

Det er et must å besøke den berømte domkirken Cathédrale Nôtre-Dame, som regnes for å være byens midtpunkt og som samtidig også er sentrum for den gamle bydelen. Mellom 1647 og 1874 var det den høyeste bygningen i hele verden med sitt 142 meter høye tårn, inntil denne rekorden i 1874 ble overgått av tårnet på Skt. Nikolajs kirke i Hamburg. Det er ikke vanskelig å bli imponert over at det for 1000 år siden var mulig å bygge et slikt mesterverk av en domkirke. Selv om deler av kirken fremdeles er bygget i romansk stil, så regnes domkirken for å være et av de fineste eksemplene på sengotisk arkitektur i området.

Besøk også “Petite France”, som er et idyllisk kvarter i den gamle bydelen, som ligger mellom elvene og sør for Grande Ile. Her finnes byens vakreste bygninger med brosteinsbelagte gater, små romantiske broer og kanaler som skjærer på kryss og tvers i det vakre kvarteret. Grande Ile er en øy som ble skapt av elvenes strøm, og som ligger midt i Strasbourg. 

Friedrichsturm (36.4km)

Dette 30 meter høye utkikkstårnet, Friedrichsturm, ligger på toppen av fjellet Badener Höhe. Alt i alt får dere en utsikt fra svimlende 1,02 km. over havet – det høyeste punkt i Baden-Baden, som området hører under. Ikke bare selve utsikten, men også turen opp er et høydepunkt for mange. Ruten som tar dere opp til tårnet er et meget populært turistmål.

Julemarked i Strasbourg (27.1km)

Julemarkedene i Strasbourg er for mange et av de aller største opplevelsene i julehøytiden. Det er virkelig magi i luften når Strasbourgs julemarkeder med juletrær, belysning, trehytter og tradisjonell gløgg hvert år åpner i slutten av november.

I Strasbourg er julemarkedene med på å binde den festlige høytiden sammen med åndelig tro og kultur, og det er da heller ikke for ingenting, at julemarkedene i 2013 ble kåret til den beste juledestinasjonen i Europa.

Det er nesten 450 år siden det første julemarkedet kaldt "Christkindelsmärik" ble en tradisjon i Strasbourg, noe som gjør det til et av de eldste i Europa. Siden da har byen fortsatt tradisjonen og sørget for å gi besøkende en gjestfri og autentisk opplevelse for livet.

Julemarkedene i Strasbourg er fremdeles et av de stedene du simpelthen er nødt til å besøke i julen.


Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel zum Grünen Kranz

Vinferie ved Rhinen til superpris

Rhindalen

5.natt er gratis

Wild Offer - 6 dager inkl.
 • 5 x overnattinger
 • 5 x frokostbuffé
 • 5 x 4-retters meny/middag
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 x velkomstdrink

328,-
Fra kun
2.599,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 6~11.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 12~15.99 år i ekstra seng 25% rabatt

Hotel Bären

Inkl. 3-retters meny

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

335,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Besøk Tysklands store skoger

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~5.99 år i ekstra seng 100% rabatt
 • Barn 6~13.99 år i ekstra seng 50% rabatt

Notre Dame de Bonne Fontaine

Opphold med frokostbuffé

Alsace

Vinruten Alsace

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin på rommet
 • Tilgang til velvære-avdeling

117,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Smak på det lokale kjøkkenet i Alsace

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Komfort rom
 • Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabatt
 • Barn 2~11.99 år i ekstra seng 75% rabatt