Miniferie på Ringhotel Sellhorn

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ringhotel Sellhorn

Opplev Lüneburger Heide med vakker natur og kulturelle opplevelser

Velvære og avslapning
Familievennlig hotell
Opplev Hamburg
 • 850 km fra Svinesundbroen
 • 550 km fra Hirtshals
 • 140 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

I det naturskjønne Lüneburger Heide ligger det fire-stjerners Ringhotel Sellhorn. Her finner du perfekte omgivelser for avkobling, hvor du blant annet kan leie sykler og utforske det tyske landskapet og de vakre omgivelsene. Hotellet har et innendørs svømmebasseng og spa, og hvis været tillater det, kan du nyte hyggelige stunder med sosialt samvær i hagen.

Hotellet tilbyr 

På det familiedrevne Ringhorn Sellhorn kan du oppleve en spennende og allsidig ferie. Her kan du oppleve komfort og moderne interiør. Her er betydningen av å bevare gamle tradisjoner satt i høysetet. Wellness-området har et innendørs svømmebasseng, spa, boblebad, badstue og muligheten til å bestille forskjellige spa-behandlinger. For yngre gjester er det nok av aktiviteter å gi seg i kast med, blant annet biljard, brettspill, bordfotball og lekerom.

I restauranten kan du starte dagen med en rikholdig frokostbuffé med både kalde og varme retter, fersk juice, mysli, sunt kost, kaker og varme drikker. Selvfølgelig kan du også spise både lunsj og middag på hotellet, og for de yngste barna finnes det en egen barnemeny. Kokken velger ut ferske lokale produkter av høy kvalitet som brukes til hotellets gode matopplevelser. Hotellet er røykfritt, og det er gratis parkering.

Rommene 

Alle rommene på hotellet er vakkert innredet og har bad med dusj eller badekar, tv, radio, telefon, safe og minibar. Alle rom er røykfrie.

Standardrommene er ca. 21 kvm. Superiorrommene er ca. 28-30 kvm og har plass til oppredning på sovesofa. Det er mulig å bestille superiorrom med adgang til balkong.

Verdt å se

 • Wildpark Lüneburger Heide (4.2 km)

  Wildpark Lüneburger Heide er en av Tysklands største zoologiske hager. Her kan dere oppleve over 1200 dyr, representert gjennom 140 forskjellige dyrearter slik som sibiriske tigre, moskusokser, elger, bjørner og gjedder. Parken har et bredt utvalg av forskjellige spisesteder, hvor dere kan kjøpe alt fra enkle retter til bedre matopplevelser. Det er også tillat å ha med sin egen lunsj i dyreparken. Barna vil sette pris på parkens kjempe store lekeplass med trampoliner, hengebroer, mini-radiobiler og gode muligheter for å klatre og balansere.

  Wildpark Lüneburger Heide
  Wildpark Lüneburger Heide er en av de største dyreparkene i Tyskland og ligger i Hanstedt, Niedersachsen
 • Barfusspark Egestorf (7.9 km)

  Finn barnevennlige hoteller nær Barfusspark Egestorf, litt sør for Hamburg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik opplevelse. Her kan dere oppleve naturen på en annerledes måte og ha føttenes velvære i fokus. Den ca. 14 hektar store natur-opplevelsesparken byr på 2,7 km med stier som har 60 forskjellige hindringer laget av naturmaterialer. Det perfekte stedet for en gøyal gåtur i skogen. I parken er det også en liten kiosk, hvor dere kan kjøpe forfriskninger. Det er derfor lagt opp til en aktiv ferie i den skjønne parken. Finn et billig hotellopphold hos Risskov Bilferie og nyt en ekte familieferie.

  Barfusspark Egestorf
  Det er massevis av fine turstier i området, perfekt til en aktiv ferie.
 • Niederhaverbeck (31.4 km)

  I Niederhaverbeck kan dere besøke ´Hans-Pforte-Haus´, som byr på en spennende og moderne utstilling om bier og bie-avling, som har vært veldig utbredt i området. Her serveres svarene på de mange spørsmålene som dere måtte ha om bier og deres produksjon av honning, på en elegant og intuitiv måte.

  Niederhaverbeck
  Hvis dere tar turen til Niederhaverbeck er et besøk til Hans-Pforte-Haus et must. Her kan dere lære mer om bier
 • Heide Park Soltau (39.8 km)

  Heide Park Soltau er Nord-Tysklands største temapark med gigantiske berg- og dalbaner. Ellers kan dere besøker vampyrenes Transylvania i Heide Park Soltau. 

  Heide Park Soltau
  Få sommerfugler i magen når dere kjører berg-og-dalbane i Tysklands største temapark, Heide Park Soltau
 • HafenCity Hamburg (36.8 km)

  Opplev den fantastiske stemningen i bydelen HafenCity i Hamburg. Dette er en sann arkitektonisk- og kulturell fornøyelse, en unik symbiose av tradisjon og modernitet. Spennende severdigheter som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og varehusdistriktet Speicherstadt, som er oppført på steder UNESCOs verdensarvliste, trekker tusenvis av turister fra hele verden hvert år.

  HafenCity Hamburg
  Bydelen HafenCity i Hamburg er en sann arkitektonisk- og kulturell fornøyelse
 • Hamburg (38.4 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

  Hamburg
  Hamburg
 • Schloss Ahrensburg (61.7 km)

  Den største severdigheten i Ahrensburg er det flotte, hvite renessanseslottet, Ahrensburg slott. Det ligger i midten av en grønn slottspark – på en liten øy midten i en innsjø. Slottet ble bygget på 1500-tallet, og ble i 1955 et museum, hvor det i dag stilles ut møbler, porselen og kunst. Dessuten forteller en del av museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Flotte Ahrensburg slott
 • St. Michaelis Kirke i Hamburg (39.7 km)

  Ta en tur opp til Hamburgs landemerke, barokkirken St. Michaelis, og se byen fra en helt annen vinkel. Kirken ble bygget mellom 1648 og 1661, og dersom bena holder, så er det 452 trappetrinn opp til kirketårnet, hvorfra det er en helt utrolig utsikt over Hamburg. Ta eventuelt heisen opp og gå ned, for trappene går nemlig forbi de flotte kirkeklokkene og den indre mekanikken av tårnklokken som er ganske spennende å se nærmere på.

  St. Michaelis Kirke i Hamburg
  Opplev Hamburg fra de store høyder ved landemerke St. Michaelis kirke
Vis flere

Kart

Ringhotel Sellhorn
Winsener Straße 23 21271 Hanstedt

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Superior rom
Barn 0~6.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~16.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 17~99.99 år i ekstraseng 50% rabat