Miniferie med velvære på Ringhotel Villa Westerberge

Norsk | NOK

Ringhotel Villa Westerberge

Ferie med velvære i landlige omgivelser ved middelalderbyen Aschersleben

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk beliggenhet med turmuligheter
 • Herlig lite spa
 • Herskapelig atmosfære av fordums storhet
1.277,-
3~6 dager fra
1.259,-

Inkl. 3-retters meny

Wellness i slottsmiljöer

3 dager
Kun 1.259,- / spar opp til 299,-
SPAR
4 dager
Kun 1.819,- / spar opp til 519,-
SPAR
5 dager
Kun 2.349,- / spar opp til 768,-
SPAR
6 dager
Kun 2.619,- / spar opp til 1.277,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Adgang til wellness og gym
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Øst i det eventyrlige fjellområde Harz ligger Ringhotel Villa Westerberge i landlige omgivelser ved middelalderbyen Aschersleben. Dette er en sann oase som tatt ut av eventyrbøkene med skogen og en liten innsjø rett ved hotellet. Nyt et luksuriøst opphold med velvære og god mat i en herskapelig atmosfære, og utforske de mange mulighetene, byene og attraksjonene i nærheten.

Hotellet tilbyr

Hotellet er innredet i en vakker villa fra 1906, som siden har blitt oppgradert i tråd med moderne standard. I dag er Ringhotel Villa Westerberge et moderne hotell med klassisk innpakning, og tilbyr et flott spa i herskapelige omgivelser.

Sank krefter i hotellets lille spa med utsikt over det vakre parkanlegget utenfor. Her kan dere benytte dere av hotellets dampbad, finsk badstue, lounge med solsenger og ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Det er også et lite treningssenter med parkutsikt på hotellet. Det er gratis adgang til spa og treningssenter ved innsjekking på hotellet.

Start dagen med en raus frokostbuffé i hotellets vakre omgivelser mellom klokken 06.30-10.00. Hotellets restaurant spesialiserer seg på regionale retter preparert av kortreiste råvarer.

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet er det gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Ringhotel Villa Westerberge har 28 moderne rom innredet i klassisk stil med komfortable møbler. Samtlige rom har eget bad, og det er satt inn ett sett morgenkåpe og tøfler til hotellets gjester på rommene. Hotellrommene er ellers utstyrt med komfortable senger, salong med skrivebord, tv og telefon.

Ringhotel Villa Westerberge har både enkeltrom og dobbeltrom med mulighet for ekstra oppredning.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

410 km fra
Kiel, Tyskland
825 km fra
Hirtshals, Danmark
1075 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Quedlinburg (37.4km)

Denne mellomstore middelalderbyen med rundt 26 000 innbyggere, ja den har en spennende historie som går tilbake til det første årtusenskiftet. Byen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste på grunn av de fantastiske og godt bevarte bindingsverkshusene, bymiljøet med de brosteinsbelagte gatene og de smale smugene som slynger seg rundt i gamlebyen. Dette er arkitektur i verdensklasse; her kan dere rusle gatelangs forbi rene historiske eksempler på glemte stilarter i et høyst levende gatemiljø. I midten av byen ruver den vakre romanske St. Servatius-kirken. Det var her at selveste kong Heinrich I, etter sigende, ble kronet før han senere ble gravlagt i år 936. Den årlige julemarkedet i Quedlinburg holdes fra november og ut desember, det er ofte omtalt som en av de vakreste julemarkedene i delstaten Sachsen-Anhalt.

Golfklubb Schloss Meisdorf (24.9km)

Om dere liker å spille golf, så ligger det en 18-hulls golfbane her. En vakker bane med gode og gjennomtenkte hindringer, som gjør at banen er underholdende å spille på, men også til tider utfordrende. Etter en tur på banen, er det mulig å nyte en drink eller to i klubbhuset, og i den tilstøtende PRO-butikken kan dere kjøpe allslags golfutstyr eller kanskje bare ekstra golfballer om dere skulle trenge noen flere. Klubben arrangerer for øvrig også golftimer, om det skulle være nødvendig å forbedre sin “swing”.

Falkenstein Slott (28.6km)

Falkenstein Slott befinner seg på den vakre bakketoppen i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighet for flere fine gåturer. Borgen ble bygget mellom 1120 og 1150 og tilhører et av de mest befestede slottene i Harzen. Slottets strategiske plassering på toppen av den 320 meter høye bakken gjorde borgen veldig vanskelig å angripe, og på tross av flere forsøk er det ingen som så langt har lykkes. I dag fungerer borgen som et museum, som er et godt likt turistmål, siden området er en del av den Romanske Veien, som er en en vakker åttetallsrute med sentrum i Magdeburg og som forbinder de fantastiske romanske klostrene, katedralene og slottet bygget mellom 950 og 1250, og som samtidig representerer starten på kristendommen i denne delen av Tyskland. Den 1.000 km lange ruten byr på over 72 bygninger over 60 forskjellige steder i åttetallet.

Ballenstedt (27.4km)

I 2010 ble Ballenstedt utmerket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” for blant annet å ha en fremragende beliggenhet med gode værforhold samt sykkelruter, et lukket nettverk av turstier og gode tilbud på sports- og fritidsaktiviteter.

Denne sjarmerende byen har alt, hva det forventes av en liten tysk by og det er gode muligheter for å handle, samt besøke små restauranter, utsalgssteder og nydelige terrasser. I midten av byen ligger “Generasjonernes plass”, som er et vakkert fritids- og avslapningsområde, hvor hele familien kan kose seg i skjønne, naturlige omgivelser.

Schloss Neugattersleben (39.3km)

Landsbyen Neugattersleben er arkitektonisk preget av det gamle Neugattersleben slott. Slottets historie går helt tilbake til 1200-tallet og hadde sin storhetstid som regionalt knutepunkt på 1500-tallet, hvor den innflytelsesrike slekten Alvensleben overtok slottet og mange viktige historiske personer kom på slottet. I mange år var slottet omkranset av en praktfull barokk-hage, mens det i dag brukes som utviklingssenter og landbruksskole.

Neugattersleben (38.8km)

Neugattersleben er en gammel landsby med litt under 1000 innbyggere med røtter tilbake til middelalderen, når den for første gang ble nevnt i en historisk kilde. Byen er idyllisk plassert mellom skog, mark og innsjøer og har en rolig byatmosfære. I byen finner dere et par restauranter og store, grønne områder med perfekte muligheter for å koble av.

St. Gertrud Kirche (38.7km)

En av landsbyen Neugatterslebens flotteste bygninger er St. Gertrud Kirche, fra 1889, og den neo-gotiske byggestilen gir kirken et autentisk og aldrende utseende. Interiøret i kirken er utsmykket med fargerike og gotisk-inspirerte glassvinduer, og kirketårnet, på 38 meter, kan ses fra de fleste steder i byen. Det avholdes, forutenom gudstjenester, forskjellige arrangementer, som dere kan lese om på Kirche-neugattersleben.de.

Europa-Rosarium (47.8km)

Sydharzen byr på massevis av spennende utfluktsmål. Besøk for eksempel Europa-Rosarium i den historiske fjell-og rosebyen Sangerhausen. Parken byr på verdens største samling av roser. Mer enn 8500 forskjellige sorter i alle mulige former, farger og vidunderlige lukter, imponerer hvert år de mange besøkende. 

Wernigerode (61.2km)

I den fargerike byen Wernigerode ligger Wernigerode slott og troner høyt over byen. På slottet holdes dørene åpne inn til herskapelige værelser hvor det holdes en rekke utstillinger gjennom hele året. Fra slottet får dere en fantastisk utsikt over landskapet i Harz og helt over til Brocken, det høyeste punktet i dette fjellandskapet. Wernigerode er en by med sjarm i bøtter og spann. I gatene kan dere beundre mange flotte bindingsverkshus, de eldste ble oppført rundt år 1400.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Apartment Hotel Harz

Opphold med frokostbuffé

Harzen

Familieferie i Harz

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • Kabelbane i Thale
 • 20% rabatt ved leie av el-sykkel

215,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Familiekos i hjertet av Harzen

Les mer

Morada Hotel Alexisbad

Inkl. halvpensjon og 1 glass vin til maten

Harzen

Ferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin/øl/vann til hver middag
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering og WiFi

1.231,-
Fra kun
1.579,-

Vis kort

Inkl. halvpensjon og vin til maten

Les mer

Zum Harzer Jodlermeister

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Harzen

Opplev naturen til Harz

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x massasje
 • 1 x velkomstdrink

672,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Opplev naturen i Harzen

Les mer

Ferienanlage Friedrichsbrunn

All inclusive opphold

Harzen

Naturskjønne Harzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 2 x Gratis øl og vin (18:00-20:00)

267,-
Kun
999,-

Vis kort

Sjekk inn med alt inkludert i vakre Harz

Les mer

Hotel zur Goldenen Sonne

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Harzen

Sjarmerende Quedlinburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink

311,-
Fra kun
1.179,-

Vis kort

Sentralt i Quedlinburg by

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.