Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rold Gammel Kro

Herlig kroferie på Rold Gammel Kro med god mat, historier og mye å utforske for både barn og voksne.

 • 390 km fra Svinesundbroen
 • 100 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Besøk Rold Gammel Kro, med hyggelig stemning og flott matopplevelse.

Hotellet tilbyr

Rold Gammel Kro tilbyr rom, restaurant, konferanse- og møtelokaler. Alt sammen er stilig, innbydende og funksjonelt, og sammen med de vakre omgivelsene er dere garantert et fantastisk kro-opphold. Før var det landeveisrøvere her, mens i dag er stedet forvandlet til en hyggelig kro i vakre omgivelser. Her er det nydelig natur og matopplevelser i en fantastisk atmosfære. Kroen ligger sentralt i Himmerland, og det er gode muligheter for turer, aktiviteter og mye mer. Dra for eksempel til Randers Regnskog eller Aalborg Zoo eller besøk Rebild Bakker og Mariager fjorden. Det er gratis parkering for hotellets gjester.

Rommene

Alle rommene har eget bad/toalett og ligger i en separat bygning bak hotellet. Det er telefon, TV og internett på alle rom.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke vil bli redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Thingbæk Kalkminer (7.4 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminene åpnet for besøkende i 1935 og er et av Danmarks mest spesielle museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard stiller ut sine gipsfigurer. Ta med varme klær på turen inn i de mørke og kjølige minegangene. På Thingbæk Møllegaard har de hentet ut kalk i mange generasjoner, men det var først i 1926, at stedet reelt ble anerkjent som en mine, og hvor det var drift frem til 1960. Her måtte produksjonen av kalk derimot stoppe på grunn av markedskreftene.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glipp av spennende Thingbæk Kalkminer.
 • Rebild bakker (12.1 km)

  Rebild Nasjonalpark er et stort naturområde med bakker fulle av lyng. Her er det gode muligheter for en flott dag ute i naturen. Her er det noe for enhver, uansett om man vil sykle mountain bike eller legge ut på lange gåturer.

  Rebild bakker
  Nyt stillheten og naturen i Rebild bakker.
 • Suldrup (14.4 km)

  Den lille byen Suldrup har ca. 1300 innbyggere og ligger i den sørlige delen av Nordjylland. Takket være den rolige atmosfæren i den lille landsbyen, er den perfekt for avslapning. Husk å spise på det 120 år gamle Suldrup vertshuset, besøk den 2000 år gamle graven eller bare nyt de vakre omgivelsene!

  Suldrup
  Det er avslappende å oppholde seg i Suldrup
 • Aalborg Zoo (34.5 km)

  Ta med hele familien til Aalborg Zoo. Her har dere mange muligheter for å både å leke og lære. Her kan dere bli utfordret, og underholdt. Ha det gøy på naturlekeplassen, og grill din egen mat. I helgene kan du oppleve opptrente dyr på den store Zoo-Scenen. Les mer på Aalborg Zoo hjemmeside: www.aalborgzoo.dk

  Aalborg Zoo
  Dyrene i Aalborg Zoo gleder seg til å møte deg.
 • Mariager Saltcenter (34.8 km)

  Kjør på ferie i egen bil og nyt et billig helgeopphold eller en miniferie i Danmark. Et besøk til Mariager Saltcenter er alltid en morsom og lærerik opplevelse. Mariager Saltcenter ligger i den lille, hyggelige havnen ved Mariager fjorden. Opplev hvordan salt blir til i ´sydehytten´ og gå deretter inn i ´saltminen´. I Salt Touch kan gjestene nyte wellness og spa. Avslutt besøket med en tur i Café Saltbøssen, hvor de serverer alt fra lunsj til kaffe. Men turen er selvfølgelig ikke før dere har besøkt Saltbutikken med sine mange interessante varer. Kanskje dere vil få med dere en saltlampe eller noe sydesalt fra Mariager, mulighetene er mange i denne lille butikken.

  Mariager Saltcenter
  Få litt velvære i Salt Tuch Mariager.
 • Mariager Fjord (35.6 km)

  Dra på bilferie i Danmark og finn et billig hotell nær Mariager Fjord hos Risskov Bilferie. Mariager Fjord er kjent får å være Danmarks flotteste fjord og området rundt fjorden er fylt med gode opplevelser. Opplev de små hyggelige fjordbyene med hver sin barnevennlige strand. Et opplagt utfluktsmål for en sommerferie og familieferie i Danmark. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelse ved Mariager.

  Mariager Fjord
  Det er vakkert ved Mariager Fjord, som er omgitt av vakker natur.
 • Aalborg (35.7 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
 • Randers Regnskog (53.9 km)

  Besøk en helt annen verden. Slik føles det nemlig når turen går til Randers Regnskog. Den varme og fuktige luften blandes med lyden fra skummende fossefall og de mange dyrelydene som gir gjenklang i den tropiske regnskogen i Randers. I de grønne omgivelsene venter det massevis av spennende opplevelser. Se små og veldig flittige bladskjærermaur, mens de sager bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarene, som er med på å gjøre tropeeventyret til en helt spesiell opplevelse. Besøk de store kontinentene Afrika, Sør-Amerika og Asia eller besøk slangetempelet. Her er det mange spennende opplevelser som venter.

  Randers Regnskog
  Utforsk små biter av regnskogen i Randers Regnskog.
Vis flere

Kart

Rold Gammel Kro
Hobrovej 11, Rold 9510 Arden

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstraseng 25% rabat