Romantisk ferie med wellness på Romantisches Hotel Menzhausen

Norsk | NOK

Romantisches Hotel Menzhausen

4-stjernes hotell med wellness, romanse og utsøkt mat

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Romantisk sted med stil
 • Restaurant med utsøkt mat
 • Wellnessområde for avkobling
2.066,-
3~6 dager fra
1.169,-

Inkl. 3-retters meny

Velvære i Niedersachsen

3 dager
Fra 1.169,- / spar opp til 837,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.699,- / spar opp til 1.257,-
Nedsatt
5 dager
Fra 2.269,- / spar opp til 1.637,-
Nedsatt
6 dager
Fra 2.789,- / spar opp til 2.067,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kake
 • Tilgang til velvære-avdeling
Early Bird

Dette 4-stjernede hotel ligger centralt i Uslar, og er indrettet i en smuk gammel bindingsværksbygning som er blevet nænsomt renoveret. Her venter en elegant og sjælfuld base, som er helt perfekt for en romantisk parferie med wellness.

Hotellet

Romantisches Hotel Menzhausen har en meget hyggelig atmosfære i elegante omgivelser. Den varme stemningen videreføres til hagen hvor man også finner liggestoler og strandkurver. De høye trærne sørger for en uforstyrret ro.

Ved siden av hovedbygningen er et anneks, hvor hotellets innbydende wellnessavdeling, samt noen av de mer moderne og romslige værelsene ligger. Under oppholdet kan dere fritt benytte dere av både det lekre innendørs bassenget, saunaen, boblebadet og dampbadet. Dessuten har dere muligheten til å bestille et utvalg av massage- og skjønnhetsbehandlinger mot et gebyr.

Det er også gode muligheter dersom dere ønsker å komme dere ut og oppleve steder som f.eks. sommerfugleparken i Uslar. Kjør en tur til universitetsbyen Göttingen eller se det flotte landskapet i Naturpark Solling-Vogler.

Dere får en god start på dagen med en frokost i hotellets stemningsfulle rammer. Senere på dagen, er det kaffe og kake, og om kvelden serveres utsøkte retter i en av de elegante spisestuene.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til internet.

Værelsene

Hotellet har værelser i forskellige kategorier, alle med et 4-stjernes komfortnivå.

En del av hotellet har beholdt sin oprinnelige stil og har ikke heis. Her er hotellets klassiske værelser og Solling Style-værelsene som er i en rustik-moderne stil, samt noen av hotellets Junior suiter. Anneksbygningen ved siden av hotellet (Mauerschlösschen) har heis, og huser hotellets mer moderne og ekstra romslige værelser samt de øvrige Junior suitene. Her er det heis direkte til wellnessområdet.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
De klassiske dobbeltværelsene, beliggende i hovedbygningen, er 18 m² store og har eget bad og toalett, hårtørrer, kosmetikspeil, skrivebord, telefon, minibar, safe og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 1
De klassiske enkeltværelsene, beliggende i hovedbygningen, er 8-12 m² store,og har eget bad og toalett, hårtørrer, kosmetikspeil, skrivebord, telefon, minibar, safe og TV.

Dobbeltrom i Sollingstil

1 / 4
De elegante og samtidig rustikke Solling Style dobbeltværelsene, beliggende i hovedbygningen, er 22-25 m² store og har eget bad og toalett, hårtørrer, kosmetikspeil, skrivebord, Nespresso maskin, telefon, minibar, safe og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Junior Suite

1 / 5
Hotellets Junior Suites, beliggende i hovedbygningen eller i anneksbygningen, er 23-30 m² store og har eget bad og toalett, hårtørrer, kosmetikspeil, skrivebord, Nespresso maskin, telefon, minibar, safe og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom Mauerschlösschen

1 / 3
De moderne og romslige dobbeltværelsene, beliggende i anneksbygningen 'Mauerschlösschen', er 28-40 m² store og har eget stort bad med badekar, dusj, toalett, hårtørrer og kosmetikspeil, skrivebord, telefon, safe, TV og minibar med kaffe- og testasjon. Fra disse værelsene er det heis direkte til wellnessområdet.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom Mauerschlösschen

1 / 2
De moderne enkeltværelsene, beliggende i anneksbygningen 'Mauerschlösschen', er 28-40 m² store og har eget bad med badekar, dusj, toalett, hårtørrer og kosmetikspejl, skrivebord, telefon, safe, TV og minibar med kaffe- og testasjon. Fra disse værelsene er det heis direkte til wellnessområdet.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

370 km fra
Kiel, Tyskland
775 km fra
Hirtshals, Danmark
1025 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Göttingen (34.8km)

Universitetsbyen Göttingen med mer enn 1000 års byhistorie er et besøk verdt. Den vakre byen er omgitt av vollgraver og det er imponerende kirker og vakre renoverte bindingsverkshus spredt utover hele byen, som er med på å gi plassen en spesiell atmosfære. Det gamle bysentrumet preges av et livlig kaféliv med mange restauranter og det hersker nesten en sydlandsk atmosfære i byen.

Byens mest kjente landemerke er den gamle brønnen «Gänseliesel» der det står en art-noveau-figur, ei fattigjente som vokter sine gjess. Tradisjonen tro kysser de fleste avgangsstudenter denne pikefiguren, til tross for at det ble opprettet et såkalt kysseforbud i 1926.

Hannoversch Münden (38.1km)

Hannoversch Münden eller bare Hann. Münden ligger rundt 30 km fra hotellet. Byen består nesten utelukkende av svært godt bevarte bindingsverkshus og er vakkert plassert der elvene Fulda og Werra møter Weser, så byen er nesten helt omgitt av vann. Rundt om i byen står det 12 historiske bytårn med festningsmurer og broer fra middelalderen. Det er også ganske interessant å komme helt tett på de vakre bindingsverkshusene og nyte de fint utførte karnappene og de historiske portalene og velholdte dørene. Det veldig flotte rådhuset ble gjenoppbygget i begynnelsen av det 17. århundre og har en usedvanlig fin renessanse-fasade, som vender ut mot torget. Rådhuset har også et klokkespill, som er ganske underholdende, så gå ikke glipp av sangen når dukkene underholder kl. 12:00, 15:00 og 17:00. Det er også mye vannkunst og vannspill på byens plasser, og de er blitt til et fint sted å leke for de minste. Besøk de mange kaféene og restaurantene i sentrum som ligger blant små og sjarmerende butikker, som helt sikkert vil kunne friste til litt spesialshopping.

Nieheimer Kunstpfad (54km)

Dersom dere ønsker en gåtur av en helt spesiell karakter, så er Nieheimer Kunstpfad helt sikkert noe for dere. Kunststien vil gjennom samspillet mellom natur, kunst, kultur og landskap, vekke deres nysgjerrighet. De forskjellige gjenstandene og kunstverkene dere kommer forbi, er utviklet av internasjonale kunstnere og med omhu plassert så de er i harmoni med omgivelsene i naturen. Ruten som starter i byen Nieheims, er ikke ingen konvensjonell sti – tvert imot, vil dere underveis flere gange forlate den normale stien for å utforske kunstgjenstandene.

Naturpark Teutoburger Wald/Eggegebirge (54.4km)

Naturpark Eggegebirge er et mer enn 2700 km² stort rekreasjonsområde, beliggende i det nordøstlige Nordrhein-Westfalen. Parken, som består av ca. 60% skog, ble grunnlagt i 1965 og utvidet til sin nåværende størrelse i 2008, og er i dag områdets største og Tysklands sjette-største naturpark. Området er ideelt til vandreturer med nydelige og varierende landskaper. Det kan anbefales å gå innom Nieheim Tourismus- und Kulturamt i sentrum av byen, hvor dere vil kunne finne informasjon og kart om områdets mange stier og muligheter.

Westfalen Culinarium (54.4km)

Westfalen Culinarium, som åpnet i april 2006, består av fire museer med westfalenske spesialiteter. Fordelt over et område på 3000 m² kan dere oppleve ostemuseet, det westfalenske skinkemuseet, brødmuseet og øl- og spiritmuseet. Det finnes også et smaksrom, hvor dere kan prøve noen av regionens mange spennende spesialiteter.

Kassel (54.5km)

Kassel ligger i grønne omgivelser, mellom Habichtswald, Reinhardswald og Kaufunger Wald, og er hovedbyen på den tyske eventyrveien (Deutsche Märchenstraße), som strekker seg over mer enn 600 kilometer og følger brødrene Grimms livsperioder. Hanau-brødrene Grimms fødeby med minnesmerke, Steinau - brødrene Grimm-huset, Schwalmstadt - Rødhætteland, Schauenburg - eventyrhuset ”Märchenwache“. Kassel - hovedveien på Den Tyske Eventyrveien, Brødrene Grimm-museum, Hameln - rottefangerbyen, Hofgeismar - Torneroses slott Sababurg, Trendelburg - Rapunzel, Polle - Askepot og Bremen - Bymusikantene. Langs veien ligger stedene og landskapene hvor deres eventyr foregår etter hverandre som perler på en snor, som gjør dette til en fabelaktig reisevei.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Sunotel Kreuzeck

All inclusive opphold

Harzen

Miniferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis drikkevarer (10:00 - 21:00)

229,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Grønn oase midt i Harz

Les mer

Victor's Residenz Teistungenburg

Avslapping nær Harzen

Harzen

Velvære i Tyskland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering

263,-
Kun
779,-

Vis kort

Tysklands grønne lunge

Les mer

Hotel Restaurant Walpurgishof

Inkl. halvpensjon

Harzen

Naturopplevelser i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 20 % rabatt på spabehandlinger
 • Gratis parkering

1.127,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Grønne dager i den vakre Harzen

Les mer

GHOTEL hotel & living Göttingen

Bestil innen 31.03

Niedersachsen

Miniferie i Göttingen

Early Bird - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger m. frokost
 • 1 x matpakke (til å ta med)
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen
 • Gratis internett

203,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Opplev universitetsbyen Gøttingen

Les mer

Relexa Hotel Bad Salzdetfurth

Inkl. halvpensjon

Niedersachsen

Kuropphold i Bad Bad Salzdetfurth

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 glass øl, vin el. vann
 • Tilgang til velvære-avdeling

350,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

4-stjerners komforthotell nær Hildesheim

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.