Wellnessferie på Ronneby Brunn Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ronneby Brunn Hotel

Besøk et av Sveriges mest kjente wellnesshotell, samle energi og nyt et avslappende opphold.

Hotellets 'Brunnrestaurant' er kjent for sin gode mat
Det tilbyr spa-behandlinger og et utendørs basseng på sommeren
Alle standard dobbeltrom har balkong
 • 500 km fra Svinesundbroen
 • 490 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Besøk kurstedet Ronneby og bo på Ronneby Brunn Hotell som tilbyr masse god mat og velvære. Dere kan også dra til Karlskrona som ligger bare 30 km fra hotellet.

Hotellet

Ronneby Brunn Hotell har et stort og variert tilbud av energigivende og avstressende aktiviteter. Hotellets restaurant Brunnsresturaten er kjent for sin gode mat som passer godt sammen med hotellets wellnesskonsept. På Sommerterrassen byr hotellet både på underholdning, nattklubb og avslappende hygge. Ronneby Brunn ligger ideelt til for opplevelser langs Blekinges kyst. Dersom dere spiller golf, ligger den nærmeste golfbanen like i nærheten.

Rommene

Alle hotellets 264 rom er komfortabelt innredet med eget bad og toalett, hårføner, telefon, og interaktivt TV-system. 

Dobbeltrommene ligger i hovedbygningen, nær restauranten, og er mellom 16 m² og 22 m² store. Alle standard dobbeltrom har balkong. Merk at rom med ekstra senger ikke har tilgang til balkong.

Merk at

OBS: I uke 26-32 er det ikke gratis inngang til spaavdelingen, men dere får adgang til utendørs svømmebasseng.

Barn som sover gratis i en ekstra seng, har kun frokost inkludert i oppholdet.

Hotellet velger selv om det er en meny eller buffé. Under sommerperioden serveres det buffé.

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Ronneby & Brunnsparken (3.2 km)

  I den lille kurbyen Ronneby, bør dere ikke gå glipp av kulturkvarteret Bergslagen med de gamle husene fra 1700-tallet og de små gatene i området omkring Heliga Korsets Kyrka, Möllebacksgårds Museum, Galleriet Massmanskagården og Kulturcentrum er også steder som er verd å besøke. Utenfor Ronneby havn finner dere bl.a. en barnevennlig strand og et sted man kan leie båter. Ikke langt fra Ronneby kan dere også oppleve den kulturelle rundturen «Blekinges Perle», hvor kunstnere og håndverkere åpner dørene ved sine verksteder, og lar dere følge med på når de arbeider. Et andet område nær Ronneby som dere bør besøke, er Bräkne-Hoby-området som byr på masse flott natur og spennende aktiviteter.

  Ronneby & Brunnsparken
  I Bergslagen, den eldste bydelen i Ronneby, ligger byens best bevarte bebyggelse som daterer tilbake til 1700-tallet
 • Ronneby skærgård (3.9 km)

  Ronneby skjærgård består av mange små øyer. Den største av dem, Karon, er et naturreservat med en nydelig badeplass. Om sommeren går det ferge til øyen fra Ekenäs. Også Listerby skjærgård er et naturreservat, hvor dere bl.a. finner en flott eikeskog.

  Ronneby skærgård
  I Ronnebys vakre skjærgård finnes det mange fine badeplasser, og om sommeren går det ferger ut hit fra Ekenäs
 • Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfund (21.2 km)

  Finn en kjør-selv til Sverige hos Risskov Bilferie og opplev den fine naturen i Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfunn innbyr til mange aktiviteter. Et høydepunkt er å sykle 60 kilometer langs med Bräkneådalen og oppleve skogen og det skjønne kulturlandskapet i den nordlige delen og kystlandskapet i sør. Det finnes lekeplasser for barna. I Järnaviks skjærgård kan dere padle i kajakk mellom øyene, leie en båt til lengere turer, ri på islandske hester, fluefiske eller prøve å klatre. Det er lagt opp til en aktiv ferie for hele familien i Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfunn. Finn en billig kjør-selv ferie til området hos Risskov Bilferie.

  Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfund
  Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfunn har en vakker natur.
 • Fridlevstad (26.3 km)

  I denne lille landsbyen besluttet en gruppe beboere i 1924, at de ville bevare landsbyen for fremtidige generasjoner. Borgene lagde derfor et museum i den gamle prestegården fra 1800-tallet. Museet viser landsbyens håndverkstradisjon som f.eks. skomakeren og smedens arbeid.

  Fridlevstad
  Opplev det lille landsbymuseet i den gamle prestegården i Fridlevstad. Her har tiden stått stille siden 1924
 • Blekinge Museum (29.3 km)

  Blekinge Museum ligger ved Fisketorget hvor ferjene legger til. Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og opplev Blekinge og dets mange severdigheter. Det spennende Blekinge Museum viser Karlskronas betydning som kystby og Blekinges historie og har flere mobile utstillinger. I Grevagården vises ”I 1700-tallets Blekinge”. Museet har også en lekeplass for barna, en hyggelig kafé og en flott barokkhage.

  Blekinge Museum
  Få en opplevelse på Blekinge Museum.
 • Karlskrona (29.3 km)

  Besøk den gamle havnebyen Karlskrona med mange spennende severdigheter. Sentrale deler av byen samt deler av havnen er på UNESCO's verdensarvliste, som fortsatt er en viktig militærbase. Sentrum av Karlskrona kalles Skærgårdsbyen, og ligger på Trossø med en hyggelig skjærgård. På Stumholmen ligger Sjøfartsmuseet som hvert år mottar tusenvis av turister.

  Karlskrona
  Flere av Karlskronas mest attraktive steder er oppført på UNESCO's verdensarvliste
 • Marinmuseum Karlskrona (29.5 km)

  Marinmuseum Karlskrona er et spennende sjøfartsmuseum fylt med opplevelser for både voksne og barn. Museet har mange aktiviteter for barn, slik som Sjømannsverkstedet, Søndagsskolen, Skipssimulator og ikke minst skipshunden Pricken, som gjemmer seg rundt omkring på museet. For de litt eldre besøkende, så er det utstillinger med alt fra gallionsfigurer til ubåter. Sjøfartsmuseet har også et arkiv, som huser alt som ikke vises på utstillingene. Totalt har museet mer enn 55.000 gjenstander, 20.000 tegninger, 250 meter med arkivdokumenter, 500.000 bilder og omkring 20.000 bøker, som handler om flåtens historie og utvikling gjennom århundrer.

  Marinmuseum Karlskrona
  Rikholdig sjøfartsmuseum med egen skipshund, Pricket, som gjemmer seg rundt omkring i bygningen
 • Karlshamn (32.7 km)

  Karlshamn ligger ved elven Mieåns utløp i Østersjøen. Byen er fra 1600-tallet med den vakre skjærgården utenfor. Her er det fint å bade i sommersesongen. Det er mange muligheter for kano- og kajakkturer både på elven og i skjærgården. Det er rutebåter i skjærgården året rundt, men med redusert drift i vintermånedene. Når isen har lagt seg på vinterstid er det vinteraktiviteter som trekker i Karlshamn og mange drar ned til havna for å gå på skøyter.

  Karlshamn
  Karlshamn med den vakre skjærgården i Østersjøen
Vis flere

Kart

Ronneby Brunn Hotel
Reddvägen 2 SE-372 22 Ronneby

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat