Wellnessferie på Ronneby Brunn Hotel

Norsk | NOK

Ronneby Brunn Hotel

Besøk et av Sveriges mest kjente wellnesshotell, samle energi og nyt et avslappende opphold.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Hotellets 'Brunnrestaurant' er kjent for sin gode mat
 • Det tilbyr spa-behandlinger og et utendørs basseng på sommeren
 • Alle standard dobbeltrom har balkong
585,-
3~4 dager fra
1.539,-

Luksuriøst spahotell i Sør-Sverige

Velvære i Sverige

3 dager
Kun 1.539,- / spar opp til 397,-
SPAR
4 dager
Kun 2.319,- / spar opp til 586,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Besøk kurstedet Ronneby og bo på Ronneby Brunn Hotell som tilbyr masse god mat og velvære. Dere kan også dra til Karlskrona som ligger bare 30 km fra hotellet.

Hotellet

Ronneby Brunn Hotell har et stort og variert tilbud av energigivende og avstressende aktiviteter. Hotellets restaurant Brunnsresturaten er kjent for sin gode mat som passer godt sammen med hotellets wellnesskonsept. På Sommerterrassen byr hotellet både på underholdning, nattklubb og avslappende hygge. Ronneby Brunn ligger ideelt til for opplevelser langs Blekinges kyst. Dersom dere spiller golf, ligger den nærmeste golfbanen like i nærheten.

Rommene

Alle hotellets 264 rom er komfortabelt innredet med eget bad og toalett, hårføner, telefon, og interaktivt TV-system. 

Dobbeltrommene ligger i hovedbygningen, nær restauranten, og er mellom 16 m² og 22 m² store. Alle standard dobbeltrom har balkong. Merk at rom med ekstra senger ikke har tilgang til balkong.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

525 km fra
Svinesundbroen
525 km fra
Strømstad, Sverige

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ronneby & Brunnsparken (2.9km)

I den lille kurbyen Ronneby, bør dere ikke gå glipp av kulturkvarteret Bergslagen med de gamle husene fra 1700-tallet og de små gatene i området omkring Heliga Korsets Kyrka, Möllebacksgårds Museum, Galleriet Massmanskagården og Kulturcentrum er også steder som er verd å besøke. Utenfor Ronneby havn finner dere bl.a. en barnevennlig strand og et sted man kan leie båter.

Ikke langt fra Ronneby kan dere også oppleve den kulturelle rundturen «Blekinges Perle», hvor kunstnere og håndverkere åpner dørene ved sine verksteder, og lar dere følge med på når de arbeider. Et andet område nær Ronneby som dere bør besøke, er Bräkne-Hoby-området som byr på masse flott natur og spennende aktiviteter.

Ronneby skærgård (3.9km)

Ronneby skjærgård består av mange små øyer. Den største av dem, Karon, er et naturreservat med en nydelig badeplass. Om sommeren går det ferge til øyen fra Ekenäs. Også Listerby skjærgård er et naturreservat, hvor dere bl.a. finner en flott eikeskog.

Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfund (15.9km)

Finn en kjør-selv til Sverige hos Risskov Bilferie og opplev den fine naturen i Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfunn innbyr til mange aktiviteter. Et høydepunkt er å sykle 60 kilometer langs med Bräkneådalen og oppleve skogen og det skjønne kulturlandskapet i den nordlige delen og kystlandskapet i sør. Det finnes lekeplasser for barna. I Järnaviks skjærgård kan dere padle i kajakk mellom øyene, leie en båt til lengere turer, ri på islandske hester, fluefiske eller prøve å klatre. Det er lagt opp til en aktiv ferie for hele familien i Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfunn. Finn en billig kjør-selv ferie til området hos Risskov Bilferie.

Fridlevstad (27.2km)

I denne lille landsbyen besluttet en gruppe beboere i 1924, at de ville bevare landsbyen for fremtidige generasjoner. Borgene lagde derfor et museum i den gamle prestegården fra 1800-tallet. Museet viser landsbyens håndverkstradisjon som f.eks. skomakeren og smedens arbeid.

Blekinge Museum (29.3km)

Blekinge Museum ligger ved Fisketorget hvor ferjene legger til. Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og opplev Blekinge og dets mange severdigheter. Det spennende Blekinge Museum viser Karlskronas betydning som kystby og Blekinges historie og har flere mobile utstillinger. I Grevagården vises ”I 1700-tallets Blekinge”. Museet har også en lekeplass for barna, en hyggelig kafé og en flott barokkhage.

Karlskrona (29.2km)

Besøk den gamle havnebyen Karlskrona med mange spennende severdigheter. Sentrale deler av byen samt deler av havnen er på UNESCO's verdensarvliste, som fortsatt er en viktig militærbase. Sentrum av Karlskrona kalles Skærgårdsbyen, og ligger på Trossø med en hyggelig skjærgård. På Stumholmen ligger Sjøfartsmuseet som hvert år mottar tusenvis av turister.

Marinmuseum Karlskrona (29.8km)

Marinmuseum Karlskrona er et spennende sjøfartsmuseum fylt med opplevelser for både voksne og barn. Museet har mange aktiviteter for barn, slik som Sjømannsverkstedet, Søndagsskolen, Skipssimulator og ikke minst skipshunden Pricken, som gjemmer seg rundt omkring på museet.

For de litt eldre besøkende, så er det utstillinger med alt fra gallionsfigurer til ubåter. Sjøfartsmuseet har også et arkiv, som huser alt som ikke vises på utstillingene. Totalt har museet mer enn 55.000 gjenstander, 20.000 tegninger, 250 meter med arkivdokumenter, 500.000 bilder og omkring 20.000 bøker, som handler om flåtens historie og utvikling gjennom århundrer.

Karlshamn (32.7km)

Karlshamn ligger ved elven Mieåns utløp i Østersjøen. Byen er fra 1600-tallet med den vakre skjærgården utenfor. Her er det fint å bade i sommersesongen. Det er mange muligheter for kano- og kajakkturer både på elven og i skjærgården. Det er rutebåter i skjærgården året rundt, men med redusert drift i vintermånedene. Når isen har lagt seg på vinterstid er det vinteraktiviteter som trekker i Karlshamn og mange drar ned til havna for å gå på skøyter.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Witt

Opplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett
 • 2 x Sandwich om kvelden med et glass vin

389,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Opplev en av Sveriges eldste byer

Les mer

IKEA Hotell

Opphold i IKEAs fødeby

Småland

Besøk IKEA hotellet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Moderne rom

390,-
Kun
849,-

Vis kort

Bo på verdens eneste IKEA Hotell

Les mer

First Hotel Statt Karlskrona

Opplev Blekingens skjærgård

Blekinge

Sentralt i Karlskrona

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Gratis internett

691,-
Kun
849,-

Vis kort

Vakker bygning i gågaten i Karlskrona

Les mer