Miniferie på Rønnes Hotel ved Nordsjøen

Norsk | NOK

Rønnes Hotel

Omgitt av den vakre Nordsjø-naturen på Svinkløv er det fred og ro

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk beliggenhet nær Nordsjøen
 • Deilig sesongmat i restauranten
 • Klassisk kvalitet - super pris!
838,-
3~4 dager fra
999,-

Inkl. halvpensjon

Minipris ved Slettestranden

3 dager
Fra 999,- / spar opp til 559,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.499,- / spar opp til 839,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x ettermiddagskaffe m. noe søtt
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Wild Offer

I den vakre Nordsjø-naturen finner du Rønnes Hotel som ligger nær Svinkløv-stranden og Fårup Sommerland. Hotellet tilbyr et opphold med nydelig fred og ro i de omkringliggende skogsområdene. Det er et fint utgangspunkt av idylliske omgivelser man kan utforske med mange muligheter innen kort avstand som inviterer deg til en ideell base for en aktiv eller en hyggelig familieferie.

Hotellet tilbyr

Rønnes Hotel ligger nær Nordsjøen og Svinkløv Stranden i den gamle fiskerlandsbyen Slettestrand, nordvest i Jylland.

Med fantastisk omgivelser, idyllisk atmosfære med kos og avslapning, finner man hotellet i en vakker innredet bygning. En spasertur unna er du ved en av Jyllands beste strender. Det er et sted hvor du kan oppleve kystfisket og se båtene bli slept i land.

Enten du er på en aktiv, familie eller bare en fin miniferie, vil du finne mange gode muligheter og spennende attraksjoner i nærheten. Sykler kan man leie på hotellet, der man enkelt og greit kan dra ut i de vakre omgivelsene, eller du kan kose deg med fotturer i Svinkløv Klitplantage eller i området rundt Jammerbugten. Du kan også overraske barna med en tur i Fårup Sommerland eller hilse på dyrene i Hjortdal dyregård.

En av hotellets egne 'attraksjoner' er den koselige restauranten med uteplass, der kjøkkenet setter stor fokus på kvalitet, smak og bruk av sesongens ingredienser. Oppholdet inkluderer en frokost, ettermiddagskaffe med hjemmelaget kake og en 2-retters sesongmeny om kvelden. 

Gratis parkering og Wi-Fi er tilgjengelig under oppholdet.

Rommene

Rønnes Hotel har 63 flotte rom og tilbyr både enkelt- og dobbeltrom, samt dobbeltrom med en ekstra seng. Rommene er ca. 20 m² og har eget bad med toalett og hårføner. Rommene er utstyrt med en liten sittegruppe, klokkeradio og TV med danske og utenlandske kanaler.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 1
Standard dobbeltrom er ca. 18m2, og har eget toalett og bad med hårføner. Rommene har et lite sittehjørne, klokkeradio og TV med danske og internasjonale kanaler

Standard Plus dobbeltrom

1 / 1
Standard Plus rommene tilbyr mer plass med ca. 22m2. De har eget toalett og bad med hårføner, og rommene har et lite sittehjørne, klokkeradio og TV med danske og internasjonale kanaler.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

90 km fra
Hirtshals, Danmark
370 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Fosdalen (2.7km)

Besøk gjerne et av Jyllands mest folkekjære naturområder nordvest på halvøya. Fosdalen ligger mellom Tranum og Slettestrand, det er et opplagt reisemål for friluftselskere på aktiv ferie eller en familietur. Den frodige dalen er et resultat av erosjon ved regnvann, og en fantastisk avslutning på turen gjennom det grønne landskapet er den fine plassen med utsikt over den veldige Nordsjøen. Ellers er det verdt å stikke innom Natursenteret Fosdalen og se utstillingen når turen går til Jylland.

Svinkløv Klitplantage (3.9km)

Svinkløv Klitplantage er et ca. 700 hektar stort område som ligger ut mot Jammerbugten. Plantasjen er statseid med offentlig adgang og tilbyr en suveren blanding av praktfulle naturlandskap og en fantastisk badestrand. Utover dette er det en rekke aktiviteter å ta seg til i plantasjen – f.eks. finner dere bl.a. tre oppmerkede turstier, St. Olavs Kilde og flere bål- og piknikplasser.

Janum Kjøt (9km)

Dra på miniferie og besøk Janum Kjøt, som er Nordjyllands største bre, brakt til Danmark fra Norge under den siste istiden. Dere finner den i Han Herred og her er det markert stier, som strekker seg hele veien til Egebjerg, som hever seg mer enn 60 meter over havets overflate. Underveis er det stilt opp informasjonstavler med små historier og illustrasjoner av kunstneren Mette Rehné.

Tranum Klit (9km)

Dra på badeferie i Nordjylland og finn billige hoteller nær Tranum Klit, som er et utroligt vakkert og rikt ferieområde, som har nydelig natur og spennende kultur å by på. Ved feriehotellet er det selvfølgelig en badevennlig strand ved det vakre Vesterhavet, men også mulighet for fiske både i saltvann og ferskvann. Dere finner også en tennisbane, minigolfbane og heste-utleie her. Finn den rette sommerferien hos Risskov Bilferie, og dra avgårde med hele familien på badeferie i Nordjylland.

Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (19.4km)

Det er meget vakker natur i Danmark som passer til en aktiv ferie med massevis av gå- og sykkelturer. Finn en billig kjør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse. Alsbjerg Bakker er et vakkert område sørvest for Brovst, som blant annet byr på fortidsminner, flotte utsikter og massevis av gode muligheter for gå- og sykkelturer. I området finner dere også hele Nord-Europas eneste tre-kamrede ganggrav, Hvisselhøj. Faktisk finnes det mange gravhøyder i området, men Hvisselhøj er den eneste som er ble utgravd. Ganggraven ble renovert i 1998, og det er mulig å kravle inn og se den enestående høyden innenfra! Hele det skjønne området er fredet med offentlig adgang og bakkene er adskilt av en kløft, og ligger med en fin utsikt over Limfjorden og det flate landskapet fra Aggersund til Aalborg. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og dra på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

Fårup Sommerland (31.1km)

Med over 500.000 gjester i året, er Fårup Sommerland på topp 10 over Danmarks mest besøkte attraksjoner. Her finner dere alt fra rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største badeland. Dette er virkelig verdt et besøk for barna.

Les mer om Fårup sommerland på: www.faarupsommerland.dk

Vikingborgen Aggersborg (21.8km)

Vikingborgen Aggersborg er den største ringborgen i Danmark.

Den ble bygget av Harald Blåtand i år 980. Borgen ble brukt til å overvåke seillaster mellom Danmark og Norge. Vikingborgen lå i datidens handelssentrum, hvor handelsskipet mellom Han Herred og Vesthimmerland transporterte varer.

Anne Justs hage (24.3km)

Anne Justs Hage er en blomstermalers hage på 7500 m2 som har mange forskjellige temaområder, noe som gjør at hvert område er en spesiell opplevelse.

I atelieret finnes det en permanent utstilling av Anne Justs malerier og keramikk. Om sommeren er det forskjellige musikkarrangementer. Midt i hagen er det et lite kaffehus, hvor det i åpningstiden er muligheter for å kjøpe kaffe og hjemmebakt kringle.

Løgstør (25.8km)

Dra på bilferie i Danmark og kjør innom Løgstør som ligger helt ned ved Limfjorden. Finn billige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i området hos Risskov Bilferie og besøk Løgstør, også kjent som ”Blåskjellbyen Løgstør”, siden byen spesielt er kjent for denne velsmakende spesialiteten. Gå en tur gjennom byens gamle gater med små hus bygget til fiskere og sjømenn på 1800-tallet, eller langs havnen, som alltid er full av liv. Fisking er populært i Løgstør, hvor blant annet sild, østers og naturligvis blåskjell kan fiskes opp fra fjorden. I sentrum kan dere besøke Løgstør Kirke eller Limfjordsmuseet. Det er dessuten et godt utvalg av restauranter og butikker i byen. Løgstør er omgitt av vakker natur, som egner seg godt til både gå-, sykkel- og rideturer. Opplagt til en aktiv ferie. Finn en familieferie til Limfjorden med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyt noen blåskjell, hvis sesongen tillater det.

Blokhus (26.4km)

Blokhus er et tidligere fiskevær med et hyggelig sentrum. Det er et internasjonalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheter. Denne unike ferieperlen lokker med en av Nord Europas beste strender med hvit sand og brusende hav.

Store Vildmose (33.9km)

Året rundt kan dere oppleve villdyr og om vinteren er spesielt svaner, gjess og rovfugler vanlig. Om våren blomstrer trær og blomster og skaper en nydelig fargerik opplevelse.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Løgstør Parkhotel

Inklusiv halvpensjon

Limfjorden

Miniferie i Løgstør

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x ettermiddagskaffe m. noe søtt
 • Gratis internett og parkering

947,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Dra på en miniferie til Løgstør, nær Limfjorden

Les mer

Hotel Søparken

Koselig nordjysk handelsby

Nordjylland

Superpris til Aabybro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe og kake
 • 2 x velkomstdrink

385,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Fantastisk pakke!

Les mer

Fårup Skovhus

Koselig familieferie

Nordjylland

Ferie ved Fårup Sommerland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x lett frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

267,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hjemmekoselig hotell

Les mer

Løgstør Badehotel Du Nord

Herlige dager ved Limfjorden

Limfjorden

Opplev Løgstør

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x ettermiddagskaffe m. noe søtt
 • 2 x Tilgang til wellness-avdelingen på Løgstør Parkhotel
 • 2 x Gratis internett og parkering

722,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Bo på sjarmerende historisk hotell

Les mer

Milling Hotel Gestus

Opphold med frokostbuffé

Nordjylland

Miniferie i Aalborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x Ettermiddagskaffe & kake samt popcorn
 • Sentral beliggenhet
 • Moderne rom

435,-
Kun
799,-

Vis kort

Fint hotell i hjertet av Aalborg

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.