Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Royal Park Hotel & Spa

Nydelige dager ved østersjøkysten

 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 1.050 km fra Hirtshals
 • 600 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad
 • Badstu

Om hotellet

Royal Park Hotel & Spa tilbyr en god restaurant og rekreative fasiliteter i Mielno, et populært turistmål som ligger mellom Østersjøens sandstrender og den store sjøen Jamno. Hotellet er omgitt av grønne områder hvor det hersker en deilig, fredelig atmosfære.

Hotellet tilbyr

På Royal Park Hotel & Spa kan dere starte dagen med en fantastisk morgenbuffé bestående av kaffe, juice, frisk frukt, lekre kaker og hjemmebakt brød. Morgen bufféen serveres mellom kl. 07.30-10.00 på hverdager og weekender/ helligdager fra kl. 08.00-10.00. Om kvelden blir det i den hyggelige restauranten servert fisk-og skaldyrsretter samt polske og internasjonale retter. Etter middagen kan dere nyte en drink i hotellets bar.

 Hotellet har en opplyst innendørs pool. Der er også en jacuzzi, en sauna og behagelige lenestoler til å slappe av i etter svømmeturen. Dere kan også slappe av med en skjønnhets- og helsebehandlinger etter eget valg i hotellets spa. Her tilbyr hotellet kosmetiske behandlinger til ansikt og kropp, fysioterapi, forskjellige bad, et bredt utvalg av forskjellige typer massasje, vandaerobic og Spray Tanning (airbrush). Som gjest kan dere få gratis rådgivning fra eksperter, som blant annet gir råd til bruk av kosmetikk. 

Den innbydende hagen har mange flotte trær, busker og blomster og er innredet med springvann og flere forskjellige terrasser, hvor dere kan slappe av og nyte det gode været. Her er også en lekeplass til barna med sklier, huske, trampoline og lekehus.

Rommene

Rommene er innredet i varme farger og har adgang til eget toalett og bad, satellitt-TV, aircondition og gratis internett. De fleste rom har dessuten adgang til balkong.

Merk at

Turistskatt på 0,50 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Darlowo Slott (42.2 km)

  Slott fra det 14. århundre som er det eneste gotiske slottet på den baltiske kysten i Polen. Slottet er siden sin konstruksjon blitt modernisert flere ganger. Fra slottets tårn kan dere oppleve en vakker utsikt utover Darlowo-by, samt landskapet. I dag er slottet et museum, hvor dere kan oppdage skulpturer, våpen, bilder, gamle kort og mye mer fra slottets lange historie.

  Darlowo Slott
  Darlowo Slott
 • Kołobrzeg (38.1 km)

  En hyggelig havneby hvor dere enkelt kan gå en tur og nyte livet i den store byen. Byen er rik på historie siden den har eksistert siden det 10. århundre. Her har vært mange historiske begivenheter. 30 årskrigen og andre verdenskrig. Det er en del bygninger og monumenter i byen - katedralen og rådhuset må oppleves. Om sommeren forvandles byen til et paradis med lange sandstrender, og folk flokker dit.

  Kołobrzeg
  Kołobrzeg
 • Koszalin (13.7 km)

  Byen blir ofte kalt for Den Grønne By, da det er flere parker i byen, og mye skog og natur omkring den. Her er det også muséer, og flotte bygninger. Det er også flere gode muligheter for shopping i byen. I midtbyen er det butikker for enhver smak, men du kan også prøve shoppingsenterene Atrium Koszalin eller Galeria Emka. Koszalin ligger knappe 13 kilometer fra Østersjøen, hvor det er gode muligheter for en svømmetur ved de flotte strendene.

  Koszalin
  Knappe 13 kilometer fra Østersjøens kyst ligger Koszalin med sine mange grønne lunger
 • Park Lesnikow (41.0 km)

  Vakker park som passer godt til både gå- og sykkelturer. I parken finnes det elver, små dammer og en hyggelig atmosfære. Det er også en bålplass i parken.

  Park Lesnikow
  Park Lesnikow
 • AquaPark Koszalin (15.1 km)

  Dra på sommerferie til Polen og finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Besøk Aquapark Koszalin, som er et av Polens største badeland! Her er det moro for hele familien! Vannsklier, bølgebasseng, fossefall, og mye mer! For dem som ønsker å ta det litt mer med ro, så finnes det saunaer, saltvannsbad, boblebad, dampbad, gjørmebad, og mye mer. Ta hele familien med på ferie til Polen og bli underholdt og bortskjemt! Bestill hotellet hos Risskov Bilferie!

  AquaPark Koszalin
  AquaPark Koszalin i Polen er en morsom opplevelse for hele familien med massevis av rutsjebaner.
 • Henkenhagen (Ustronie Morskie) (25.1 km)

  Ustronie Morskie er en by i det nordvestlige Polen, ca. 14 km fra Kołobrzeg. Her finnes et spa og en 10 km lang sandstrand. Langs de vakre klippene finner dere en strandpromenad, som er perfekt til lange gåturer. I sentrum av landsbyen finnes det mange restauranter, butikker og muligheter for gåturer. Gjennom Hankehagen er det også en internasjonal tursti.

  Henkenhagen (Ustronie Morskie)
  10 km. lang sandstrand
 • Grzybowo (Gribow) (44.3 km)

  Landsbyen Grzybowo (Gribow) ligger ca 6 km vest for Kolobrzeg like ved Østersjøen. Stedet er omgitt av en 7 km lang bukt med en flott strand. Her er badetemperaturen mye høyere enn i Kolobrzeg. Herfra kan man skimte Kolobrzegs fyrtårn. På strandpromenaden i landsbyen finner dere små puber, caféer, restauranter, kiosker og småbutikker.

  Grzybowo (Gribow)
  Dra på stranda i de vesle landsbyen Grzybowo ved Østersjøen i nordvestlige Polen
 • Mielno (1.3 km)

  Mielno ligger på den sydvestlige enden av Jamno-sjøen, tett på Østersjøen, ca. 12 km fra byen Koszalin. Hovedattraksjonen er den rene, fine sandstranden. På stranden er det en 3 km promenade langs sjøen . Det er også mange cafeer, restauranter og butikker. Uansett om dere ønsker avkobling eller en aktiv ferie med for eksempel vannsport så kan Østersjøen og Jamnos tilby begge deler. Jamno er en av Polens største innsjøer og tilbyr kajakkutleie og vindsurfing. Utstyr kan leies i yachtklubben "Tramp". Om sommeren kan dere ta en båttur fra Jamno til Unieście. Byen er livlig med mange underholdningsmuligheter som f. eks utendørs konserter og street performances. Det er også i denne byen, at "The International Winter Swimming Enthusiasts 'Rally" finner sted.

  Mielno
  Sol- og vannaktiviteter ved Jamno, en av Polens største innsjøer
Vis flere

Kart

Royal Park Hotel & Spa
ul. Wakacyjna 6 76-032 Mielno