Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rudbøl Grænsekro

Her venter mange utflukter og kanskje en handletur til Tyskland

 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 370 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Mulighet for sykkelleie
 • Hund

Om hotellet

Kroen tilbyr

Som enhver god kro med respekt for seg selv så har også Rudbøl Grænsekro en restaurant, og et solid kjøkken, hvor det serveres danske og internasjonale retter basert på gode råvarer. Videre er kroen et godt utgangspunkt, når det sydlige Danmark og Nord-Tyskland skal utforskes. Rudbøl Grænsekro har også en avtale med Tønder Golfklub, så husk å ta med golfhanskene.

Rudbøl Grænsekro tilbyr turer med den spesielle naturopplevelsen Sort Sol. Dette kan oppleves fra den 1. mars til 10. april og igjen fra 12. september til slutten av oktober. Fuglene svermer som bølger i 100.000-vis over sjøen og skaper det vidunderlige naturfenomenet Sort Sol.

Rom og leiligheter

Rudbøl Grænsekro tilbyr både alminnelige værelser og små landsbyhus, som er enkle, men hyggelig innredet. Kro-værelsene har alt som trengs for et avslappende opphold, både for familier og par. De er plassert både i hovedbygningen og i kroens anneks. Rommene har eget bad/toalett, TV og vannkoker. Leilighetene ligger i idylliske landsbyhus rundt i Rudbøl. Leilighetene er utstyrt med kaffemaskin, kjøleskap, bad/toalett, samt TV.

Merk at

Inneholder pakken deres meny/buffé er det hotellet som beslutter om det serveres meny eller buffé.

Opphold i leilighet inkluderer sengetøy og håndkler.

Såfremt innsjekking er senere enn kl. 18.00 ber vi om at det gis beskjed til hotellet før ankomst.

Vis flere

Verdt å se

 • Noldemuseet (6.7 km)

  Den dansk-tyske maleren Emil Nolde (1867 – 1956) er en stor berømthet i regionen. Hans akvareller, med de sterke fargene, gjorde han til en av de ledende representantene for ekspresjonismen. Det historiske Noldemuseum i Seebüll ligger på den danske grensen og kan dermed også kombineres med en tur til Danmark.

  Noldemuseet
  Den flotte hagen bak huset, hvor Nolde ofte fant inspirasjon.
 • Schackenborg Slott (6.9 km)

  Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slott. Gå f.eks. på oppdagelsesferd i århundredes historie, dra på en guidet tur i den vakre slottsparken eller gå forbi den gamle stallen, hvor dere finner et spennende besøkssenter. Schackenborgs program byr på klassiske konserter, foredrag, debatter med mer. 

  Schackenborg Slott
  Der sker altid noget på Schackenborg Slott
 • Tønder (11.1 km)

  Den sønderjyske byen Tønder ligger kun 5 kilometer fra den dansk-tyske grensen og har ca. 8.000 innbyggere. Gå en tur gjennom de sjarmerende gatene, som er omgitt av små butikker og hyggelige restauranter og kaféer. Tønder er Danmarks eldste markedsby, med kjøpsrettigheter helt tilbake til 1243. Byen er spesielt kjent for sin detaljhandel og salg avsølv. Hvert år avholder byen Tønder Festival; en begivenhet som samler en stor del av byens innbyggere, og som også er meget godt besøkt av folk fra både inn- og utland. Tønder Festival er en musikalsk festival, som fokuserer på jazz-musikk. Dessuten tiltrekker byens romantiske atmosfære hvert år tusenvis av par, som kommer til Tønder for å gifte seg. Anslått antall innbyggere 7.543

  Tønder
  Tønder er Danmarks eldste kjøpstad, med rettigheter som kjøpstad helt tilbake til 1243.
 • Vadehavet (15.7 km)

  Finn en miniferie til Vadehavet hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie i den vakre danske naturen. Vadehavet nasjonalpark ligger på den jyske vestkysten og strekker seg fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grensa i sør. Området omfatter også øyene Fanø, Rømø og Mandø. Det er særlig tidevannets gjøren og laden som karakteriserer landskapet nasjonalparken. Her kan dere spaser til toppen av de høye dikene som verner mot stormfloder og oppleve de uendelige utsiktene ut over Vadehavet og de flate myrområdene. De mange sandbankene i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende seler. På de tre vadehavsøyene Rømø, Fanø og Mandø er det store området med uberørt natur, klipper og noen av de fineste strendene i Danmark. Dra på sommerferie, vinterferie eller høstferie og opplev Vadehavet i eget kjør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har enestående natur og et rikt dyreliv.
 • Sort Sol (33.9 km)

  Om dere skal på miniferie til Sørjylland om våren eller høsten, så kan det hende at dere er så heldige å få oppleve naturfenomenet Sort Sol, når stærene samles i enorme flokker for å dra. Stærene kommer fra landene rundt Østersjøen og fra Norge. De store fugleflokkene tegner fascinerende mønstre på himmelen, rett før de lander på jorden for natten - dette fenomenet kalles Sort Sol, og kan i enkelte tilfelle romme opp mot 1 million fugler. Stærenes vårreise varer fra februar til midten av april, og høstreisen begynner i august og kan vare helt til desember.

  Sort Sol
  Opplev naturfenomenet Sort Sol om våren eller høsten
 • Rømø (43.8 km)

  Det er en god grunn til at strendene på Rømø er helt usedvanlig fine, hele øya er nemlig dannet av sammenblåst sand. Rømø er del av Vadehavet nasjonalpark og landskapet her er spesielt vakkert og egner seg godt for turer til fots. Sand, strand, vann er utgangspunktet for ferieopplevelser for store og små på Rømø.

  Rømø
  Vakre Rømø, som er en del av nasjonalparken Vadehavet.
 • Frøslevleiren (45.6 km)

  Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og opplev historien som utfoldet seg under 2. verdenskrig. Besøk den nasjonale minnesparken Frøslevleiren, som er et historisk minnesmerke fra 2. verdenskrig. Leiren består av barakker og fangeleirens struktur og utseende er fortsatt meget autentisk. Leiren var en tysk interneringsleir i 1944 under den tyske besettelsen, og er i dag en av de best bevarte tyske fangeleirene i Europa. Under krigen satt det tusenvis av danske fanger i leiren som unngikk å bli deportert til konsentrasjonsleirene andre steder i Tyskland. Finn en billig miniferie eller et helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde med familien på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

  Frøslevleiren
  Frøslevlejren var en fangeleir som ble brukt av tyskerne under 2. verdenskrig.
 • Grænsehandel (48.5 km)

  Gjør et godt kjøp i en av de mange butikkene rett sør for grensen på deres neste bilferie til Sønderjylland eller Nord-Tyskland. Butikkene bugner av varer til billige priser, så dere finner helt sikkert noe dere kan kjøpe med dere hjem. Hvis dere har bestilt et opphold hos Risskov Bilferie, får dere dessuten et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin per voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gjør et godt kjøp i en av de mange grensebutikkene sør for grensen
 • Ribe Vikingecenter (55.9 km)

  Bli med på en fantastisk reise tilbake til den gangen vikingene hersket i Ribe. Føl historien tett på kroppen og hør historiene om de gamle danene og deres liv og levesett og prøv selv å være viking for en dag. Ta en tur over markedsplassen og møt de dyktige sølvsmedene og glassperlemakerne. Besøk vikingenes hus og spesielt det flotte tinghuset med kalkmalerier. Prøv å skyte med langbue eller delta i trening som hører med til å kunne bli en ekte viking. Lær mer om deres matvaner, og ellers la fantasien ta over og opplev stemningen som Ribe Vikingecenter gjenskaper til fulle.

  Ribe Vikingecenter
  Dra på en fantastisk reise tilbake til da vikingene hersket i Ribe
 • Ribe Domkirke (56.8 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vår Frues Kirke i Danmark
 • Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke (64.1 km)

  Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Gråsten Slottskirke er den eneste delen av Gråsten Slott som er åpen for offentligheten. Gråsten Slottshage er en engelsk inspirert landskapshage. Om sommeren kan besøkende se på alle blomstene som stråler i en mengde farger. Det finnes også en utendørs utstilling som forteller om slottshagens utvikling.

  Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke
  Det vakre jaktslottet med sin hage, er et ideelt sted for familien å besøke på en ferie i Sønderjylland
Vis flere

Kart

Rudbøl Grænsekro
Rudbølvej 36 6280 Højer

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~12.99 år i ekstraseng 50% rabat