Miniferie på Schæffergården Hotel i Gentofte

Norsk | NOK

Schæffergården Hotel

Nyt et opphold på et stort og flott herskapshus på Nordsjælland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kort avstand til København
 • Historisk og kulturelt hotell
 • Vakre grønne områder og gode utfluktsmål i nærheten
1.835,-
3~5 dager fra
1.299,-

Inkl. kveldsmåltid

Historisk hotell

3 dager
Kun 1.299,- / spar opp til 896,-
SPAR
4 dager
Kun 1.879,- / spar opp til 1.351,-
SPAR
5 dager
Kun 2.429,- / spar opp til 1.836,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kveldsmåltid
 • 1 x kaffe og kake ved ankomst
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Schæffergården Hotel ligger i Gentofte, nord for København, med gode offentlige transportforbindelser inn til hovedstadens sentrum rett i nærheten. Hotellet tilbyr derfor et godt og rolig utgangspunkt for en storbyferie med massevis av opplevelser i København og omegn.

Hotellet tilbyr

Dette svanemerkede hotellet gir dere hyggelige og rolige omgivelser for et opphold nær København, med massevis av gode utfluktsmuligheter i alle retninger. Schæffergården eies av Fondet for Dansk-Norsk Samarbeid og er et historisk og kulturelt hotell, hvor dansk kunst og design er en viktig del av identiteten.

Plasseringen i Gentofte tilbyr en ganske sentral base for et opphold, hvor dere kan dra på shopping og sightseeing i København, men også ta en tur til Bakken eller i Dyrehaven, eller besøke Louisiana og Karen Blixen Museet. Rundt hotellet finner dere også flere grønne områder, som innbyr til rolige stunder i den friske luften. Det er mulighet for å leie sykler, ved henvendelse i resepsjonen.

Om morgenen serveres det en god, stor frokostbuffet i hotellets behagelige rammer, og om kvelden kan dere nyte et lett måltid i den hyggelige kaféen. I forbindelse med hotellet ligger også restauranten ’Wohlert’.

Det tilbys gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Schæffergården har 74 nydelige rom, og det er både enkelt- og dobbeltrom samt dobbeltrom med én eller to ekstra oppredninger til rådighet. Standardrommene er 20m2 og det anbefales in oppredning. Det kan allikevel la seg gjøre med 2 oppredninger, men de ekstra oppredningene tar det meste av gulvplassen. 

Utover dette er det mulig, ved forespørsel, å oppgradere til et Superior rom med balkong. Disse rommene er 21m2 og det anbefales en oppredning. Det kan allikevel la seg gjøre med 2 oppredninger, men de ekstra oppredningene tar det meste av gulvplassen. 

Enkeltrommene er 19m2 og alle værelsene har eget bad og toalett med gratis toalettartikler. De er utstyrt med behaglige senger, skrivebord med stol, telefon og TV. 

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

370 km fra
Hirtshals, Danmark
440 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Gentofte (2.3km)

Gentofte Sjø er nærmeste nabo til Gentofte Hotel og er et idyllisk sted for en rask gå- eller joggetur på 2,5 km.

Gentofte kirke ligger rundt 300 meter fra hotellet. Kirken er Gentoftes eldste bygning fra 1100-tallet og Danmarks nest eldste kirke.

Ta en tur i Bernstorffsparken, som er en slottspark som omkranser Bernstorff Slot – kongefamiliens tidligere sommerhus med en nydelig rosehage.

Besøk Kildeskovshallen med sin vakre svømmehall og panoramavinduer. Her er det 2 svømmebasseng å velge mellom og også et barnebasseng. Kildeskovshallen holder åpent hele året, unntatt jul og nyttår. 

Ordrupgaard (2.9km)

Dette offentlige kunstmuseet ligger nord for København ved Jægersborg Dyrehave og huser en av Nord-Europas mest betydningsfulle samlinger av dansk og fransk kunst fra det 19. århundret og opp til begynnelsen av det 20. århundret. Selve utstillingen har en ganske spesiell historie, og det er ingen tvil om at denne samlingen er en sann åpenbaring av noe av det ypperste innen impresjonisme som finnes i Danmark. I samlingen finnes kunst av navn som Delacroix, Corot, Courbet, Degas, Matisse, Monet, Cézanne, Gauguin og Renoir. Parken foran Ordrupgaard er anlagt med en franskinspirert rosenhave. Opprinnelig sto det en keramisk fontene av Jean Gauguin her, men den er nå flyttet inn i Vinterhaven.

Lyngby (2.8km)

I Kongens Lyngby finner dere utallige gode shoppingmuligheter bl.a. i Magasin du Nord og Lyngby Storcenter.

Kongens Lyngby er dessuten kjent for flere slott som ligger i nærheten av byen. Besøk f.eks. Sorgenfri Slott, som har huset kongelige igjennom mange generasjoner, og hvor dere finner en pen slottshage, hvor mesteparten er åpen for offentligheten.

Besøk også Sophienholm, som har en nydelig beliggenhet langs med Bagsværd sjø. I umiddelbar nærhet finner dere også Marienborg og Eremitageslottet.

Dyrehavsbakken (4.8km)

Besøk Dyrehavsbakken, som er Tivolis motstykke - på folkemunne Bakken. Bakken er en fornøyelsespark pakket inn i natur, ettersom den ligger i områdets største skog. Fornøyelsesparken er et eventyrland for både voksne og barn. Går dere inn i Dyrehagen, gjennom Klampenborgs røde hovedport, står det hestedrosjer og venter på å kjøre dere rundt i Dyrehagen og forbi det kongelige jaktslottet Eremitage, som ligger på Eremitageslettens høyeste punkt. Parken er åpen hver dag mellom 14:00 og 24:00 fra slutten av mars til slutten av august.

Dyrehagen (5.6km)

Med sine mer enn 300 år som fredet skog og dyrereservat, har Dyrehagen gjennom generasjoner vært et populært utfluktsmål for både konger og vanlige borgere. Dyrehaven ligger kun 20 minutter nord for København, men det fredfylte området føles langt fra storbyens livlige gater. Parken er kjent for sine mer enn 2000 ville hjorter, som dere med stor sannsynlighet vil støte på mens dere går tur gjennom skogen eller over de bakkede engene.

I 2015 ble Dyrehagen tatt opp på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sin spennende historie som jaktområde for de kongelige. Når dere går rundt i parken, må dere legge merke til de stjerneformede knutepunktene i stisystemet, som ble anlagt slik at jegerne bedre kunne følge hundenes ferd rundt om i skogen.

Midt i den store naturparken ligger kongens jaktslott, Eremitageslottet, hvor dere får en vakker utsikt til Øresund. Det vakre barokkslottet ble oppført av Kong Christian den 6. i perioden 1734-1736 og det er mulig å kjøpe billett for å få en omvisning på slottet om sommeren.

Experimentarium (7.6km)

Finn en sommerferie eller vinterferie til København hos Risskov Bilferie. Det er massevis å ta seg til og oppleve i hovedstaden, spesielt hvis barna er med på turen. En av de helt store opplevelsene ligger i Hellerup, og etter en større ombygging, brann og en helt utrolig innsats har Experimentarium igjen åpnet dørene på sin vanlige adresse i Tuborg Havn i Hellerup. Hele Danmarks vitenskapssenter er nok en gang klar for å overraske og forbløffe sine besøkende, hvor dere selv kan prøve forskjellige eksperimenter, som bare venter på å kunne fortelle hvorfor, hvordan og hva som vil skje når vitenskapens grunnleggende betingelser prøves ut. Prøv også verdens første interaktive kino basert på bevegelsessensorer, der alle skal hjelpe til med å bekjempe den mørke tåken for at hjelpe jenta Anna. Det er kommet helt nye utstillinger etter gjenåpningen i januar 2017 og derfor er det ingen overraskelse at Experimentarium kommer høyt opp på listen over gode familieopplevelser. For barna åpner det seg en helt ny verden og for de voksne er det hyggelig å få satt prinsippene på plass og samtidig lære mye nytt. Experimentarium er et opplagt utfluktsmål for en familieferie i Danmark.

Superkilen (9.7km)

Start på Nørrebrogade og stig inn i et stort rødt landskap, også kjent som den Røde Plads, som er dedikert til fysiske aktiviteter. Forsett inn i Superkilen til Den Grønne Park som har en lekeplass og hvor det er noen fine steder hvor man kan spise en piknik. Superkilen er lett gjenkjennelig med sin neonrøde asfalt, og strekker seg mellom Mimersgade og Nørrebrogade. Det er også noen kaféer som er med på å skape en god og hyggelig atmosfære. Ta også med barna, som vil synes det er morsomt å leke i det  kuperte landskapet, fylt med glade farger og kunst.

Assistens Kirkegård (10.3km)

Denne meget spesielle kirkegården ligger på Nørrebro i København, og ble i første omgang opprettet fordi det manglet plass innenfor voldene. Men Assistens Kirkegården er spesielt kjent fordi en lang rekke berømte personer ligger begravd her. Men den vakre kirkegården er også et vitnesbyrd om historiens gang og er derfor vel verdt et besøk. Besøk H.C. Andersens, Kierkegaard, Eckersberg, Scherfig, Niels Bohr og Etta Camerons gravsteder for bare å nevne noen få av de berømte danskene som ligger begravd på Assistens Kirkegård. Dra på en storbyferie eller et helgeopphold til København og besøk dette vakre og historiske stedet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpensjon

Stor-København

Nær København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

852,-
Fra kun
1.479,-

Vis kort

Naturskjønt område nord for København

Les mer

Skovshoved Hotel

Bo på superior rom med havutsikt

Stor-København

Utsikt over Øresund

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x Kokker söndagsrätt
 • 1 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 1 glass vin el. øl til middagen

224,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Elegant hotell på den gamle Strandveien

Les mer

Hellerup Parkhotel

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Miniferie i Hellerup

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • God beliggenhet

103,-
Kun
1.559,-

Vis kort

Bo i elegante omgivelser nord for København

Les mer

A&O Copenhagen Nørrebro

Inkl. lunsjpakke

Stor-København

Miniferie i København

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
 • Sen utsjekk avhengig av tilgjengelighet

162,-
Kun
339,-

Vis kort

Billig storbyferie i København

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.