Residenz & Schlosshotel Wendorf

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Residenz & Schlosshotel Wendorf

Dra på slottsferie og bo i luksuriøse omgivelser i Nordtyskland

Luksuriøs slottsferie i Nordtyskland
Gourmet-restaurant og elegante rom
Flott wellnessavdeling med fitness
 • 875 km fra Svinesundbroen
 • 625 km fra Hirtshals
 • 190 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Badstu

Om hotellet

Mecklenburg Vorpommern er kjent for vakre slott og herregårder, som er plassert i landskapet, som minner om fortiden. Har dere noen gang tenkt på,hvordan det vil være å leve som slottsherre? Så besøk vakre Residenz & Schlosshotel Wendorf, hvor dere vil bo i luksuriøse omgivelser.

Hotellet tilbyr

Tre inn i elegante Residenz & Schlosshotel Wendorf, hvor dere vil føle dere som adelige. Det nyrenoverte slottet åpnet dørene i 2009 for eventyrlystne gjester, som setter pris på en hotellopplevelse ut over det vanlige. Bo i luksuriøse omgivelser.

Gå en tur igjennom hotellets mange spennende rom, kjenn stemningen i sigarloungen eller ta en drink i whiskybaren. I herrerommet står et pokerbord til rådighet og i biblioteket kan dere spille sjakk eller lese en god bok. Det er dessuten innredet et lekerom til hotellets yngste gjester.

Gourmet restauranten Chevy Blanc er innredet i Residenz-bygningen ved siden av hotellet og her kan dere nyte et kulinarisk måltid i vakre omgivelser. Fra restauranten er det adgang til terrassen, hvor det er en vakker utsikt til sjøen i slottsparken. Den over 200.000 m² store slottsparken er preget av gamle lindetrær, en liten sjø med springvann og en 600 år gammel eik. 

På grønne enger omkring parken gresser edle hester. Hotellet har egen stall med 30 båser, så har dere hest, så er det mulig å ta med den på ferien. Hotellet har egen ride hall og utendørs springbane. 

Spa avdelingen er innredet med biosauna, finsk sauna og dampbad. Her kan dere også bestille massasje og skjønnehtsbehandlinger, det er et stort fitness senter, et yoga- og pilates rom. 

Det er adgang til gratis internett og hotellet har over 2 sykler, som det også er mulig å leie ganske gratis. I Rostock havn ligger hotellets yacht Skythia og dere kan dra på båttur ved henvendelse direkte til hotellet. Hotellets gjester har dessuten mulighet for å kjøpe billetter til Hertug Logen i Mecklenburgisches Staatstheater på forespørsel såfremt det er ledige plasser.

Rommene

Elegante rom er innredet i Residenz-bygningen, som ligger like ved siden av selve slottet. Det er også i denne bygningen, at gourmet restauranten ligger. De klassiske rommene er innredet i varme farger og utstyrt med eget bad.

Merk at

Personer i oppredning har kun frokost inkludert i oppholdet.

Lån av sykler må skje på forespørsel og skal avtales med hotellet.

Hotellets restaurant er stengt mandag og tirsdag og det vil ikke bli servert middag disse dagene.

Vis flere

Verdt å se

 • Schweriner slott (24.4 km)

  Schweriner slott ligger i sentrum av byen på en liten øy mellom innsjøene Schweriner See og Burgersee. Slottet er åpent for besøkende, og dere kan besøke slottsmuseet eller ta en spasertur i slottshagen. I nærheten kan spesielt disse severdighetene anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli. 

  Schweriner slott
  På en øy midt mellom to innsjøer ligger det praktfulle slottet Schweriner midt i byen med samme navn
 • Schwerin (24.8 km)

  En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

  Schwerin
  Schwerin
 • Badestranden i Schwerin (28.9 km)

  Schwerins flotte badestrand ligger ikke langt fra sentrum i den hyggelige bydelen Zippendorf, og er et godt valg på en varm sommerdag. Så hvorfor ikke prøve en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie, hvor det alltid er mulig å planlegge en billig sommerferie sørpå for en ekte badeferie.

  Badestranden i Schwerin
  Det er flotte strender i Schwering, så husk badetøyet.
 • Schwerin Zoo (29.7 km)

  I Schwerin Zoo kan dere oppleve de store dyrene fra Afrikas savanne. Parken er meget flott og barnevennlig. Det arrangeres foringer samt dyreskole for barn.

  Schwerin Zoo
  Se de ville dyrene fra Afrika i Schwerin Zoo. Den barnevennlige parken inviterer til å bli med å fore dyrene
 • Lewitz (58.8 km)

  Drømmer dere om friluftsliv, er det massevis av muligheter for å komme tett på den skjønne og godt bevarte naturen i det vakre naturreservatet Lewitz. Spør i hotellets resepsjon og få et kart over reservatet, og så er det bare å komme seg avgårde. Det finnes mange forskjellige stier rundt om i reservatet, og hele familien er garanteret en god opplevelse i de vakre omgivelsene, fordi turene kan tilpasses slik at alle familiemedlemmer kan være med, fra de yngste til de eldste, uten å bli for slitne.

  Lewitz
  Mange oppmerkede stier i Lewitz, naturreservatet for hele familien i Mecklenburg- Vorpommern
 • Güstrow (45.4 km)

  Den gamle byen Güstrow huser det gamle renessanseslottet, Güstrow slott, som også pryder bybildet. Det imponerende slottet ble bygget allerede i 1589 og ble brukt som residens av hertugerne av Mecklenburg. Besøk også domkirken, som er bygget i gotisk stil mellom 1226 og 1335. Domkirken er også på “Den europeiske ruten for teglsteinsgotik” og det berømte verket, “den Svevende Engelen, laget av billedhuggeren Ernst Barlach, kan også ses i den imponerende teglsteinsdomkirken.

  Güstrow
  Güstrow
 • Brønnen i Wismar (« Wasserkunst») (46.3 km)

  I den sørøstlige enden av torget står byens spektakulære brønn, eller «Wasserkunst» som den kalles lokalt. Brønnen er utformet i hollandsk renessansestil av arkitekten Philipp Brandin og ble oppført i perioden 1579–1602. De 12 kalksteinkolonnene bærer et vakkert kobbertak. På toppen av denne konstruksjonen troner en sekskantet lykt. Frem til år 1897 leverte brønnen godt drikkevann til rundt 220 husstander via et vannrør laget av tre.

  Brønnen i Wismar (« Wasserkunst»)
  Brønnen i Wismar, eller «Wasserkunst», er en liten perle på den vakre markedsplassen.
 • Wismar (47.9 km)

  Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus. Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

  Wismar
  Wismar
 • Neustad-Glewe (60.2 km)

  Det mest spennende med Neustad-Glewe er å utforske byen på egenhånd. Ta en tur rundt i den gamle bydelen og nyt innflytelsen som barokken har hatt på byens utformning og ikke minst på bygningene. Start med slottet, der Alte Burg, en gammel borg som stammer fra det 13. århundre. Borgen er blitt restaurert i flere omganger. Borgen har også sin egen restaurant, Burg, som er et ettertraktet spisested i byen med en flott terrasse, som også er et opplagt hvilested – både til bena, men også til ganen, dersom tørsten skulle ha meldt seg.

  Neustad-Glewe
  Utforsk gatene i Neustad-Glewe, stikk innom gamlebyen og slå dere ned på restauranten til den gamle borgen der Alte Burg
Vis flere

Kart

Residenz & Schlosshotel Wendorf
19412 Kuhlen-Wendorf Schlossallee 1

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Deluxe dobbeltrom
Barn 0~6.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 7~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 20% rabat