Seehotel Grossherzog von Mecklenburg Boltenhagen

Norsk | NOK

Seehotel Grossherzog von Mecklenburg Boltenhagen

Beliggenhet ved stranden med fantastiske utfluktsmuligheter.

» Finn avstand fra hvor du bor

4-stjerners hotell ved Østersjøen

Luksushotell ved havet

3 dager
Fra 1.449,- / spar opp til 265,-
SPAR
4 dager
Fra 2.159,- / spar opp til 242,-
SPAR
5 dager
Fra 2.849,- / spar opp til 239,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 flaske vann
 • Tilgang til velvære-avdeling
Risskov Pakken

Det vakre Seehotel Boltenhagen har en fantastisk beliggenhet rett ved stranden i det nordtyske feriestedet Boltenhagen. Hotellet ligger kun to minutters spasertur til byens lange brygge. Hotellet byr på et flott velværeområde med innendørs svømmebasseng og utsikt til havet. Dere kan også nyte hotellets store og innbydende økologisk frokostbuffé.

Hotellet tilbyr 

Det 4-stjerners Seehotel Boltenhagen ligger ved Østersjøen. Hotellet fremstår med stilig, moderne arkitektur, og har en bar, en kafé og to restauranter. Kjøkket lager mat kun av økologiske råvarer fra Mecklenburg-regionen. Dersom været tillater det, kan dere sitte ute på terrassen og nyte utsikten over havet mens dere spiser. Spaser langs promenaden, mens dere nyter den vakre solnedgangen. Slapp av i hotellets eget velværeområde med oppvarmet svømmebasseng, finsk badstue, bio badstue, dampbad og hvileområde. Fra velværeavdelingen i øverste etasje kan dere nyte en fantastisk panoramautsikt ut over Østersjøen. Skjønnhetssalongen tilbyr ulike massasjer og spa-behandlinger (må bestilles direkte på hotellet og gjerne i god tid).

Rommene 

Alle de komfortable rommene er utstyrt med telefon, internett, SAT-TV, radio, safe, minibar, hårføner, bad / toalett eller dusj / toalett. Det er også en flaske vann på rommene ved ankomst.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

140 km fra
Kiel, Tyskland
575 km fra
Hirtshals, Danmark
750 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Kletterpark Boltenhagen (2.1km)

Klatreparken i Boltenhagen kjennetegnes ved sin flotte beliggenhet nær strandpromenaden med utsikt mot Østersjøen. Klatreparken byr på 5 forskjellige baner, som har utfordringer til folk i alle aldre. På stedet finnes det også bord og benker, hvor dere kan spise frokost og de to sauene, Max & Moritz, gleder seg alltid til å få besøk av barna. Klatreparken byr på ca. 80 forskjellige utfordringer, som blant annet en 80 meter lang svevebane og et 11 meter høyt klatrenett. Et godt valg til familieferien i Nord-Tyskland.

Tarnewitzer Huk (3.1km)

Den vernede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ute på området Boltenhagens nordøstlige spiss. Området er en halvøy på hele 69 hektar med et rikt plante- og dyreliv.

SwinGolf Boltenhagen (4km)

Golfanlegget SwinGolf strekker seg 13 hektar og ligger rett ved elvebredden. Her finnes det en 18-hulls bane, en putting green og en øvningsbane. For de minste så finnes det også en morsom lekeplass. Ved golfbanen er det også en kafé når det er på tide å hvile litt og ta seg en matbit.

Schloss Bothmer (4.9km)

Dette imponerende slottet i barokkstil er fra den første halvdel av 1700-tallet og ligger like øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet ble bygget for grev Hans Caspar von Bothmer og er det største barokkslottet i hele Mecklenburg-Vorpommern. Etter en omfattende renovering, mellom 2009 og 2015, er slottet nå åpent for publikum og har et museum hvor man kan lære grevens spennende liv.

Leonorenwald (16km)

I Leonorenwald er det gode muligheter for en gåtur, evt. med guide. Like i nærheten er det også to andre fredede naturområder; det flotte kystlandskapet mellom Priwall og Barendorf, langs Harkenbäkniederung og Brooker Wald, som er å finne langs med Østersjøen.

Kalkflachmoor ved Degtow (18.5km)

Like sydøst for Grevesmühlen ved bydelen Degtowl, ligger et beskyttet naturområde. Dette kalk- og steinbruddet ligger på en høyde mellom 21 og 43 meter over havet og kan by på nydelige landskaper så langt øyet rekker. Her er det gode muligheter for å møte på noen spennende fugle- og sommerfuglarter, når dere går rundt i området. Ta med kikkerten og begi dere ut i dette fantastiske naturområdet.

Tigerpark Dassow (22.6km)

Denne familieejede tigerparken er en av Europas største tiger- og løveparker. Den åpnet i 2003 og er siden da vokst til et 50 mål stort område, hvor gjestene, i tillegg til mange forskellige arter tiger og løver, også bl.a. kan se lamaer, dromedarer og alpakaer.

Wismar (24.9km)

Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus.

Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

Lübeck (43.8km)

40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

Julemarked i Wismar (24.9km)

I 2019 er julemarkedet i Wismar åpent fra 25. november til 22. desember. Åpningstider: søndag-torsdag kl. 11-20 og fredag-lørdag kl. 11-21. Utover julemarkedet er det også et kunstmarked i St. Georgen Kirche mellom 13. og 15. desember.

Julemarkedet i Wismar blir åpnet av julenissen hvert år. Julenissen kommer seilende inn i Wismar havn, og kjører derfra i hestevogn inn til den historiske markedsplassen, hvor juleboder med alle slags julegaver er klare til å ønske gjester velkommen. I perioden fra slutten av november til jul er Wismars julemarked byens sentrum, omkranset av byens rådhus, hoteller, museum og butikker.

På julemarkedet er det oppstilt mange små boder, med mulighet for å støpe lys, fiske i fiskedam og ikke minst nyte alle duftene fra mat- og drikke-bodene.

Julemarkedet er dermed en perfekt mulighet for hele familien, hvor foreldrene kan nyte den storslåtte byen og arkitekturen, samtidig som det kan handles i de små bodene, sammen med familiens yngste. Og når barna blir for utålmodige, kan de bli plassert i tivoli, hvor tiden går veldig fort på grunn av de mange fornøyelsene. 

Wismar kom i 2002 på UNESCOs liste over verdens naturarv. Dette skyldes byens fantastiske Altstadt med sine gotiske bygninger, som har sin opprinnelse i hanse-perioden. Altstadt er dermed enda er en grunn til å besøke Wismar, og ikke minst byens hyggelige julemarked.

I 1648 ble Wismar en del av Sverige, etter slutten på Tredveårskrigen, og var svensk frem til 1903, da byen igjen ble tysk. Byen bærer dog stadig preg av sin svenske historie, og mange steder kan man fremdeles finne spor av dette. Dette er blant annet på byens kjennetegn, Schwedenköpfe ved Alter Hafen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Andre hoteller i nærheten

Alter Speicher Wismar

Miniferie i hansestaden Wismar

Østersjøkysten

Hansestaden Wismar

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 15 % rabatt til Wonnemar Vannpark
 • Gratis lån av tablet med internett
 • Happy hour hver dag kl. 16-18

334,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Ferie i Wismars gamle bydel

Les mer

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansaby

Østersjøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x Voucher for 1 gl. rød- el. hvitvin (middag)
 • Adgang til basseng og badstu

648,-
Kun
969,-

Vis kort

Tilbring vinteren i Tyskland

Les mer

Phönix Hotel Schäfereck

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Nær kysten av Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 fl. vin ved avgang
 • 1 flaske vann på rommet

139,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Familievennlig hotell nær kysten av Østersjøen

Les mer

Maritim Strandhotel Travemünde

Inkl. 3-retters meny/buffé

Østersjøkysten

Spahotell i Travemünde

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x Drikke til maten
 • 2 x 1 flaske vann
 • Tilgang til basseng

409,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

4-stjerners hotell ved kysten

Les mer

Gutshaus Redewisch

Elegant miniferie i Nordtyskland

Mecklenburg-Vorpommern

Slottshotel ved Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x ettermiddagskaffe
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

688,-
Kun
929,-

Vis kort

Naturskjønn ferie i Nord-Tyskland

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.