Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Seehotel Friedrichshafen

Dra på båttur på Bodensee og besøk byens mange kulturelle severdigheder

 • 1.625 km fra Svinesundbroen
 • 1.325 km fra Hirtshals
 • 925 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr

Om hotellet

Dra på ferie ved Bodensee, som ligger på grensen mellom Tyskland, Østerrike og Sveits. Her finner dere massevis av spennende aktiviteter og severdigheter midt i vakre omgivelser med utsikt til sjø og fjell. Dra på båttur på Bodensee, shopping i alle butikkene eller på spennende museumsbesøk, hvor dere blant annet kan få innblikk i historien bak Zeppelin luftskip.

Hotellet tilbyr 

Dette 4-stjerners hotellet i Friedrichshafen har en vakker beliggenhet ved sjøen og tett på strandpromenaden og stasjonen. Her kan dere benytte dere av gode muligheter for aktiviteter rundt sjøen. Dra for eksempel på båttur eller en tur langs strandpromenaden. Restauranten er innredet i varme farger og her får dere servert regionale spesialiteter samt mere eksotiske retter. Spis en lekker dessert eller et nyt et glass vin fra lokale vinprodusenter i Bodensee. Restauranten er åpen alle dager fra kl. 12.00-22.00. I hotellets bar kan dere møtes til en kopp kaffe, en aperitiff før middagen, en kald øl eller forfriskende cocktail på kvelden. Baren er åpen kl. 17.00-01.00. 

Hotellet har en mindre velværeavdeling, hvor dere kan benytte hotellets badstue eller dampbad. Velværeavdelingen ligger i 5. etasje og herfra har dere adgang til takterrassen, hvor det er en flott panoramautsikt over sjø og fjell. Det er mulig å bestille tid til en avslappende massasje samt å benytte hotellets solarium.

Rommene

Hotellet har 132 rom, som alle er utstyrt med aircondition, minibar, skrivebord, verdi boks, telefon, tv, radio, adgang til internett (mot gebyr) og eget bad med hårføner. Fra rommet er det en fin utsikt til det vakre landskapet og de fleste rom har adgang til balkong.

Verdt å se

 • Friedrichshafen (1.7 km)

  Friedrichshafen er en hyggelig by ved Bodensee og utsikten til fjellene og den store innsjøen er helt fantastisk. Det kan anbefales å gå opp i det 22 meter høye utsiktstårnet ved havnen. Tårnet ble bygget i år 2000 og herfra har dere en fantastisk utsikt over byen, slottskirken og innsjøen med de østeriske og sveitsiske alpene i bakgrunnen. Det er også verdt å legge turen forbi slottet og slottskirken, som opprinnelig ble bygget som et kloster til Benedictiner munke. Slottskirken er kjennetegnet av sine to 55 meter høye tårn, som også fungerer som byens varemerke. Dere kan dra på seilas på Bodensee eller delta på en av konsertene, som blir avholdt ved havnen. Ønsker dere dere noen mer aktive timer sammen, så har byen et bredt utvalg av sportsaktiviteter slik som tennis, squash, minigolf, ridning, sykkelutleie og golf. Hvis dere er interesserte i kulturelle arrangementer, så besøk kultursenteret Graf-Zeppelin-Haus, hvor det avholdes alt fra ballet, klassiske konserter og teaterforestillinger til pop- og rock konserter. Besøk også Zeppelin Museum, hvor dere får fortalt historien om Zeppelin Luftskipene. Den sentrale delen av utstillingen er en rekonstruksjon av en 33 meter lang LZ 129 Hindenburg, som var designet av Zeppelin GmbH. Museet åpnet i 1996 og er innredet i den tidligere stasjonen ved havnen.

  Friedrichshafen
 • Bregenz (32.9 km)

  Vorarlbergs hovedstad, Bregenz, ligger ut mot innsjøen Konstance, eller Bodensee, som den kalles på tysk. Byens små gater innbyr til en gåtur, og opplev også St. Martins Tower, St. Gallus Kirke og promenaden.

  Bregenz
 • Rhinefall (87.0 km)

  Besøk Europas største fossefall Rhinefall, som ligger nær Schaffhausen. Her venter det dere et imponerende syn. Om sommeren passerer 700 kubikkmeter vann i sekundet gjennom fossefallet. Nyt det imponerende synet fra land eller dra på seilas på Rhinen og kom tett på det brusende fossefallet. Besøk også den sveitsiske byen Schaffhausen, som ligger rundt 10 km. fra fossefallet. Her kan dere spise frokost på en av de lokale restaurantene og gå en tur i de hyggelige gatene i den gamle bydelen.

  Rhinefall
 • Oberstaufen (54.7 km)

  Landsbyen Oberstaufen ligger omgitt av duftende grønne enger, bølgende bakker og imponerende fjell - et sant eventyrland nær Bodensee i Sydtyskland. Fjellene lokker uansett om dere liker gåturer, mountainbiking, skigåing eller om dere bare er der for å nyte den fantastiske utsikten. Besøk Alpsee Bergwelt og det naturskjønne området ved sjøen, som byr på moro for både barn og voksne. Her finner dere Alpsee Coaster, som er Tysklands lengste rutsjebane. Rutsjebanen er mer enn 3000 meter lang og fører dere fra heis-stasjonen på toppen av fjellet og hele veien ned til foten av fjellet. Turen varer 5-10 minutter. Alpsee Bergwelt byr også på en klatrepark og en lekeplass til barna.

  Oberstaufen
 • Julemarked i Konstanz (27.6 km)

  Opplev det sjarmerende julemarkedet i den sørtyske grensebyen Konstanz. Med sin beliggenhet i historiske omgivelser på havnen i byens vakre Altstadt og rett ved Bodensee, er det lagt opp til et julemarked med en flott maritim stemning. Refleksjonene av 100.000 lys danser over Bodensees blanke overflate og speiler seg i den klare kveldshimmelen, duften av jul henger i luften og lystig musikk og spenningsfull latter kan høres overalt.

  Julemarkedet i Konstanz har eksistert i mange år, men det har spesielt vokst seg stort etter en omfattende utvidelse på 1990-tallet. De godt 170 bodene snor seg rundt hele veien langs havnen, det er julenisser og karruseller og noe av det siste er at et stort skip, donert av ’Weißen Bodenseeflotte’ (Den Hvite Bodenseeflåte) har blitt en fast og meget populær bestanddel av julemarkedet. Juleskipet ligger i havnen og her kan dere gå ombord og f.eks. nyte en 360° panoramabar på det øverste dekket.

  De hyggelige trebodene tilbyr et stort og variert utvalg av håndverk, kunst, pynt, leketøy, bekledning og husholdningsartikler og naturligvis massevis av herlige julegodter med Glühwein, pølser, brente mandler, marsipan og bakverk i alle fasonger. Den romantiske belysningen sikrer den perfekte julestemningen og fører dere ned langs havnen og ut mot det flotte juleskipet. På havnen finner dere også utfluktsbåter, som seiler ut mot den vakre øyen, Mainau, som utover å huse et hyggelig vinterlandskap i julen, også huser en vakker botanisk hage, som det er verdt å besøke hele året rundt. Markedet holder åpent fra den 29 november til den 22 desember og det antas å ha rundt 450.000 gjester årlig.

  Konstanz er en flott shoppingby hele året, og skulle dere ha lyst på en litt mer tradisjonell shoppetur, er det ikke langt fra havnen til byens store shoppinggater, hvor det er massevis av butikker, kaféer og restauranter å velge mellom. 

  Julemarked i Konstanz
  Opplev det sjarmerende julemarkedet i Konstanz med en miniferie i nærheten
Vis flere

Kart

Seehotel Friedrichshafen
Bahnhofplatz 2 88045 Friedrichshafen

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 6~10 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 10~13 år i ekstraseng 30% rabat