Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Seehotel Friedrichshafen

Dra på båttur på Bodensee og besøk byens mange kulturelle severdigheder

  • 1.625 km fra Svinesundbroen
  • 1.325 km fra Hirtshals
  • 925 km fra Kiel, Tyskland
  • Restaurant
  • Bar
  • Dampbad
  • Badstu
  • Massasje mot gebyr

Om hotellet

Dra på ferie ved Bodensee, som ligger på grensen mellom Tyskland, Østerrike og Sveits. Her finner dere massevis av spennende aktiviteter og severdigheter midt i vakre omgivelser med utsikt til sjø og fjell. Dra på båttur på Bodensee, shopping i alle butikkene eller på spennende museumsbesøk, hvor dere blant annet kan få innblikk i historien bak Zeppelin luftskip.

Hotellet tilbyr 

Dette 4-stjerners hotellet i Friedrichshafen har en vakker beliggenhet ved sjøen og tett på strandpromenaden og stasjonen. Her kan dere benytte dere av gode muligheter for aktiviteter rundt sjøen. Dra for eksempel på båttur eller en tur langs strandpromenaden. Restauranten er innredet i varme farger og her får dere servert regionale spesialiteter samt mere eksotiske retter. Spis en lekker dessert eller et nyt et glass vin fra lokale vinprodusenter i Bodensee. Restauranten er åpen alle dager fra kl. 12.00-22.00. I hotellets bar kan dere møtes til en kopp kaffe, en aperitiff før middagen, en kald øl eller forfriskende cocktail på kvelden. Baren er åpen kl. 17.00-01.00. 

Hotellet har en mindre velværeavdeling, hvor dere kan benytte hotellets badstue eller dampbad. Velværeavdelingen ligger i 5. etasje og herfra har dere adgang til takterrassen, hvor det er en flott panoramautsikt over sjø og fjell. Det er mulig å bestille tid til en avslappende massasje samt å benytte hotellets solarium.

Rommene

Hotellet har 132 rom, som alle er utstyrt med aircondition, minibar, skrivebord, verdi boks, telefon, tv, radio, adgang til internett (mot gebyr) og eget bad med hårføner. Fra rommet er det en fin utsikt til det vakre landskapet og de fleste rom har adgang til balkong.

Verdt å se

Vis flere

Kart

Seehotel Friedrichshafen
Bahnhofplatz 2 88045 Friedrichshafen

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~5.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 6~9.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 10~12.99 år i ekstraseng 30% rabat