Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Seehotel Friedrichshafen

Dra på båttur på Bodensee og besøk byens mange kulturelle severdigheder

 • 1.625 km fra Svinesundbroen
 • 1.325 km fra Hirtshals
 • 925 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Dampbad
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr

Om hotellet

Dra på ferie ved Bodensee, som ligger på grensen mellom Tyskland, Østerrike og Sveits. Her finner dere massevis av spennende aktiviteter og severdigheter midt i vakre omgivelser med utsikt til sjø og fjell. Dra på båttur på Bodensee, shopping i alle butikkene eller på spennende museumsbesøk, hvor dere blant annet kan få innblikk i historien bak Zeppelin luftskip.

Hotellet tilbyr 

Dette 4-stjerners hotellet i Friedrichshafen har en vakker beliggenhet ved sjøen og tett på strandpromenaden og stasjonen. Her kan dere benytte dere av gode muligheter for aktiviteter rundt sjøen. Dra for eksempel på båttur eller en tur langs strandpromenaden. Restauranten er innredet i varme farger og her får dere servert regionale spesialiteter samt mere eksotiske retter. Spis en lekker dessert eller et nyt et glass vin fra lokale vinprodusenter i Bodensee. Restauranten er åpen alle dager fra kl. 12.00-22.00. I hotellets bar kan dere møtes til en kopp kaffe, en aperitiff før middagen, en kald øl eller forfriskende cocktail på kvelden. Baren er åpen kl. 17.00-01.00. 

Hotellet har en mindre velværeavdeling, hvor dere kan benytte hotellets badstue eller dampbad. Velværeavdelingen ligger i 5. etasje og herfra har dere adgang til takterrassen, hvor det er en flott panoramautsikt over sjø og fjell. Det er mulig å bestille tid til en avslappende massasje samt å benytte hotellets solarium.

Rommene

Hotellet har 132 rom, som alle er utstyrt med aircondition, minibar, skrivebord, verdi boks, telefon, tv, radio, adgang til internett (mot gebyr) og eget bad med hårføner. Fra rommet er det en fin utsikt til det vakre landskapet og de fleste rom har adgang til balkong.

Verdt å se

 • Bregenz (32.9 km)

  Vorarlbergs hovedstad, Bregenz, ligger ut mot innsjøen Konstance, eller Bodensee, som den kalles på tysk. Byens små gater innbyr til en gåtur, og opplev også St. Martins Tower, St. Gallus Kirke og promenaden.

  Bregenz
 • Oberstaufen (54.7 km)

  Landsbyen Oberstaufen ligger omgitt av duftende grønne enger, bølgende bakker og imponerende fjell - et sant eventyrland nær Bodensee i Sydtyskland. Fjellene lokker uansett om dere liker gåturer, mountainbiking, skigåing eller om dere bare er der for å nyte den fantastiske utsikten. Besøk Alpsee Bergwelt og det naturskjønne området ved sjøen, som byr på moro for både barn og voksne. Her finner dere Alpsee Coaster, som er Tysklands lengste rutsjebane. Rutsjebanen er mer enn 3000 meter lang og fører dere fra heis-stasjonen på toppen av fjellet og hele veien ned til foten av fjellet. Turen varer 5-10 minutter. Alpsee Bergwelt byr også på en klatrepark og en lekeplass til barna.

  Oberstaufen
 • Feldkirch (70.3 km)

  Besøk den vakre byen Feldkirch ved elven Ill, som er en bi-elv til Rhinen. Byen har en velbevart gammel bydel, som er meget sjarmerende. Samtidig har den det flotte Schattenburg slottet til å trone over seg.

  Feldkirch
 • Waldseilgarten Damüls (92.3 km)

  Hos Waldseilgarten i Damüls kan dere komme dere opp mellom trærne. Her kan både barn og voksne få en aktiv dag ved å bevege seg rundt på forskjellige forhindringer oppe i høyden. Det er dessuten grillplass, lekeplass og sandvolleyballbane.

  Waldseilgarten Damüls
 • Rhinefall (87.0 km)

  Besøk Europas største fossefall Rhinefall, som ligger nær Schaffhausen. Her venter det dere et imponerende syn. Om sommeren passerer 700 kubikkmeter vann i sekundet gjennom fossefallet. Nyt det imponerende synet fra land eller dra på seilas på Rhinen og kom tett på det brusende fossefallet. Besøk også den sveitsiske byen Schaffhausen, som ligger rundt 10 km. fra fossefallet. Her kan dere spise frokost på en av de lokale restaurantene og gå en tur i de hyggelige gatene i den gamle bydelen.

  Rhinefall
Vis flere

Kart

Seehotel Friedrichshafen
Bahnhofplatz 2 88045 Friedrichshafen

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~6 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 6~10 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 10~13 år i ekstraseng 30% rabat