Drøbak

Drøbak ligger mindre enn tre kvarter unna med bil på østsiden av Drøbaksundet i Oslofjorden. Byen har mange pittoreske, gamle hus, hvorav mange er påbyggede stuebygninger fra sent 1600-tall og fremover.

Om sommeren trekker kunstgalleriene, småbutikkene og utstillingene mange besøkende. Da er torget og særlig stranda full av mennesker. Drøbak blir gjerne kalt «badebyen» på grunn av alle strendene.

For barna er Julenissens Postkontor et selvsagt stoppested i Drøbak. Her kan de stikke innom og få stemplet brevet til julenissen med Julnissens Postkontors offisielle såkalte nissestempel.

Utenom de vakre omgivelsene med alle de hyggelige små serveringsstedene er nok høydepunktet i Drøbak selveste Oscarsborg Festning. De fleste har mest sannsynligvis hørt om senkningen av krysseren Blücher 9. april 1940. Det var her det historiske høydepunktet foregikk. Her finnes i dag en hyggelig bryggekro, gjestehavn, gallerier, konserter og opera.

Øya er egnet for barn i feriemodus, med egen lekeplass og en rekke spennende opplevelser i vente; enten det er store kanoner, krabbefiske eller mørke ganger og tunnelsafari. Et ekte barneparadis!

Les mer ...
Nærliggende hoteller
2
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.