Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Siemsens Gaard

Siemsens Gaard ligger midt i havnebyen Svaneke, ned mot den gamle fiskehavnen

 • 600 km fra Svinesundbroen
 • 675 km fra Hirtshals
 • Boblebad
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Mulighet for sykkelleie
 • Gratis parkering

Om hotellet

Det sjarmerende Hotel Siemsens Gaard ligger supert til nede ved havnen i Svaneke. Her kan man gå på silderøykeri og smake de berømte bornholmske sildespesialitetene. 800 meter fra hotellet ligger Hullehavn, hvor det er mulig å bade ved en liten sandstrand mellom klippene. På hotellet kan man nyte spa og badstu samt spille bordtennis og biljard.

Hotellet tilbyr

Hotel Siemsens Gaard har en historie som strekker seg tilbake til 1600-tallet, og det tidligere gjestgiveriet ble i 1930-årene bygget om til et hotell. Det gule hotellet ligger midt i havnebyen Svaneke, nær den gamle fiskerhavnen og ikke langt fra mange av severdighetene. På hotellet er det en restaurant, hvor man kan nyte et veltilberedt måltid. Når været tillater det, er det utendørs servering på hotellets terrasse med utsikt over havnen og havet. Hotellet har dessuten innkludert spa og badstu, og man kan benytte vaskemaskinen og tørkemaskinen mot et gebyr. Det er dessuten bordtennis og biljardbord på hotellet. I Svaneke kan man bade i Hullehavn, hvor det ligger en liten sandstrand mellom klippene cirka 800 m. fra hotellet.

Rommene

Hotellets rom har eget toalett/bad med hårtørrer. Dessuten har de telefon og radio samt gratis trådløst internett. Det er kjøleskap på rommet, kabel-TV og pengeskap. Det er mulig å oppgradere enten til rom med terrasse eller til rom med havutsikt. OBS! Det er ikke mulig å kombinere terrasse og havutsikt, da rommene med terrasse har en beliggenhet som vender vekk fra havet.

Merk at

Det er ikke mulig å kombinere terrasse og havutsikt, da rommene med terrasse har en beliggenhet som vender vekk fra havet.

Vis flere

Verdt å se

 • Svaneke Vanntårn (1.0 km)

  Se det spektakulære vanntårnet i Svaneke, tegnet av den verdensberømte danske arkitekten, Jørn Utzon. Det trebenede vanntårnet er støpt i forsterket betong, bygget i 1952 og fredet i 1990. Vanntårnets utformning er inspirert av de gamle sjømerkene som skipene brukte for å navigere. Svaneke Vanntårn fikk i 2004 plass på baksiden av den femte tårnmynten; en serie på 10 spesielle 20-kroninger, utstedt av Danmarks Nasjonalbank.

  Svaneke Vanntårn
  Tårnet er tegnet av Jørn Utzon og ligger på Jørn Utzons Sti, i Svaneke.
 • Paradisbakkerne (4.5 km)

  På østsiden av Bornholm kan dere gå en flott tur i Paradisbakkene, som er et kupert landskap med klipper, sprekkedannelser og en flott skog. Plantelivet er spesielt frodig i bunnen av dalene og området har på flere innsjøer.

  Paradisbakkerne
  Som navnet antyder, så er dette et ekte vandreparadis.
 • Bornholms Middelaldersenter (14.9 km)

  Dra på en miniferie til Bornholm og opplev Middelaldersenteret, som ligger ca. 500 meter fra Østerlars Rundkirke. Her kan dere oppleve middelalderen på mange måter. Det historiske opplevelsessenteret ligger idyllisk til med skog, klipper og elver, en beleiret stormannsgård med festsal, tilfluktstårn og bondegårdshus med hage og vannmølle og mye mer. Finn en billig miniferie og barnevennlige hoteller på Bornholm hos Risskov Bilferie.

  Bornholms Middelaldersenter
  Få et innblikk i livet i årene mellom 13- og 1400-tallet.
 • Gudhjem (14.9 km)

  Gudhjem er en enestående liten by på nordsiden av Bornholm, og har omkring 700 innbyggere. Her kan dere besøke Bokul, en høyde på 48 meter, hvor dere fra toppen har en fantastisk utsikt over byens tak og Nørresand havn. Gjennom hele året går båten i rute mellom Gudhjem og Christiansø.

  Gudhjem
  Gudhjem er Danmarks eneste fjellby, og tilbyr en herlig base for deres familieferie på Bornholm.
 • Ekkodalen (17.5 km)

  Det er mange muligheter for en familieferie i Danmark. Ekkodalen er et ca. 12 km. langt vandre- og naturparadis. Sprekkene oppstod for over 1.400 millioner år siden. Det er små elver og sjøer og en skog som har vært fredet i nesten 200 år. Ved H.C. Ørsted's kilde, litt vest for parkeringsplassen ved Ekkodalhuset, sies det at ekkoet er spesielt kraftig. Ta en tur til Ekkodalen og prøv selv. Bornholm er et herlig sted for en sommerferie med barn.

  Ekkodalen
  Ekkodalen i Bornholm har en fascinerende kombinasjon av barsk og blid natur.
 • Rytterknægten (19.1 km)

  Midt på Bornholm står Rytterknægten som stikker opp av skogen rundt den. Det 162 meter høye tårnet er øyens høyeste punkt og ble bygget i 1856 til minne om Frederik VII og grevinne Danners besøk noen år tidligere. Det ble senere forhøyet til sin nåværende høyde, ettersom skogen begynte å vokse over tårnet.

  Rytterknægten
  I klart vær kan man se helt til Sverige og Christansø og nyte en praktfull utsikt over hele Bornholm.
 • Helligdomsklipperne ved Bornholms Kunstmuseum (20.4 km)

  Kjør selv på øyferie eller miniferie på Bornholm og opplev de flotte Helligdomsklippene nord for Rø. Klippene er et resultat av flere tusen år med påvirkning av været med dype huler og merkelige former. Området har tidligere vært et valfartssted, fordi det har ligget en hellig kilde ved foten avklippen. Besøk også Bornholms Kunstmuseum som bl.a. byr på store malerisamlinger, kunsthåndverk og skulpturer med forbindelse til Bornholm. Dessuten har de jevnlige spesialutstillinger av ulik art.

  Helligdomsklipperne ved Bornholms Kunstmuseum
  Noe steder strekker klippene seg over 20 meter opp fra sjøen.
 • Hammershus (33.7 km)

  Hammershus er et av Bornholms største attraksjoner. Den gamle slottsruinen sies å være bygget av kirken i samarbeid med Valdemar Sejr, på begynnelsen av 1200-tallet. Hammershus er Nord-Europas største slottsruin og ligger majestetisk plassert på en 74 meter høy, bratt klippe. En familieferie på Bornholm, med et besøk på Hammershus, er en opplevelse man sent vil glemme.

  Hammershus
  Man har ikke vært på Bornholm før man har opplevd Hammershus.
 • Hammer Fyr (33.9 km)

  Nyt utsikten fra det 21 meter høye fyret bygget i 1872 med granitt fra Bornholm. Fyret har ikke vært i bruk siden 1990, men det er nydelig har en fantastisk utsikt.

  Hammer Fyr
  Det er mulig å bli med på en guidet tur ved Hammeren Fyr.
 • Christiansø (0.0 km)

  Ta en tur til Danmarks meget hyggelige øygruppe Ertholmene, og besøk Christian V.’s festning fra 1684. Festningsverkene er meget bra bevart og er også fredet. Christiansø har Danmarks eneste skærgård. Her er dere langt unna mas og kjas. Opplev den fantastiske naturen på øyen, med spesielt mange sølvmåker. Gjennom hele året, er det mulig å ta turen ut til Christiansø fra det lille stedet Gudhjem.

  Christiansø
  På Christiansø nordøst for Bornholm, ligger i Danmarks eneste skærgård.
Vis flere

Kart

Hotel Siemsens Gaard
Havnebryggen 9 3740 Svaneke

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~10.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 11~99.99 år i ekstraseng 30% rabat