Kro-opphold i Sverige på Skanör Gästgifvaregård

Norsk | NOK

Skanör Gästgifvaregård

Kro-opphold med god mat nær hav, by og natur

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Skjønn beliggenhet rett ved havet
 • Ekte svensk kroidyll og meget god mat
 • Natur, strand og by
378,-
3~4 dager fra
1.489,-

Opphold med frokostbuffet

Bare 4,8 km sør for Malmö

3 dager
Fra 1.489,- / spar opp til 378,-
SPAR
4 dager
Fra 2.229,- / spar opp til 371,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Pittoreske omgivelser
Risskov Pakken

Skanörs Gästgifvaregård ligger i maleriske omgivelser i sydvestligste Skåne, bare en 35 minutters biltur fra Øresundsbroen. Dette er en meget sjarmerende og klassisk kro med en god autentisk og uformell atmosfære, og naturligvis med masse god mat.

Hotellet

På Skanör Gästgivergård står dere opp til en meget god frokost, som gir dere den best tenkelige starten på dagen. Ta noen hyggelige gåturer langs kysten, besøk muséer og hyggelige caféer. Roe som finnes på og omkring kroen og de skjønne naturomgivelsene som kjennetegner området omkring Skanör og Falsterbo, gir følelsen av at tiden går langsommere.

Fra den sjarmerende kroen er det bare en kilometer til sentrum i den hyggelige byen Skanör, og ut til havet og områdets hvite strender. Om sommeren er kroen derfor perfekt for en hyggelig badeferie med mange aktiviteter slik som beachvolleyball, båtturer og bading. Det finnes også mange golfbaner i nærheten. Året rundt er området ved Skanör og Falsterbo ideelle for vandre- og sykkelturer, og dere kan leie sykler på Skanörs Gästgifvaregård.

Maten er en av kroens store attraksjoner og restaurantens gode utvalg av mat og vin er derfor nøye satt sammen med formål om å skjemme dere bort. Frokosten serveres hver dag kl. 07.00 - 10.00, og restauranten er åpen for kveldsmåltider i hyggelige omgivelser alle dager kl. 17.00 - 22.00. Kroen har dessuten en hyggelig bar hvor dere kan slappe av og nyte noe å drikke og en samtale i behagelige omgivelser.

Skanörs Gästgifvaregård tilbyr gjestene gratis parkering og under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

Der finnes 10 nydelige rom på kroen som alle er innredet med eget bad og toalett og utstyrt med TV, hårtørrer og behagelige senger. Stilen er tradisjonell med en moderne touch og sans for detaljer. Merk at kjæledyr ikke er tillatt.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

470 km fra
Strømstad, Sverige
480 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Trelleborg (24km)

Trelleborg er Sveriges sydligste by og huser omkring 30 000 innbyggere. Byen er oppkalt etter vikingeborgen, Trelleborg. Trelleborg sentrum ble utformet på middelalderen; de smale gatene har bestått, men mye av den eldre bebyggelsen er tapt. Trelleborgs eldste bydel ligger rundt det gamle torget.

I Trelleborg, på begynnelsen av 1800-tallet, gikk det fart i byens shippingindustri og i 1897 åpnet den regelmessige ferjeforbindelsen mellom Trelleborg og Sassnitz med post- og passasjertrafikk. Dette medførte at Trelleborg ble en viktig havneby, og i dag kan dere lære mer om byens spennende historie på byens historiske museum.

Ellers har byen en svømmehall samt en bowlinghall til stor glede for hele familien.

Vikingborgen Trelleborg (23.5km)

Trelleborg er en vikingborg som ble oppført i tiden rundt år 980, da Harald Blåtann var konge av Danmark og Skåne. Vikingeborgen, eller Trelleborg, som den faktisk heter, ligger sentrum av byen Trelleborg, som er oppkalt etter borgen fra vikingtiden. Det finnes også et museum like ved, hvor dere kan høre mer detaljer i historien om dette lokale landemerket.

Sjøfartsmuseet i Trelleborg (23.7km)

Sveriges sydligste sjøfartsmuseum forteller historiene om livet på sjøen utenfor Trelleborgs store kommune, både før og nå. På begynnelsen av 1800-tallet ble Trelleborg en viktig havneby, og museet tar dere med på en reise gjennom tidene.

Her kan dere fordype dere i lokal fiskerihistorie, se mindre båtmotorer, nautiske instrumenter og høre mer om rederiene og ferjetjenestene som har vært med på å bygge opp denne byen. Museet har også til utstilling en rekke skipsmodeller av lokale skip.

Emporia Shoppingcentrum (29.5km)

De shoppinginteresserte bør ta en tur til Emporia Shoppingcentrum i Malmøforstaden, Hyllie. I det 93.000 m2 store shoppingsenteret finnes over 200 butikker fordelt på 3 etasjer. Det er også forskjellige restauranter, hvor dere kan ta en pause og spise en god frokost eller drikke en kopp kaffe. I den internasjonale atmosfæren finner dere nesten alt, hva dere ønsker.

Malmø (33.6km)

Kjør selv på bilferie og besøk Malmø, den største byen i Skåne og tredje største byen i Sverige. Malmø har alltid vært en handelsby, slik den fortsatt er, og derfor kan byen også by på gode shoppingmuligheter. Byens sentrum har et vidt spekter av forskjellige kulturelle muligheter. Det er nemlig et utpreget kulturliv i Malmø med blant annet Malmøfestivalen, som avholdes i august, og som pleier å trekke mange besøkende.

´Gamla Staden´ ligger tett på Malmøhus Slott og er preget av sjarmerende hus og svingete gater, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgitt av bygninger fra det 16. og 17. århundre. Her står også rytterstatuen av Kong Karl X, som var med på å sikre at Skåne ble svensk igjen i 1658. Sørvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgitt av tømmerstokkhus fra det 17. og 18 århundre, og er vel verdt et besøk.

Form/Design Center ligger i en gammel lagerbygning og utstiller design og kunsthåndverk ved siden av en butikk med et bredt sortiment av bøker om skandinavisk design.

Ved Stortorget, litt sør for ´Sentralstasjonen´ starter Malmøs gågater og strøk, fylt med butikker. Det er også flere varehus langs gågaten sammen med en del butikker som spesialiserer seg på kunsthåndverk.

I den nyere bydelen, Hyllie, som ligger i det sørlige Malmø, ligger Skandinavias kanskje største shoppingsenter, kjent som Emporia, så prøv lykken, for det pleier å være gode tilbud her. Malmø er en herlig by og en opplagt destinasjon for en billig miniferie, et helgeopphold eller en lengre sommerferie i egen bil.

Lilla Torg (32.6km)

Dra på et helgeopphold for hele familien til Malmø i Sverige og nyt en tur rundt i denne sjarmerende byen. Finn billige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv ferie med hele familien. Om sommeren kan man tilbringe et par timer på torget, Lilla Torg, som ligger rundt 500 m. fra hotellet, og her finnes det mange kaféer og restauranter med utendørsservering. Finn en kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Malmø og omegn.

Turning Torso (33.9km)

Turning Torso er i dag Nordens høyeste skyskraper og et av Europas høyeste bolighus. Denne futuristiske skyskraperen blir passende nok kalt Turning Torso fordi det ser ut som om den vrir seg rundt sin egen enhet. Den gjør det umulige.

Skyskraperen ligger i Malmö og måler 190 meter. Den kan naturlig nok ses på lang avstand, og er et kjent landemerke i hele Sverige.

Smygehuk (37.1km)

Smygehuk er en havn og fiskerlandsby på Skånes sydkyst, men stedet er nok aller mest kjent for å være Sveriges sydligste punkt. Smygehuk er kanskje derfor et særdeles populært turistmål med over 200 000 besøkende hver sommer. Her finnes iskiosk, kafe, røykeri og båthus. Nede ved havna står det et skilt med informasjon om avstander til noen europeiske hovedsteder samt til Treriksrøysa, som markerer Sveriges nordligste punkt. Så lenge været tillater det, er området også perfekt for piknik i sola.

Högevall (49.7km)

Dersom dere er på farten med barna, vil vi anbefale dere et besøk til Högevall. Dette er et av Skånes største og mest moderne badeland. I eventyrbadet kan dere bl.a. ta en 213 meter lange vannrutsjebane. Ønsker dere noe mer rolig, kan dere slappe av i bassenget eller i boblebadet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

BW Malmö Arena Hotel

I rolige omgivelser nære Malmø

Malmø

Top moderne hotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x lettere kveldsmat
 • 1 x kveldens rett
 • 1 x kaffe
 • Adgang til sauna

525,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Dra på miniferie til Malmø

Les mer

Clarion Collection Temperance

Opphold i minidobbeltrom

Malmø

Sentralt i Malmö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Tilgang til gymmen

Kun
1.199,-

Vis kort

Sentralt beliggende, midt i Malmø

Les mer

Clarion Collection Magasinet

Opphold med halvpensjon

Skåne

Tredje natt gratis

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Sentral beliggenhet
 • Gratis internett

1.447,-
Kun
849,-

Vis kort

Sjarmerende hotel i Trelleborg

Les mer

Good Morning+ Malmö

Nært både hotell og shopping

Skåne

Moderne hotell i Malmø

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 tallerkenrett
 • Sentral beliggenhet
 • Fri bruk av badstue og fitness

Kun
829,-

Vis kort

Ferie i spennende Malmö

Les mer

Quality Hotel The View

1 x kveldsmat

Skåne

Besøk Malmö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x kveldsmat
 • 2 x kaffe
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

223,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Bare et steinkast unna Emporia

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.