Risskov Bilferie har Norges beste priser på hotell og hotellpakker

OK

Slovenia

Filtrer søkeresultatet

Enkeltrom
Familierom
Camping
Hotell med røykerom
Gratis parkering
Hund tillatt
Hotell med en overnatting
Heis på hotellet
Internett på hotellet
Treningsrom på hotellet
Wellness- og SPA-fasiliteter
Innendørs svømmebasseng
Utendørs svømmebasseng
Restaurant
Ved stranden
Nær sentrum
Nær vannet
Nær skiområdet
Ferieleiligheter
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Slovenia

Slovenia

En bilferie til Slovenia er en ren drømmeferie for hele familien. Hos Risskov Bilferie tilbyr vi et bredt utvalg av opplevelser i hele landet. Alt fra en storbyferie i hovedstaden Ljubljana, et spa-opphold i naturskjønne Pomurska til en aktiv ferie i det høytliggende landskapet.

Kontrastfyllt alpelandskap, solrike og barnevennlige sandstrender, bølgende vingårder og imponerende fjellgrotter. Dra på kjør selv ferie til Slovenia og opplev alt dette! Besøk et av landets mange slott eller dra innom middelalderbyen Piran som ligger omgitt av det Adriatiske hav. Det er som skapt for en familieferie, men det kan også være et romantisk spa-opphold for to eller en velfortjent spa-reise med en venninde.

Slovenia er flott året rundt, du kan dra hit både på skireise på vinteren eller planlegge gåturer her på sommeren. Påskeferie eller høstferier kan tilbringes i Ljubljana, mange kaller det en miniversjon av Praha. Nyt den gamle bydelen med de brostensbelagte gatene og det trivelige torget, der du kan nyte alle de lokale kulinariske spesialitetene. Liker du shopping er byen full av markeder eller simpelthen nyt utsikten fra det gamle slottet.

Klikk her for å lese mer....
1