Aktiv ferie i Rügen på Soibelmanns Hotel Rügen

Norsk | NOK

Soibelmanns Hotel Rügen

Reis på et billig hotellopphold til et av Rügens ledende sportshoteller!

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhet til å oppleve alle severdighetene
 • Perfekt hotell for familie- og aktiv ferie
 • Virkelig god valuta for pengene
1.093,-
3~8 dager fra
899,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie på Rügen

3 dager
Fra 899,- / spar opp til 306,-
SPAR
4 dager
Fra 1.359,- / spar opp til 450,-
SPAR
5 dager
Fra 1.819,- / spar opp til 593,-
SPAR
6 dager
Fra 2.269,- / spar opp til 746,-
SPAR
7 dager
Fra 2.689,- / spar opp til 940,-
SPAR
8 dager
Fra 3.079,- / spar opp til 1.093,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til basseng, sauna, fitness
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Pakk bilen og sett av på en aktiv- eller en familieferie på et av Rügens ledende sportshoteller! Soidelmann's Hotel Rügen har en utmerket beliggenhet midt i den vakre sentrum av gamlebyen, og tilbyr en alletiders koselig base på den vakre nordøst-tyske øya.

Hotellet tilbyr

Soibelmanns Hotel Rügen er en kombinasjon av sport, fritidssenter og et hotell, og derfor er det nemlig et av Rügens ledende sportshotell. Det har en sentral beliggenhet i Rügen, og du vil alltid ha en base for en ferie med mange aktiviteter på selve hotellet, samt et bredt utvalg av attraksjoner i de omkringliggende områdene, innen rekkevidde.

Under oppholdet kan du dra nytte av de forskjellige sportsfasilitetene og aktiviteter det har å tilby. Du har gratis tilgang til hotellets 25-meters sportsbasseng med 4 baner, badstueområdet med tre forskjellige badstuer og 800 m² treningsområde, utstyrt med moderne fasiliteter. De sportslige aktivitetene du kan gjøre er bowling, tennis, badminton, squash, bordtennis og ikke minst er det en 10 meter høy innendørs klatrevegg. Alt dette kan brukes mot betaling.

En vakker øy er det! Det er mange vakre sandstrender som omgir hele øya, så du kan ta deg en svømmetur hvis du har lyst til det? Videre har du også den sentrale beliggenheten, som gir deg store muligheter til å besøke for eksempel de berømte krittklippene, 'Kreidelfelsen', og det populære smalsporetoget, 'Rasender Roland', Hiddensee.

Hver morgen serveres en deilig frokost i den koselige restauranten Weimar, og om kvelden kan du nyte deilige regionale og sesongbaserte retter i den vakre restauranten.

Gratis Wi-Fi og parkering er tilgjengelig på hotellet under oppholdet.

Rommene

Hotellet har 63 romslige rom som er tilgjengelige i enten enkelt-, dobbelt- eller familierom. I tillegg kan du også bestille dobbeltrom med ekstra seng.

Alle rommene har eget bad, dusj og hårføner, og er utstyrt med komfortable senger, sittegruppe, telefon, skrivebord og kabel-TV.


Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

310 km fra
Kiel, Tyskland
750 km fra
Hirtshals, Danmark
775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ribnitz-Damgarten (29.4km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

Rügen (20km)

Rügen, Tysklands største øy, som også kalles Tysklands Riviera. Øyen er et opplagt turistmål, først og fremst på grunn av de idylliske fiskelandsbyene, den vakre naturen og de kilometerlange sandstrendebe på øyens sør-østlige kyst. Opplev hvite kalkklipper samt praktfulle innsjøer og skoger. Opplev en aktiv dag med sykling, vandring, fiske eller koble av i Østersjøens friske vann.

På øyen finner dere naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor dere kan nyte øyens lokale spesialiteter. Besøk også Binz, den største spa-byen på Rügen. Langs byens idylliske gågate kan dere besøke noen av butikkene som finnes i byen. Ved den lange strandpromenaden finner dere spa-hus og pensjonater.

Marienkirche (20.7km)

Den største kirken i Stralsunds heter Marienkirche, og den prektige bygningen er lett å få øye på der den ruver midt i sentrum av byen. Det er den nest største gotiske mursteinskirka i hele den baltiske regionen. Ta en tur opp i det høye tårnet via den smale vindeltrappa som fortsetter opp i det uendelige. Endelig slutter de mange trinnene og avløses av en høyere trappebestigning ut til utsiktspunktet i det 104 meter høye kirketårnet. Det hele er en tur på 366 trinn.

Naturerbe Zentrum Rügen (24.5km)

Hvis dere er glad i natur og høyder, bør dere besøke Naturerbe Zentrum Rügen. På utstillingssenteret midt i Nationalparken har dere adgang til det 40 meter høye utsiktstårnet, hvorfra det er en fin utsikt over øyen og de mange trekronene.

Stralsund (21.4km)

Den hyggelige tyske byen Stralsund ligger på kysten ved Østersjøen og ønsker sine besøkende velkommen med opplevelser for hele familien. Gamlebyen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste og her kan dere rusle forbi spennende gamle middelalderbygninger.

Like ved Stralsund ligger den eneste broen som forbinder det tyske fastlandet med den naturskjønne øya, Rügen. På øya kan dere blant annet ta turen til Jasmund nasjonalpark og beskue de flotte krittklippene ved kysten. I tillegg ligger Koloss von Prora, et nasjonalsosialistisk ferieanlegg, her på Rügen. Blokkene og badelandet ble oppført i 1930-årene og er typiske eksempel på Det tredje rikes arkitektoniske idealer.

Ozeaneum (22km)

Ta med hele familien til Ozeaneum og opplev våre havdyr tett på livet. Dette er en ekstraordinær reise gjennom den undersjøiske verden, og er helt enestående i Europa.

Barna kan utforske de mange hemmeligheter og mysterier fra havet i «Sea for Children».

Husk å få med dere de sjarmerende Humboldt-pingvinene på museets takterrasse.

HanseDom (24.8km)

Det er kanskje ekstra gøy med barn på ferie å legge en dag til badelandet HanseDom. Her finnes det også massasje- og spabehandlinger på stedet, i tillegg til et treningssenter med klatrevegg og muligheter for ballspill, blant annet.

Biosphärenreservat Südost-Rügen (33.8km)

Opplev Nord-Tyskland i egen bil på en kjør-selv ferie. Legg veien innom Biosphärenreservat Südost-Rügen. Dette fortryllende biosfærereservatet er, på grunn av sine unike kulturlandskaper, UNESCO-listet. Området ble opprettet i 1990 og ble en del av UNESCO MAB-(Man and the Biosphere)-programmet i 1991. Innenfor et forholdsvis lite område, er forskjellige landskapsformasjoner som karakteriserer kyst-Tyskland, blitt fredet. Her er land og vann tett koblet sammen; Peninsulaer og fremspring er forbundet via smale strimler med land og samtidig adskilt av vannet i laguner og bukter. Ta på gode sko og gå en herlig tur i dette store, vakre området. Dra på reise i januar og finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Det er mange muligheter i Tyskland som også egner seg godt til en familieferie, så planlegg den neste sommerferien eller vinterferien med en kjør-selv i Nord-Tyskland.

Nasjonalpark Jasmund (40.6km)

Dette naturreservatet ligger på den nordøstlige delen av øya Rügen, og er med sine 30 km² Tysklands minste nasjonalpark. Dette vakre området inkluderer blant annet fjellryggen Stubnitz nord for Sassnitz og kalksteinklipper som strekker seg opp til 160 meter over havet. Parken er rik på flora og fauna, og har flere sjeldne arter i begge kategorier. Havørn, fiskeørn, vandrefalk og låvesvale er noen av fuglene dere kan få øye på om dere er heldige.

Østersjøbad Sellin (34km)

Dere kan også besøke det populære Østersjøbad Sellin, som er et av de mest attraktive badeområdene på øyen. Badet har en hvit strand og en lang badebro.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Rügen Park

Populær ferieøy i Østersjøen

Rügen1

Opplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 flaske vin

248,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Opplev det vakre Rügen

Les mer

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Rett ved strandpromenaden

Østersjøkysten

Opplev vakre Stralsund

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • 1 x Bykart med byvandringer

214,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Hotell med treningssenter og restaurant

Les mer

Hotel Wreecher Hof

Inkl. 2 x 2-retters meny

Rügen1

Inkl. en flaske vin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske vin på rommet
 • Tilgang til basseng og sauna
 • parkering og internett er inkludert

Fra kun
1.189,-

Vis kort

Miniferie på Rügen

Les mer

Hotel Rügenblick

Inkl. halvpensjon

Rügen1

Stralsund nær sjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 x 1 glass vin eller øl
 • Gratis internett og parkering

205,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Nær stranda i verdensarvbyen Stralsund

Les mer

Parkhotel Rügen

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Opplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering

256,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Billig 4-stjernes ferie på Rügen

Les mer