Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sommerferie Norge

Rabattkoden er nå aktiv

Sommerferie Norge

Sommerferie i Norge er mer enn vakker utsikt. At vi har vi storslått natur i landet vårt er en kjent sak. Det er faktiske sant at hårene gjerne reiser seg i Geirangerfjorden eller når det blåser litt friskt på toppen av Preikestolen. Det må nesten oppleves. Det er sant. Men sommerferie i Norge i dag er mer enn et vakkert postkort.

Risskov Bilferie sikret gode avtaler med hoteller og vertshus i rotnorske naturomgivelser, der det skjer i Norge. Ta med barna på årets sommerferie og kombiner fiske i stille vann med fartsfylte aktiviteter i fjell og fjord - uten å tømme lommeboka.

Det langt mellom fargeløse veikroer som herjet med bobilturister langs norske veier gjennom hele 80-tallet. I dag tilbyr hoteller både spa, golf og sykkelutleie og setter sammen skreddersydde utflukter med kunnskapsrike ledsagere. Det finnes tilbud om fotosafari, guidet havfiske og historiske byvandringer, blant annet. Noen hoteller holder også matkurs med kompetente kokker og vinsmaking, for å nevne noe.

Nyt sommerens favorittvin i bortgjemte fiskevær, la hun styre båten mens han kjøper ferske reker på ei havn på Sørlandet, eller stopp langs veien innerst i en fjord og kjøp nykvernet smør og ost fra ei seter. Nyt slaraffenlivet på sommerferie i Norge med god kjennskap til lokale forhold, kort vei hjem og fornøyde unger i baksetet.