Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sommerferie Oslo

Rabattkoden er nå aktiv

Sommerferie Oslo

Sommer i Oslo er folketomme kontorer og pulserende bakgårder. Det er yrende liv på Sørenga og solrike dager på holmene i Oslofjorden. Samtidig fylles byparkene av glade grillmestere, og det er ofte en konsert på gang. Hva med å ta sommerferie i Oslo i år? Noen dager i juli før årets hyttetur eller noen dager etter sommerferien ved Middelhavet. En uke med venner og gamle kjente i vår egen fine hovedstad - sommerferie i Oslo by. Gjerne det.

Risskov Bilferie har gode avtaler med flere av Oslos flotte hoteller. Med nærhet til by og land, alt etter om dere vil bo i gangavstand til byens beste severdigheter, eller helst sjekker inn der ungene kan fange krabber i vannkanten. Hos oss er den planlagte sommerferien i Oslo innen rekkevidde med venner, vin og vassing ved Oslofjorden. Risskov Bilferie er en god seng i Oslo by - uten å tømme lommeboka.

Oslo er todelt på et vis, mellom øst og vest og mellom by og land. Byen vår nyter godt av nærhet til strender, stille vann og store skoger, blant annet. Finn en rolig plass i Hvervenbukta, eller hopp på en av båtene ut til Oslofjorden for å bade på holmene utenfor sentrum. Pakk en piknikkurv når dere har handlet på Frogners delikatesseforretninger og slå dere ned i Vigelandsparken, Ekebergparken eller Sofienbergparken med venner, både store og små.