Kjør- selv miniferie til Sophienberg slott med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Sophienberg Slot

Nyt en miniferie på Sophienberg slott med utsikt over Rungsted-kysten

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bo ved sjøen i Rungsted, nær den livlige København
 • Bo i nyrenoverte rom med tidløs designermøbler
 • Slapp av i vakre historiske rammer på Sophienberg slott
1.910,-
3~7 dager fra
1.039,-

Opphold med frokostbuffé

Ophold på Sophienberg Slot

3 dager
Kun 1.039,- / spar opp til 514,-
SPAR
4 dager
Kun 1.489,- / spar opp til 841,-
SPAR
5 dager
Kun 1.919,- / spar opp til 1.187,-
SPAR
6 dager
Kun 2.339,- / spar opp til 1.544,-
SPAR
7 dager
Kun 2.749,- / spar opp til 1.911,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Beliggende ved havet
Risskov Pakken

Nesten midt mellom København og Helsingør ligger Sophienberg Slott og pryder den Gamle Strandvej ved Rungsted kyst. Med havet på den ene side og den skjønne naturen på den andre, er det lagt op til et herlig og avslappende opphold på Sophienberg Slot i Rungsted. Hotellet fungerer, som et Bed & Breakfast hotell og dere vil alltid føle dere velkommen i slottets både hjemlige og hyggelige atmosfære som par eller familie. Nyt den flotte stemning og de deilige omgivelser på Sophienberg Slott

Hotellet tilbyder

Sophienberg Slot ble nyrenovert i 2019 og står nå i all sin prakt ut mot Øresund. Slottet ble ferdigbygget i 1746 og bærer derfor også på en lang og spennende historie. Det ble bygget av kongeparet Christian 6. og Sophie Magdalene, de ønsket et fristed tett på Øresund, så de blant annet kunne følge den tette skipstrafikk på sundet. Men herlige Sophienberg byr også på klassisk hygge og er et vakkert sted å oppholde seg i skjønne omgivelser og med den velpleide parken like ved siden av, perfekt for små spaserturer.

Resepsjonen er åpen fra kl. 08:00-15:00 og frokostresturantren serverer en deilig frokostbuffe til å starte dagen med. Fra frokostrestauranten og noen av slottets stuer i hovedbygningen er der en flott utsikt over havet. Slottets restaurant serverer den sesongavhengige middagen, som utstråler kvalitet og gode ingredienser. Rungsted Harbour, som ligger bare en 5-minutters kjøretur fra slottet, er populær for sine koselige lunsjrestauranter, og på sommerkvelder surrer livet. Club Riva har en nydelig utsikt over havnen, og ved spesielle anledninger arrangeres også nattbar i helgene.

Det vakre område omkring Sophienberg Slot byr på flere berømte severdigheter og især en avstikker til Karen Blixen Museet og museets interessante utstilling om den danske forfatterinnen er en opplevelse. Louisiana Museum of Modern Art ligger også en kort avstand med bilen, også er der heller ikke langt til hverken Helsingør, Helsingborg, København eller Roskilde, hvor dere blant annet kan oppleve det spennende Vikinge Museum. Ikke langt fra hotellet er der adgang til den berømte Dyrehagen, som er en naturpark på ca. 1.100 ha som grenser til Jægersborg Hegn også kjent for sine karakteristiske røde porte. Sophienberg Slot har en skjønn beliggenhet, tett på natur og masser av skjønne severdigheter.

Det er gratis Internet og bilen kan også parkeres uten beregning.

Værelser

Sophienberg Slot har nyrenoverte rom, som ligger i to forskjellige bygninger og dere skal en tur over gårdsplassen for at komme fra rommene til resepsjonen og frokostrestauranten. Det er 22 nyrenoverte værelser med muligheter for dobbeltværelser med en ekstra seng, samt enkeltværelser.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

390 km fra
Hirtshals, Danmark
420 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Karen Blixen Museet Rungstedlund (2km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange klenodiene som Nordsjælland gjemmer på. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Karen Blixen Museet, Rungstedlund. Hun har skrevet fengslende fortellinger som Vinter-Eventyr, Den afrikanske Farm og Syv fantastiske Fortellinger under forskjellige pseudonymer, men hun er nok best kjent som Karen Blixen. Det praktfulle Rungstedlund, hvor hun vokste opp, er blitt omgjort til en liten perle av et museum, og er definitivt verdt et besøk.

Det ligger ca. 15 minutters kjøretur fra Humlebæk. På Rungstedlund er det mulig å få et usedvanlig innblikk i Karen Blixens fantastiske liv, og det er også utstilt eksemplarer av hennes barndomsdikt, manuskripter, brev og førsteutgaver av hennes verk samt tegninger, som illustrerer hennes lange og interessante liv. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på en familieferie fylt med spennende opplevelser.

Louisiana Museum of Modern Art (8.6km)

Dra på ferie i Danmark og besøk det nok mest kjente museet for moderne kunst. Finn en billig ferie med barnevennlige hoteller og kjør-selv til Nordsjælland på en herlig familieferie. I Humlebæk ligger Louisiana Museum of Modern Art, som er et av de ledende museene for moderne kunst i Skandinavia med mellom 6 og 10 forskjellige utstillinger i året samt en permanent utstilling. Museet ligger med panoramautsikt over Øresund, og her er kunsten, naturen og arkitekturen sammensmeltet i en unik harmoni. Gå en tur i parken, som omgir Louisiana og nyt de mange kunstverkene som nærmest smelter sammen med omgivelsene. Det er massevis av plass hvor barna kan boltre seg og museet har også et meget familievennlig tilbud av aktiviteter og arrangementer for både barn og voksne. Finn den rette familieferien med billige hoteller til Nordsjælland hos Risskov Bilferie.

Dyrehagen (14.4km)

Med sine mer enn 300 år som fredet skog og dyrereservat, har Dyrehagen gjennom generasjoner vært et populært utfluktsmål for både konger og vanlige borgere. Dyrehaven ligger kun 20 minutter nord for København, men det fredfylte området føles langt fra storbyens livlige gater. Parken er kjent for sine mer enn 2000 ville hjorter, som dere med stor sannsynlighet vil støte på mens dere går tur gjennom skogen eller over de bakkede engene.

I 2015 ble Dyrehagen tatt opp på UNESCOs verdensarvliste på grunn av sin spennende historie som jaktområde for de kongelige. Når dere går rundt i parken, må dere legge merke til de stjerneformede knutepunktene i stisystemet, som ble anlagt slik at jegerne bedre kunne følge hundenes ferd rundt om i skogen.

Midt i den store naturparken ligger kongens jaktslott, Eremitageslottet, hvor dere får en vakker utsikt til Øresund. Det vakre barokkslottet ble oppført av Kong Christian den 6. i perioden 1734-1736 og det er mulig å kjøpe billett for å få en omvisning på slottet om sommeren.

Dyrehavsbakken (21.5km)

Besøk Dyrehavsbakken, som er Tivolis motstykke - på folkemunne Bakken. Bakken er en fornøyelsespark pakket inn i natur, ettersom den ligger i områdets største skog. Fornøyelsesparken er et eventyrland for både voksne og barn. Går dere inn i Dyrehagen, gjennom Klampenborgs røde hovedport, står det hestedrosjer og venter på å kjøre dere rundt i Dyrehagen og forbi det kongelige jaktslottet Eremitage, som ligger på Eremitageslettens høyeste punkt. Parken er åpen hver dag mellom 14:00 og 24:00 fra slutten av mars til slutten av august.

Helsingør (19.5km)

Helsingør er en hyggelig liten by, som både er praktisk og rask å utforske. Gågaten, Stengaten, og de tilhørende gatene utgjør den sentrale delen av byen, og her er det mulighet for at gå på oppdagelsesferd i de mange små butikkene som ligger langs gågaten. Et rikt kaféliv byr på mange forskjellige delikatesser, og det finnes også mange gode restauranter i Helsingør, som vil kunne tilfredsstille selv de mest krevende ganer.

København (30.2km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Andre hoteller i nærheten

Comwell Holte

15 km nord for København

Stor-København

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

516,-
Fra kun
1.819,-

Vis kort

Bo i naturen og nær København

Les mer

Comwell Borupgaard

Herlig herregårdsferie

Nordsjælland

Spahotell på Nordsjælland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

396,-
Fra kun
2.199,-

Vis kort

Nyt en luksuriøs herregårdsferie

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.