Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Spahotell Norge

Rabattkoden er nå aktiv

Spahotell Norge

La den travle hverdagen ligge igjen hjemme og dra på kortreist ferie på spahotell i Norge. Det er null stress. Finn et avbrekk i kalenderen og bestill et frikvarter der timene raskt fylles opp av herlige massasjer og helsebringende kroppsinnpakninger.

Risskov Bilferie har gode avtaler med flere av Norges flotteste spahotell og tilbyr spapakker til fine priser rundt i vårt langstrakte land. Spaferie i Norge er gode utsikter til fine pauser i vintersol med fjordbad året rundt og korte avbrekk med stillstand på spa når løvet faller fra trærne. Om sommeren er det nok å kjenne lukten av salt hav med utsikt til strand og hav fra et tangbad, eller søke opp i høyden mot et av landets fjellspa mellom hvite topper og dype daler.

Det er typisk norsk å drømme om en pustepause nær fjell, fjord og hav. Helst i nærheten av fine naturopplevelser med tilgang til rolig elvepadling, stille fjellvandring og fredfulle skiturer når det går mot vinter. Noen dager på spahotell i Norge er små forlengelser av sterke naturopplevelser ute, når dagene blir kortere og nordmenn søker inn i varme stuer for å finne balanse mellom det indre og det ytre.

Dra på spahotell i neste langhelg og bytt ut den gode sofakroken med pustepauser i finsk badstue eller lysterapi og tropisk regndusj etterfulgt av ayurvedisk massasje.

Skru av mobilen og få massasjebehandling i bommulsshvite omgivelser før frokost. Sank krefter i saltvannsbasseng omringet av grønne planter på en lørdag formiddag. Nyt et deilig frikvarter av et spahotell i Norge før uka begynner igjen.