Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Spahotell Oslo

Rabattkoden er nå aktiv

Spahotell Oslo

Spahotell i Oslo er to avbrekk i ett. Uansett om det gjelder oslofolk på tur i egen by - et par trikkestopp unna barn og familie. Eller bygdefolk som svermer for en oslotur med varm steinmassasje og algebehandlinger mens trikken ramler forbi og måkene suser over Oslofjorden i det fjerne.

Risskov Bilferie har ypperlige avtaler med flere av hovedstadens beste spahoteller og lover det lille ekstra neste gang dere skal på osloferie.

Fråts i friske råvarer med sunn sans på hovedstadens mangfoldige restauranter. Spis indisk etter tropisk regndusj og ayurvedisk massasje. Slå et slag for varmende viltgryter og rødvin etter tyrkisk hamam. Eller bestill sushi etter yoga og boblebad.

Ta sommeren på forskudd med mindfulness og mosjon på et spahotell i Oslo. Kombiner en konsert med pilates og algebehandling. Finn balanse mellom det indre og det ytre med yoga eller pilates før et avbrekk på ski i Nordmarka. Stikk en tur i badstua eller få varm steinmassasje før byen venter om kvelden.

Dra på kjærestelanghelg til Oslo og få en pustepause med behandlinger for to gjerne etterfulgt av en bedre middag (kjøttfri eller ei) på en av hovedstadens bedre restauranter. Skru av mobilen og nyt Oslo i fulle drag med fjordbad ute året rundt - og lange massasjebehandlinger inne.