Nyt en miniferie eller sommerferie i Østerrike på Sporthotel Austria

Norsk | NOK

Sporthotel Austria

Dra på sommerferie til Østerrike med et fint opphold blant alpene i Tyrol

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sjarmerende 4-stjerners hotell blant fjellene i Tyrol
 • Sport, velvære og hyggelig restaurant
 • Ideelt utgangspunkt for opplevelser i Tyrol
812,-
4~8 dager fra
1.619,-

Bestil innen 28.02

Herlig Tyrol

4 dager
Fra 1.619,- / spar opp til 310,-
SPAR
5 dager
Fra 2.139,- / spar opp til 432,-
SPAR
6 dager
Fra 2.659,- / spar opp til 555,-
SPAR
7 dager
Fra 3.179,- / spar opp til 678,-
SPAR
8 dager
Fra 3.699,- / spar opp til 813,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 4-retters meny/buffé
 • Gratis lån av sykler
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis internett og parkering
Early Bird

Dette 4-stjernes hotellet ligger rolig til i den sjarmerende lille østerrikske byen, St. Johann i Tirol, ca. 10 km. nord for den populære skistedet, Kitzbühel. Her er det lagt opp til en hyggelig ferie i de østerrikske alpene, med flott natur, tradisjonell mat, muligheter for wellness og en rekke aktiviteter både sommer og vinter.

Hotellet

Det familievennlige Sporthotel Austria ligger i en hage hvor man kan slappe av. Fra hotellet er det kun en kort gåtur til sentrum av i Skt. Johann hvor dere finner et utvalg av butikker og caféer og kan nyte den hyggelige stemningen. Samtidig ligger hotellet kun et steinkast fra taubanen som tar dere opp i fjellene, uansett årstid.

Etter en opplevelsesrik dag kan dere slappe av i hotellets lille spa-område, som bl.a. byr på et innendørs basseng. Skulle dere ønske et større spa-området, så ligger det populære Panorama Badewelt på 38.000 m² kun noen få hundre meter fra hotellet. Her finner dere alt fra wellness-tilbud til store og små, innendørs og utendørs bassenger, rutsjebaner og barnebassenger, sportsaktiviteter og mye annet.

Hver morgen kan dere stå opp til en velduftende frokostbuffe, med både varme og kalde retter som serveres i hotellets hyggelige restaurant. Om kvelden serveres tradisjonelle middagsretter. Det finnes også en spesiell barnemeny.

Det er gode muligheter for familier med barn, slik som Panorama Badewelt, den store klatreparken Hornpark og Erlebnisland Familienland innenfor kort avstand fra hotellet. På hotellet er det også et innendørs lekerom, hvor barna kan hygge seg.

Det er gratis å parkere ved hotellet og under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

De 43 rommene, som hotellet har, er alle innredet i en tradisjonell innbydende og sjarmerende stil, og finnes i flere forskjellige kategorier: Det er både enkeltværelser på 17 m², standard dobbeltværelser på 20 m², noen litt større dobbeltværelser på 25 m² utstyrt med balkong samt familieværelser på 37 m² med plass til opp til to ekstra senger. Alle rommene er utstyrt med eget bad og toalett, hårtørrer, telefon, safe og TV.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 3
De hyggelige, lyse dobbeltrommene uten balkong er ca. 20 m2. De er utstyrt med sitteplasser, bord, TV, teppe, telefon og safe. Det har også eget bad med toalett og hårføner. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom med balkong

1 / 4
De hyggelige, lyse dobbeltrommene med balkong er ca. 25 m2. De er utstyrt med sitteplasser, bord, TV, teppe, telefon og safe. Det har også et romslig privat bad med toalett og hårføner. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
De små enkeltrommene er ca. 17 m2. De er utstyrt med sitteplasser, bord, TV, teppe, telefon og safe. Det har også et eget bad med toalett og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1000 km fra
Kiel, Tyskland
1425 km fra
Hirtshals, Danmark
1550 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Going (8.5km)

Den flotte byen Going ligger vakkert til med Kitzbühel og Alpene i syd og fjellkjeden Wilder Kaiser i nord. Going ligger 800 meter over havet og 19 km fra hotellet. Byen første gang nevnt i det 12. århundre under navnet «Gouwingen». I dag er Going meget populær, ikke minst for den imponerende panoramautsikten.

Den naturlige innsjøen i Going har temperaturer opp mot behagelige 24 grader og bortsett fra den hvite sanden, så er det også en lekeplass samt det største strandvolleyområdet i det vestlige Østerrike.

Erlebnisland Familienland (12.7km)

Fornøyelsesparken midt i Alpene! Her kan familien få en dag med fart og spenning. Det er sklier, rafting, karuseller og mye mer. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe diverse forfriskninger i parken.

Kitzbühel-Schwarzsee Golf Club (12.7km)

Hvorfor ikke kombinere en sommerferie eller vinterferie med litt golf? Omringet av majestetiske fjelltinder og store skoger kan Kitzbühel-Schwarzsee Golfklubb ikke ligge finere til. Klubbens 18 hull har, siden den i 2003 var på Golf European Challenge Tour, vært flittig besøkt av proffspillere fra hele verden, og det venter spennende utfordringer på alle dens baner. Hull 1 til 9 er primært flate baner med vannhindringer, mens de siste hullene er mer kuperte. Klubbhuset har en solterrasse, hvor dere kan nyte forfriskninger med utsikt utover fjelltindene Astberg, Rauher Kopf og Wilder Kaiser. Finn et billig hotellopphold hos Risskov Bilferie og nyt en ekte golfferie omringet av fjell tett på Kitzbühel, Østerrike.

Kitzbühel Horn (14.2km)

Kitzbühel Horn er et populært utfluktsmål både om vinteren og sommeren - og er lett å nå med taubanen. Om vinteren tiltrekker området mange tusen skiturister, mens om sommeren er området til fotturer og mountain bike turer med mange små kultur og naturopplevelser underveis. Fra toppen av Kitzbühel Horn, er det en fantastisk utsikt over det meste av regionen.

Golf Eichenheim (12.8km)

Den fremragende 18-hullsbanen Eichenheim garanterer en variert golfopplevelse med nydelig natur midt i Kitzbühels alpelandskap. Banen med sine 6092 meter par-71, passer perfekt inn i omgivelsene, hvor golfspillere kan samle mange fantastiske inntrykk og nyte naturen. I den hyggelige golfcafeen med sin terrasse, kan gjestene bestille kulinariske spesialiteter.

Golf Eichenheim tilbyr dessuten en driving range, golfskolen Eichenheim og en velassortert pro shop.

Zell am See (49.8km)

Den hyggelige feriebyen Zell am See er et av Østerrikes flotteste steder med en fantastisk plassering mellom Zeller-sjøen og Schmittenhöhe-fjellene. Den lille byen ligger omgitt av høye fjell og innsjøen. Samtidig er byen meget hyggelig med mange trange gater, hvor dere kan spasere en tur og nyte atmosfæren eller sitte på en av de mange kafeene.

Naturreservatet Wilder Kaiser (14.9km)

Naturreservatet Wilder Kaiser er en av de mest imponerende fjellkjedene i Alpene. Både Tiroler Adlerweg (Eagle Trail), Tyrol's langdistansesti, og Jakobsveien, en av verdens mest berømte pilgrimsruter, tar dere gjennom Wilder Kaiser-fjellene. Wilder Kaiser-regionen er kjent for sine utfordrende vandreturer som passer til alle nivåer.

Wildpark Aurach (18.2km)

I Wildpark Aurach, som ligger 1100 meter over havet, kan dere komme nært innpå tamme og nysgjerrige dyr. Parken har også eksotiske dyr slik som aper, kenguruer, lamaer og tibetanske jakokser. De tamme dyrene og lekeområder gjør parken til en populær destinasjon for barnefamilier.

Brixen im Thale (20.2km)

Omringet av endeløse, grønne gressletter og omkranset av mange synlige fjelltopper, ligger den gamle landsbyen Brixen im Thale. Byen har litt over 2000 innbyggere, men siden det er en populær turistby, finner dere også et bra utvalg av restauranter og aktiviteter for hele familien. Både keltere og romere igjennom historien har oppholdt seg i byen.

Kufstein (28.7km)

Kufstein er med sine 18 000 innbyggere er den største byen i Tyrol etter regionhovedstaden Innsbruck. Byen er preget av den gamle Kufstein-festningen som er bygget på en høyde og kan ses fra det meste av byen. Det historiske sentrumet (Altstadt) er bygget rundt den gamle Saint Vitus-kirken fra 1300-tallet. Langs de snirklende gatene finner dere mange gamle, flotte byhus.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Kirchenwirt

Ekte tyrolerstemning

Tyrol

Fantastiske Kitzbühl

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

169,-
Fra kun
1.779,-

Vis kort

Ekte tirolerstemning nær Kitzbühel

Les mer

Hotel Aurach

Inkl. 3-retters meny

Tyrol

Aktiv ferie i Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnatting m. frokost
 • 3 x 3-retters meny
 • 3 x kakebuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis lån av sykler

541,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

I hjertet av Kitzbühel-alpene

Les mer

Bergers Sporthotel

Aktiv ferie med mange aktiviteter

Salzburgerland

Sportshotell i Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x alpenschnaps
 • 1 x velkomstdrink

297,-
Fra kun
2.359,-

Vis kort

Miniferie til velvære- og sportshotell

Les mer

Hotel Tirolerhof

Bestil innen 28.02

Tyrol

Opplevelser i Tyrol

Early Bird - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen

494,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Alpeidyll med en opplevelser i Østerrike

Les mer

Hotel Färberwirt

Inkl. 3-retters meny

Tyrol

Vandring i Tyrol

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 2 x 1 drink til middagen

195,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Vandreferie i hjertet av Tyrol

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.