Bilferie til Sporthotel Oberhof med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Sporthotel Oberhof

Få det beste fra begge verdener, wellness og aktiviter midt i naturen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Hotellet er omgitt av flott natur
 • Vandreturer om sommeren og ski om vinteren
 • Perfekt for en aktiv familieferie omgitt av natur
1.872,-
3~8 dager fra
799,-

Inkl. halvpensjon

Opplev Thüringer Wald

3 dager
Fra 799,- / spar opp til 467,-
SPAR
4 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 710,-
SPAR
5 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 973,-
SPAR
6 dager
Fra 1.919,- / spar opp til 1.247,-
SPAR
7 dager
Fra 2.249,- / spar opp til 1.550,-
SPAR
8 dager
Fra 2.559,- / spar opp til 1.873,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 glass øl, vin eller vann pr. middag
 • Parkering og internett er inkludert
Risskov Pakken

Sportshotel Oberhof er et populært hotell i Thüringen. Her står naturen og hotellet i sentrum, og dersom dere ønsker å kombinere en familieferie med aktiviteter utendørs samt wellness, så er Sportshotel Oberhof et bra valg. Hotellet er omgitt av sjarmerende småbyer og mange muligheter for hygge seg med familien.

Hotellet

Hotellet har en god plassering i rolige omgivelser og skjønn natur. Det er mange muligheter å velge mellom, dersom dere ønsker å drive med sportsaktiviteter eller bare slappe av med wellness. Dere kan også dra på oppdagelse i området eller gå på turer i omegnen.

Start dagen med en god frokost i hotellets restaurant. Prøv det lokale kjøkken, en blanding av velsmakende regionalretter tilberedt i en ny og kreativ stil. Restauranten serverer også internasjonale retter, og de bruker kun lokale produkter og ferske råvarer.

Avslutt dagen med en cocktail i sportsbaren, mens de viser sport på Sky TV i er i bakgrunnen. Café Sport serverer også is og velsmakende kaker, som også kan nytes på terrassen dersom den er åpen. Fra caféen er det direkte tilgang til bowlingbanen.

Sporthotellets spa-området byr finsk badstue. DeD er også boblebad og solarium som kan benyttes mot et lite gebyr.

Det er også en bane ved siden av hotellet, hvor man kan spille volleyball, fotball og håndball. Dere kan også spille bowling eller bordtennis. Kun et steinkast fra hotellet ligger det flere turstier. Opplev mange nydelige planter og fra alle verdens fjellområder, mens dere utforsker nydelige Rennsteig.

Det også gode muligheter for å stå på ski om vinteren, og det ligger en langrennsløype like bak hotellet. Byens sentrum ligger 5 minutter fra hotellet, og det er kun 400 meter til den berømte hoppbakken i Oberhof. Dere kan leie både sykler og ski på hotellet.

H2Oberhof er et wellness og spaanlegg i Oberhof med et stort svømmebasseng samt en foss og en grotte. Det er også en vannrutsjebane, boblebad og et oppvarmet utendørs basseng samt et basseng til de yngste familiemedlemmene.

Det er kun en 15 minutters biltur til Thüringen Havakvarium, og hvis dere interesserer dere for flotte slott, så kan vi anbefale en tur til Wachsenburg slott. Det ble opprinnelig bygget i det 10. århundret, men ble gjenoppbygget og senest restaurert på 90-tallet. I dag huser slottet et museum, et hotell og en restaurant.

Der er gratis internett og parkering på hotellet.

Rommene

Sporthotel Oberhof har moderne møbler, kabel-TV og eget bad. De lyse og komfortabelt innredede dobbeltværelsene ligger langt unna trafikken og har en hyggelig atmosfære. Få en god nats søvn i de komfortable sengene. Det er også muligheter for en ekstra seng på dobbeltværelsene. Det finnes enkeltværelser samt større 4-personers leiligheter.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

525 km fra
Kiel, Tyskland
925 km fra
Hirtshals, Danmark
1175 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Thüringer Wald (7.4km)

En annen utfluktsmulighet er å kjøre en tur gjennom Thüringer Wald. Skogen er 150 km. lang og inntil 35 km. bred. Det høyeste fjellet i Thüringer Wald er Grosse Beerberg (982 moh.). Andre viktige fjell er Grosse Inselsberg (916 m) samt Schneekopf (978 m). Om dere kjører gjennom Thüringer Wald kommer dere til vintersportbyen Oberhof. Her er det bl.a. en skiarena med plass til 13 000 tilskuere. Gå en tur på Rennsteig og opplev den flotte utsikten på toppen.

Erlebnispark Meeresaquarium (akvarium) (11.4km)

Se de vakre fargene i et typisk tropisk farvann, med begge bena trygt på land, i Erlebnispark Meeresaquarium (akvarium) i Thüringen midt i Tyskland. Her lever vakre koraller, sjøanemoner og hai i et virvar av farger under havets overflate.

Erlebnispark Meeresaquarium er det største i sitt slag. Akvariet ligger i Midt-Tyskland og har et samlet areal på 7150 kvadratmeter og hele 60 akvarier. Dette flotte anlegget har holdt dørene åpne side 1994 og er et populært reisemål for barnefamilier også i dag.

Den tropiske undervannsverdenen i dette akvariet lover en uforglemmelig opplevelse, også for de voksne. Sett gjerne av litt ekstra tid til å besøke det store anlegget fylt med eksotiske arter, også dem som biter. En av akvariets største attraksjoner er den store haitanken. Den rommer én million liter vann, er 20 meter lang, 10 meter bred og 5,4 meter dyp. Bli med på foring av haier hver søndag klokken 15.00. De pleier å være riktig sultne.

Våpenmuseum i Suhl (16.2km)

Besøk Waffenmuseum, et spennende våpenmuseum, i Suhl på biltur til den tyske delstaten Thüringen. Museet har tre etasjer med fremvisning av forskjellige våpen og historiefortelling om våpenproduksjonen. Lær om utvinning av materialer for produksjon av de forskjellige våpnene.

Ta deg god tid og hør den spennende historien om hvordan etterspørselen etter våpen økte på 1400-tallet. Suhl har vært et sentrum for våpenproduksjon i hundrevis av år, og museet gir eksepsjonell innsikt i historiske våpen, og rifler spesielt. Moderne våpen og sportsvåpen blir også produsert for olympiske deltakere.

Følg med på hvordan pistoler ble laget under en fremvisning på museet. Se også hvordan de brukes. Museet inneholder ellers både historiske og moderne våpen – duellvåpen, militære våpen, presisjonsvåpen samt en omfattende presentasjon av luftgevær.

Sett av noen timer til den spennende utstillingen og hør og se den gamle historien om våpen, som om det var i går.

Schmalkalden by (27.7km)

Schmalkalden by ligger på den solfylte siden av den skogrike åsen, Thüringer Wald. Byen er en herlig og god bevart plass med vakre bindingsverkshus. I dag er det også en livlig universitetsby av passe størrelse. Det er et yndet reisemål for historieinteresserte og kunstelskere. Friluftsfolket finner også veien hit for å vandre i den vakre naturen her i området.

Gamlebyen i Schmalkalden gir en strålende gjenfortelling av sentraleuropeisk byplanlegging fra tidlig middelalder. Her er det mye å se i gatene. Utforsk byens smale smug, steinbroer og flotte bindingsverkshus. Reformasjonen, på Martin Luthers tid, har også satt sitt preg på byen, og det er spesielt St. George kirke et strålende eksempel på. Wilhelmsburg slott er også et must å besøke på disse kanter. Det er et arkitektonisk verk fra renessansen, som med sine imponerende tårn setter sitt preg på denne den sjarmerende og pittoreske byen.

Cursdorf (50.1km)

Cursdorf ligger rundt 700 meter over havets overflate og er dermed det høyest punktet i den sørlige delen av skogen ved navn Thüringer. Høyt over dalene og i kort avstand til den berømte turstien Rennsteig kan dere her utforske regionens skjønne natur. I landskapet kan dere bevege dere på turer gjennom dype daler og grønne fjell.

Etter en lang gåtur kan det anbefales at dere går forbi "Kneipptretanlage" i Cursdorf på vei hjem. Her har man bygget en rekke små basseng, slik at dere kan få kjølt ned føttene etter en lang gåtur. Det kjølige vannet er sunt for kretsløpet og samtidig gjør det ømme føtter klar til en ny gåtur dagen etter.

En morsom aktivitet for hele familien er at kikke forbi Cursdorf's tube anlegg. Både om vinteren i snøen og om sommeren, kan dere kaste dere på de store baderingene og suse ned den mer enn 200 m lange banen, hvor der noen steder er et fall på 21 %. Ved banen er det en liten kiosk som serverer drikkevarer og snacks, så dere kan ta dere en liten matbit underveis. I Cursdorf kan dere også kikke innom byens Glasapparatemuseum, som er populært blant både lokale og turister.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Brauhaus zum Löwen

Inkl. 3-retters meny

Thüringen

Bryggeri og dansesal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x bryggeribesøk inkludert øl
 • Gratis internett

182,-
Fra kun
1.269,-

Vis kort

Tysk ølbryggerkunst, dans og musikk

Les mer

Morada Hotel Gothaer Hof

Halvpensjon og gratis drikkevarer

Thüringen

Opplev Thüringer Wald

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 3 x 1 drink til maten
 • Tilgang til basseng

589,-
Kun
1.689,-

Vis kort

Natur og god stemning i Thüringer Wald

Les mer

Ramada by Wyndham Weimar

Inkl. halvpensjon

Thüringer Wald

Miniferie i UNESCO-byen Weimar

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis internett

1.019,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Liv, kultur og historie i Weimar

Les mer

Göbel's Sophien Hotel

Inkl. 3-retters meny

Thüringer Wald

Kultur og natur

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 søt overraskelse per rom

893,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Ferie i Thüringer Wald

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.