Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Storbyferie Oslo

Rabattkoden er nå aktiv

Storbyferie Oslo

Oslo er i endring. Kanskje mer enn noen gang. Byens brune barer er imidlertid fulle når det blåser på Operataket, og Oslo er stadig vekk en jordnær by selv om høyhusene skyter fart i Bjørvika. Hør den skranglende blå trikken ramle forbi - nesten uansett hvor eventyret fører på storbyferie i Oslo.

Landets store scener løfter frem nye talenter og gallerier dyrker nyskapende verk, også av ukjente kunstnere. Det foregår alltid noe på Nationaltheateret og landets store museer huser de store nasjonalromantikerne - også Munch, så klart.

Den tiden da pølsekiosker, kjøttkaker i brun saus og dypbunpizza dominerte byens kullinariske plattform er over i Oslo. I dag sitter hovedstaden vår med Maaemo - verdens nordligste Michelin-restaurant med tre stjerner, og byens øvrige restauranter og matvogner dekker oslofolkets apetitt for nye, globale mattrender.

Oslo har utallige grønne lunger og badesteder i Oslofjorden. Pakk gjerne trugene på storbyferie til Oslo i vinterhalvåret og stikk på tur i Nordmarka. Eller bli i byen og gå på skøyter i Spikersuppa med varm kakao og ullpledd på uteservering etterpå. Om sommeren venter bading i Oslofjorden, og parkene fylles opp av folk som nyter byens solstråler.

Velg Oslo på neste storbyferie og opplev et av landets beste utelivscener. Også på en onsdag kveld.