Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Storbyferie Tyskland

Rabattkoden er nå aktiv

Storbyferie Tyskland

Tysklands store byer er kontinentets røde tråder i det gamle Europa. De var sentrale knutepunkter i gamle keiserriket. Og storbyferie i Tyskland er vandringer i europeisk historie. Både den praktfulle og den grusomme.

Tysklands gamle byer er landets moderne sentrum, også i dag. Storbyferie i Tyskland er en eklektisk miks av hovedstaden Berlin, hippe Hamburg (inkludert Ingvar Ambjørnsen) og hypermoderne Munchen - som alltid spiller til dans når Oktoberfest står for døren.

Gotiske kirkespir strekke seg inn i bysilhuettene fra åpne plasser i de fleste storbyer i Tyskland. Smale middelaldersmug fører vei til stadig nye kroer med servering av skummende øl og tysk tradisjonskost. Også i de fleste storbyer i Tyskland. Side om side med det habsburgske Tyskland står minnesmerkene etter andre verdenskrig uten innpakning med det moderne Tyskland. Her hersker dagens storbyeners innovative kraft i stål og glass.

Akkurat som det er store forskjeller på byene i Sør-Tyskland kontra Nord-Tyskland er det også store kontraster mellom byene i tidligere DDR og Vest-Tyskland. En kulturvandring mellom øst og vest er en reise i seg selv fra gratisarrangementer for skravleklassen i øst til vakre hager og forgylte boligstrøk i vest.