Bilferie til Storestølen Fjellstue

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Storestølen Fjellstue

Aktiv ferie ved Strandavatnet i Hallingdal nær Hallingskarvet nasjonalpark

Fjellturer i Hallingdal - sommer som vinter
Økologisk vin og lokalt kjøkken
Fiske i Strandavatnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Massasje mot gebyr
 • Hund

Om hotellet

Storestølen Fjellstue ligger midt mellom Bergen og Oslo, tett på vakre Hallingskarvet nasjonalpark. Storestølen Fjellstue er et utmerket sted å reise på aktiv ferie med hele familien med naturskjønne omgivelser like ved Strandavatnet.  

Hotellet tilbyr  

Storestølen Fjellstue ligger på toppen av ​​Hallingdal, og herfra er det en fantastisk panoramautsikt over dalen, Strandavatnet og Hallingskarvet nasjonalpark. Dere kan slå dere ned i hotellets restaurant å ta inn den flotte utsikten under en bedre middag. Her er det fokus på økologiske matvarer levert av lokale leverandører. Husets vinkart består kun av økologisk vin.  

Det er også en kiosk samt en sommerkafe på området, og så ligger Hallingskarvet skisenter ca. 10 minutters kjørsel fra Storestølen Fjellstue. 

Det finnes også gode langrennsløyper like ved hotellet. Det er mange gode muligheter for turer til fots eller på sykkel og utmerkede fiskeforhold.  

Det er adgang til gratis internett og parkering ved hotellet.  

Rommene  

De lyse rommene er på ca. 22 kvm og innrettet med sofa, tv og eget bad med dusj. Det kan lånes hårføner i resepsjonen.


Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring. Dette betyr at det vil ikke bli redd opp senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen evt mot gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Dokken Fjellgard (12.8 km)

  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol og her kan dere se for dere selv hvordan de lokale gårdene fremsto på 1700- og 1800-tallet i øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består av åtte bygninger og er innredet som i gamle dager. Friluftsmuseet inngår som en del av Hol Bygdemuseum.

  Dokken Fjellgard
  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard ligger i Sudndalen i Hol i øvre Hallingdal
 • Hallingskarvet skisenter (14.3 km)

  Hallingskarvet skisenter ligger i den lille byen Sudndalen ved fjellmassivet Hallingskarvet. Fra toppen av skisenteret er det 510 høydemeter ned til byen og noen av bakkene er hele tre kilometer lange. Skisenteret er utviklet i samarbeid med X-Games gullvinner Andreas Håtveit, som også bor i byen. Området byr dessuten på intet mindre enn 110 km preparerte langrennsløyper.

  Hallingskarvet skisenter
  Hallingskarvet skisenter ved fjellmassivet Hallingskarvet byr på 110 km preparerte langrennsløyper
 • Hivjufossen (18.5 km)

  Hivjufossen er en foss på intet mindre enn 250 meter. Det finnes en tre kilometer lang turløype i området. Den passer for hele familien. Turen starter fra Riksvei 50, som ligger rundt 300 meter nedenfor Bakke bro. Halvveis mellom broen og fossen kan dere se ruiner fra et gammelt boligområde.

  Hivjufossen
  Hivjufossen har et fall på hele 250 meter, og ligger i et familievennlig turområde på Hovet
 • Ål i Hallingdal (48.0 km)

  Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet. Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon. Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

  Ål i Hallingdal
  (Foto: Yngve Ask og Tina Stafrèn/visitnorway.com og Jon Glittenberg)
Vis flere

Kart

Storestølen Fjellstue
Storstølen Fjellstue Strønde 216 3577 Hovet

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~6.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 7~99.99 år i ekstraseng 30% rabat