Miniferie til Strandhotel Bene på Femern

Norsk | NOK

Strandhotel Bene

Bilferie til moderne og stilfullt hotell rett ved strandpromenaden

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Suveren beliggenhet ved stranden
 • Rom med balkong og utsikt
 • Hele øya innenfor rekkevidde
573,-
3~4 dager fra
1.579,-

Inkl. halvpensjon

Solskinnsøya Femern

3 dager
Kun 1.579,- / spar opp til 379,-
SPAR
4 dager
Kun 2.339,- / spar opp til 573,-
SPAR
* Pris pr. person i komfortrom med delvis havutsikt

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Kaffe og te på rommet
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis internett
Wild Offer

Tilbring noen fine dager på den vakre nordtyske solskinnsøya, Fehmarn. Dette 4-stjerners hotellet er unikt for øya og har en fremragende beliggenhet rett ved strandpromenaden på den sørlige stranden. Her er det lagt opp til et herlig opphold med god mat, strandliv, golf og massevis av kos i moderne og stilfulle rammer. Nyt ferielivet på de moderne rommene med egen balkong og en flott utsikt, skjem dere selv bort med avslappende massasje- og spabehandlinger på eget rom og dra ut på oppdagelsesferd på den vakre øya.

Hotellet tilbyr

Det 4-stjernede Strandhotel Bene har en suveren beliggenhet rett ut mot den sørlige stranden på den vakre nordtyske solskinnsøya, Femern. Hotellet som stammer fra 1970 ble pusset opp så sent som i 2019 og er både det første og hittil eneste førsteklasses hotellet på øya. Hotellet tilbyr moderne og behagelige rammer for oppholdet deres enten dere er på aktiv ferie, badeferie, golfopphold eller bare en liten, hyggelig miniferie.

Under oppholdet har dere mulighet til å dyrke fitness. Dere kan også nyte forskjellige avslappende massasje- og spabehandlinger i private rammer på rommet deres mot et gebyr. Det tilbys tradisjonell massasje, fotmassasje, aromamassasje m.fl. samt forskjellige ansiktsbehandlinger og personlig trening.

Hotellets restaurant ligger rett ut mot strandpromenaden og serverer utsøkte retter i en hyggelig atmosfære. Både frokost, lunsj og middag kan nytes på solterrassen, når været tillater det. Restauranten tilbyr et godt utvalg av regionale, sesongbetonte retter med inspirasjon hentet fra Europa og Asia. Til maten kan dere nyte et omfattende utvalg av internasjonale viner.

Frokosten serveres kl. 07.00 - 10.30 og restauranten holder åpent daglig kl. 12.00 - 21.00.

I løpet av dagen og om kvelden kan dere også besøke hotellets hyggelige lounge, ’Bar Bene’, som innbyr til kos og avslapping i elegante rammer. Her serveres det kaffespesialiteter, varm sjokolade og forskjellige eksotiske tesorter, hjemmelagde vafler og kaker, og naturligvis øl og drinks. Om vinteren kan dere dessuten kose dere foran den knitrende peisen.

Øya Femern er full av muligheter med lekre sandstrender, velplasserte golfbaner, vakker natur og spennende severdigheter innen kort avstand, og når dere er på ferie i egen bil kan dere lett nå rundt på hele øya. Hotellet tilbyr også mulighet for å leie sykler, slik at dere kan dra ut på to hjul og nyte den friske luften.

Parkering er mot gebyr fra mars til oktober. Ved ankomst til hotellet kan dere kjøpe en parkeringsbillet, som kan brukes til gratis parkering ved hotellet og på hele øya. Under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

På Strandhotel Bene er alle de moderne og innbydende rommene utstyrt med egen balkong eller terrasse og har utsikt mod havet eller klippene. Det er både enkeltrom og dobbeltrom samt dobbeltrom med en ekstra seng til rådighet. Rommene er mellom 28 m² og 34 m² store.

Alle rommene er innredet med eget bad og toalett og utstyrt med møbler og senger av høy kvalitet, flatskjerm-TV, telefon, safe, minibar samt kaffe- og te-fasiliteter.

Hunder er velkomne på hotellet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

90 km fra
Kiel, Tyskland
525 km fra
Hirtshals, Danmark
625 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Femern (10km)

Finn barnevennlige hoteller til kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og besøk Femern på en badeferie sørpå til Tyskland. Femern er 185 km² stor og er selve symbolet på en tysk ferieøy. Med et opphold her får dere 78 km. med kyst, vakre klipper, massevis av fantastiske naturstrender og idylliske marker og innsjøer. Mulighetene er utallige, men inkluderer bl.a. bading, surfing, ridning, dykking, lystfiske, golf og minigolf.

Spesielt i sommermånedene er det fantastisk å se hvordan store deler av øyen forvandler seg til en gul eksplosjon av rapsmarker, som man kan gå rundt mellom, mens man nyter den friske havluften.

Find deres yndlingsstrand på Femerns 78 km. lange kyst. Mange steder blir vannet kun gradvist dypere og er dermed et rent badeparadis for de små. Planlegg sommerferien, høstferien eller vinterferien med Risskov Bilferie og finn billige hoteller til hele familien på tur.

Flügger Fyrtårn (20.7km)

Spredt utover Femern tårner fem fyrtårn over den vakre, ville naturen nedenfor. Ut av disse fem er Flügger-fyrtårnet (Leuchtturm Flügge auf Fehmarn) det eneste som er åpent for besøkende. Tårnet ligger omkranset av naturreservatet Krummsteert på øyens sørvestlige spiss og strekker seg 37 meter opp over landskapet. Utsikten herfra er intet mindre enn formidabel og vel verdt de 162 trinnene.

U-Boot Museum Fehmarn (4.1km)

Opplev den legendariske og ganske unike U-11 ubåten ved U-Boot Museum Fehmarn. Her har dere en enestående mulighet til å se ubåten innenfra og få et innblikk i livet som besetningsmedlem, da ubåten var i funksjon under den kalde krigen. Museet tilbyr utover U-11 også en spennende utstilling om den kalde krigen og etterkrigstiden.

Burg auf Fehmarn (4.2km)

Dra på bilferie i Tyskland og besøg Femern og Burg auf Fehmarn er Femerns største by og har ca. 6.000 innbyggere, som tilsvarer halvparten av Femerns totale befolkning.

I Burg auf Fehmarn ligger både vitenskapssenteret, Galileo Wissenwelt og akvariet, Meereszentrum Fehmarn. Begge disse severdighetene tilbyr underholdning for hele familien. Dra derfor på en billig kjør-selv ferie sørpå og finn den hos Risskov Bilferie.

Meereszentrum Fehmarn (5.7km)

Det venter spennende opplevelser i det 3.000 m² store akvariumet som ligger på Femern. Her finner dere mer enn 4 millioner liter sjøvann med tropiske fisker, haier, rokker og mye annet. Gå en tur gjennom undervannstunnellen med både rokker og haier svømmende rett over hodet på dere! 

Wallnau (18.9km)

På Femerns vestkyst, ca. 20 km. fra hotellet ligger et snaut 300 hektar stort vernet naturområde, Wallnau, også kjent som Wallnau Waterbird Reserve. Reservatet ble etablert i 1977 og er et fristed for mer enn 270 fuglearter, som bruker området som hvile- og rasteplass. Rundt 100 arter yngler i Wallnau, og det er mulig å se sjeldne fugler som f.eks. den gråstrupede lappedykkeren og verdens minste terne, dvergternen. Utover å være et paradis for fugleinteresserte, er området også ideelt for naturelskere og de som aldri sier nei til en herlig vandretur. I månedene mellom mars og oktober er informasjonssenteret i Wallnau åpent, og tilbyr bl.a. guidede turer i området.

Heiligenhafen (24km)

Et annet beskyttet naturområde finner dere et par kilometer inne på det tyske fastlandet, i Heiligenhafen, ca. 22 km. fra hotellet. Her ligger nemlig Graswarder, som en del av odden som utgjør byens nordlige ende. Her er det også gode muligheter for å se fugler og vandre i den kystnære naturen. I den vestlige enden av Heiligenhafens odde på Steinwarder promenaden kan dere nyte synet av de vakre klippene og drikke en kald forfriskning på en kafé.

Abenteuer Dschungelland (Eventyrsland) (38km)

I et område på mer enn 6.000 m² kan oppdagere i alle aldre oppleve et uforglemmelig jungeleventyr. Her finnes det slanger, firfisler, skilpadder og mange andre eksotiske dyr. Den nyeste attraksjonen er Europas største ballbinge! Dykk ned i "havet" med 300.000 fargede baller. Eventyrlandet byr på utallige attraksjoner som labyrinter, gullgraving i El Dorado, en interaktiv piratkino og en klatrevegg.

Subtropische Badeparadies (Eventyrbad) (38.3km)

Velkommen til Subtropische Badeparadies, som har en 214 meter helning og er Tysklands største springvann-park! Dette badelandet har alt fra barnebasseng til flere sklier og et velvære-område for dem som foretrekker å slappe av. Badelandet ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden av Abenteuer Dschungelland.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hafen Hotel Schützenhof

Inkl. halvpensjon

Schleswig-Holsteins

Solskinnsøya Fehmarn

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis internett og parkering
 • 2 x coffee to go 7:00-10:30

560,-
Kun
969,-

Vis kort

Ferieparadis ved Østersjøen

Les mer

Hotel Erholung

Inkludert halvpensjon og gratis te

Østersjøkysten

Velvære i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis lån av badekåpe
 • Adgang til sauna
 • Te stasjon

295,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Velvære ved stranden

Les mer

Hotel Burg-Klause

Opphold med halvpensjon

Østersjøkysten

Wellness på Femern

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 flaske vann på rommet
 • Adgang til badestue og gratis lån av morgenkåpe
 • Gratis internett og parkering

429,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Moderne hotell på Femern

Les mer

Hafenhotel Meereszeiten

Inkl. 2-retters meny

Østersjøkysten

Velværehotell ved sjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 glass øl, vin eller brus (før 18:00)
 • Gratis bruk av velvære og treningsrom
 • Gratis internett og parkering

491,-
Fra kun
1.359,-

Vis kort

Beliggende ved sjøen og den gamle bydelen

Les mer

FF&E Hotel Dania

Inkl. halvpensjon

Østersjøkysten

Oppdag Femern

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Voucher til 1 glass øl, vin eller brus (før 18:00)
 • Gratis internett og parkering

197,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Perfekt for en familieferie ved stranden

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.