Suldrup Kro

Dra på kroferie til Nord-Jylland og besøk områdets flotte natur og historiske severdigheter.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Dansk kroferie i Suldrup i Nordjylland
 • Hyggelig kro-stemning og tradisjonell kromat
 • Vakker natur, avslapping og sightseeing i Aalborg
1.053,-
3~4 dager fra
999,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Kroferie i Suldrup

3 dager
Kun 999,- / spar opp til 824,-
SPAR
4 dager
Fra 1.379,- / spar opp til 1.053,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Hyggelige Suldrup Kro ligger i Nordjylland, tett på vakker natur og historiske severdigheter. Kroen har vært drevet av det samme par i mer enn 35 år og den er gjentatte ganger blitt renovert og utbygget. Her er lagt opp til en deilig kroferie med tradisjonell dansk kro mat, personlig betjening og masser av hygge. Nyt ferielivet i hverandres selskap, utforsk den flotte naturen eller besøk vakre Aalborg.

Hotellet tilbyr

Suldrup Kro har en hyggelig atmosfære, som byr på hygge og avslapping. Når være tillater det, tennes det opp i peisen, som gir en ekstra god stemning på kroen. I den lyse restaurant serveres det en fremragende frokostbuffet med frisk brød, hjemmelagede marmelader, oster, juice, frokostprodukter og mye mer. Om kvelden kan det nytes god dansk kro mat, som er basert på årstidens friske råvarer.

Kroens gode beliggenhet gjør det mulig å dra på oppdagelsesferd i de naturskjønne omgivelsene, hvor hver årstid har sin sjarme. Opplev den vakre naturen i Rebild Bakker, gå en lang tur i Rold Skov eller dra på tur til Aalborg, hvor du kan besøke Musikkens Hus, shoppe i de mange butikkene eller hygge dere sammen på en av de mange caféene.

Det er adgang til gratis WiFi samt gratis parkering like ved kroen.

Værelser

Suldrup Kro råder over 3 store flotte rom, som alle har en hyggelig atmosfære. Alle rommene er utstyrt med tv med flere kanaler, samt eget badeværelse med toalett og dusj. Ønsker du oppredning, vil det være plass til to barn på hemsen i rommet. Alle rommene er røykfrie. På gangen er det gratis kaffe og te samt et kjøleskap med øl og mineral vann, som kan kjøpes til meget gode priser. 

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 1
Koselig dobbeltrom med eget bad, behagelig seng og TV. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.

Enkeltrom

1 / 1
Koselig enkeltrom med eget bad, behagelig seng og TV.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

100 km fra
Hirtshals, Danmark
370 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Rold Skog (16.3km)

Rold Skov er Danmarks største skog. Selvsagt kan man begi seg ut på mange fine vandreturer. Gå f.eks. rundt Store Økssø. Rold Skov er et sant mekka for mountain bike ryttere. Her finnes det ruter med ulike vanskelighetsgrader og lengde. Ridning i den store skogen er også populært. Det finnes også en flott lekeplass, Røverknolden, som innbyr til både lek og hygge.

I gamledager kunne det være farlig å besøke stedet. Kjente røvere slik som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig et skarpt øye med kroen. Når gjestene var på vei hjem gjennom Rold Skov, slo de til. Gudskjelov hører det med til fortiden og i dag er det kun legenden som lever samt noen flotte statuer til minne om de fire røverne.

Rebild bakker (11.5km)

Rebild Nasjonalpark er et stort naturområde med bakker fulle av lyng. Her er det gode muligheter for en flott dag ute i naturen. Her er det noe for enhver, uansett om man vil sykle mountain bike eller legge ut på lange gåturer.

Musikkens hus (30.6km)

Aalborgs havnefront har gjennomgått en stor utvikling de siste årene. Her finner dere bla Musikkens Hus, som har blitt Nordjyllands musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis dere ønsker å vite mer om Musikkens hus, så kan dere lese mer her: http://www.musikkenshus.dk/

Aalborg Zoo (30.1km)

Ta med hele familien til Aalborg Zoo. Her har dere mange muligheter for å både å leke og lære. Her kan dere bli utfordret, og underholdt. Ha det gøy på naturlekeplassen, og grill din egen mat. I helgene kan du oppleve opptrente dyr på den store Zoo-Scenen. Les mer på Aalborg Zoo hjemmeside: www.aalborgzoo.dk

Kunsten - Museum of Modern Art (30.4km)

Bruk sommerferien eller vinterferien på en kjør-selv tur rundt i Danmark. Finn spennende områder med billige og barnevennlige hoteller og dra på en familiieferie fylt med opplevelser. Aalborg har mye å by på og en av byens stoltheter er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseet huser en ganske unik samling av over 400 kunstverker fra både danske og utenlandske kunstnere. Det er fem utstillingsrom, hvor det både er faste og skiftende spesialutstillinger.

Mesteparten av verkene er fra årene 1900 og frem til i dag og har blant annet en rekke COBRA-verker samt Anna og Kresten Krestensens store samling av abstrakt kunst. Det arrangeres forskjellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmfremvisninger, konserter, guidede turer og familieverksteder. ´Kunsten´ har mye å by på og det er garanterte noe for enhver smak og alder.

Bygningen som huser ´Kunsten´ er også helt spesiell. Ikke mindre enn et arkitektonisk mesterverk, som ble til i et samarbeid mellom det finske ekteparet Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël.

´Kunsten´ er en interessant opplevelse, og det er ikke nødvendig å være en stor fan av moderne kunst, fordi det er mange andre spennende ting å se og gjøre på dette meget levende museet. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og få mange fine opplevelser i Aalborg.

Nibe (20.4km)

Finn en billig ferie til Nibe hos Risskov Bilferie. Ta hele familien med på sommerferie i Danmark og besøk de mange spennende byene rundt omkring i landet. Det er mange små byer som er verdt et besøk, hvis turen går til Aalborg og omegn. Nibe er én av dem. Nibe var i sin tid en fiskelandsby som levde av å fange sild. Byens velstand ble målt i forhold til hvor mye sild man klarte å selge. I dag er Nibe spesielt kjent for sin musikkfestival, med musikk av ulike slag, men mest pop og rock. Det arrangeres over 100 konserter i løpet av Nibe-festivalen fordelt på fem sener. Ta en tur inn i byen og nyt den avslappende atmosfæren. Finn en sommerferie eller høstferie til Aalborg og omegn og dra avgårde i eget tempo.

Aars (14.5km)

Finn en billig ferie til Aalborg hos Risskov Bilferie og besøk Aars, som har en historie som er like gammel som den er spennende. For ca. 2000 år siden bodde det kimbrere her, noe man kan lære mer om på Museumscenter Aars, som rommer mer enn 12.000 år gamle gjenstander og kulturhistorie. Byens torg er koselig. Det prydes av nydelige kunstverker skapt av internasjonale anerkjente kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens kirke fra 1200-tallet er også verdt et besøk. Dra på sommerferie i området rundt Aalborg og oppdag de mange spennende severdighetene som gjemmer seg. Det finnes også barnevennlige hoteller i området. Finn dem hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Aars og Aalborg.

Suldrup (0.3km)

Den lille byen Suldrup har ca. 1300 innbyggere og ligger i den sørlige delen av Nordjylland. Takket være den rolige atmosfæren i den lille landsbyen, er den perfekt for avslapning. Husk å spise på det 120 år gamle Suldrup vertshuset, besøk den 2000 år gamle graven eller bare nyt de vakre omgivelsene!

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Aars

Limfjorden

Opplev Himmerland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.252,-
Fra kun
839,-

Vis kort

I nærheten av Hirtshals

Les mer

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters meny

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

367,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

4-stjerners velvære opphold!

Les mer

St. Binderup Kro

.

Nordjylland

.

Matpakke - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kake

402,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Deilig opphold ved Rold Skog

Les mer

Rold StorKro

God mat og vakre omgivelser

Nordjylland

Kroferie i Rold Skov

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x krondyrragout (dag 1)
 • 1 x 3-retters meny
 • Gratis internett og parkering

356,-
Kun
1.579,-

Vis kort

Kroferie i Rold Skog

Les mer

Milling Hotel Gestus

Opphold med frokostbuffé

Nordjylland

Miniferie i Aalborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x Ettermiddagskaffe & kake samt popcorn
 • Sentral beliggenhet
 • Moderne rom

435,-
Kun
799,-

Vis kort

Fint hotell i hjertet av Aalborg

Les mer