Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sundbyholms Slott

Dra på en historisk slottsferie i naturskjønne omgivelser i Sverige.

  • 420 km fra Svinesundbroen
  • 410 km fra Strømstad, Sverige
  • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
  • Boblebad

Om hotellet

Sundbyholm Slot ligger på den sydlige siden av innsjøen Mälaren og tilbyder sine gjester et fantastisk slottsopphold helt nede ved sjøen. Slottet og omgivelsene er nydelige året rundt. Her kan dere nyte slottets store afternoon tea om ettermiddagen og om kvelden serveres middag i slottets restaurant. Dere kommer enkelt til Sundbyholm Slot, som ligger kun en time med bil fra Stockholm og bare noen få kilometer nord for Eskilstuna.

Hotellet

Nydelige Sundbyholm Slot, hvis historie går tilbake til middelalderen, da Sundbyholm var et kloster, ligger ved Mälarens strand i Södermanland. Slottet har vært åsted for forskjellige TV-programmer, hvor den mest berømte er "Bonde søker brud", som har vært tatt opp på slottet igjennom 10 år.

På selve slottet er der en restaurant, et frokostlokale og et festlokale. I den hyggelige restauranten som er delt inn i tre forskjellige rom, kan dere nyte sesongbetonte søramerikanske og internasjonale retter. Det er heis på slottet.

Rommene

De 109 komfortable og smakfullt innredede værelsene ligger i forskjellige bygninger på slottsområdet. Alle værelsene har høykvalitetssenger, eget badeværelse med badekar/dusj og toalett samt flisebelagte gulv.

Merk at

Bruk av boblebad og sauna er mot gebyr. Veil. pris: 190 SEK per time.

Barn i foreldrenes seng har kun krokost inkludert i oppholdet. Barnemeny kan kjøpes på hotellet.

Resepsjonens åpningstider er følgende:
Mandag- tordag: 7:00-22:00, Fredag: 7:00-20:00, Lørdag: 8:00-19:00, Søndag: 8:00-17:00

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Sundbyholms Slott
SUNDBYHOLM 8, 635 08 Eskilstuna

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~15.99 år i ekstraseng 50% rabat