Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sundbyholms Slott

Dra på en historisk slottsferie i naturskjønne omgivelser i Sverige.

 • 420 km fra Svinesundbroen
 • 410 km fra Strømstad, Sverige
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Boblebad

Om hotellet

Sundbyholm Slot ligger på den sydlige siden av innsjøen Mälaren og tilbyder sine gjester et fantastisk slottsopphold helt nede ved sjøen. Slottet og omgivelsene er nydelige året rundt. Her kan dere nyte slottets store afternoon tea om ettermiddagen og om kvelden serveres middag i slottets restaurant. Dere kommer enkelt til Sundbyholm Slot, som ligger kun en time med bil fra Stockholm og bare noen få kilometer nord for Eskilstuna.

Hotellet

Nydelige Sundbyholm Slot, hvis historie går tilbake til middelalderen, da Sundbyholm var et kloster, ligger ved Mälarens strand i Södermanland. Slottet har vært åsted for forskjellige TV-programmer, hvor den mest berømte er "Bonde søker brud", som har vært tatt opp på slottet igjennom 10 år.

På selve slottet er der en restaurant, et frokostlokale og et festlokale. I den hyggelige restauranten som er delt inn i tre forskjellige rom, kan dere nyte sesongbetonte søramerikanske og internasjonale retter. Det er heis på slottet.

Rommene

De 109 komfortable og smakfullt innredede værelsene ligger i forskjellige bygninger på slottsområdet. Alle værelsene har høykvalitetssenger, eget badeværelse med badekar/dusj og toalett samt flisebelagte gulv.

Merk at

Bruk av boblebad og sauna er mot gebyr. Veil. pris: 190 SEK per time.

Barn i foreldrenes seng har kun krokost inkludert i oppholdet. Barnemeny kan kjøpes på hotellet.

Resepsjonens åpningstider er følgende:
Mandag- tordag: 7:00-22:00, Fredag: 7:00-20:00, Lørdag: 8:00-19:00, Søndag: 8:00-17:00

Vis flere

Verdt å se

 • Torshälla GK (14.6 km)

  Utfordrende, men ikke for vanskelig er Torshälla GKs 18-hulles bane. Banen består av tre forskjellige naturtyper, eng, park og skog. Det er en sesongbestemt golfrestaurant, som serverer frokostbuffe og a la carte.

  Torshälla GK
 • Strängnäs (35.3 km)

  Opplev den lille perlen Strängnäs ved Sveriges tredje største innsjø Mälaren. Strängnäs opprinnelse kan forklares ved byens strategiske beliggenhet mellom indre Södermanlands og Mälardalen. De tidligste sporene av mennesker i området stammer fra 6000 f.Kr. I dag bor nesten 14.000 her. Bybildet domineres av katedralen på Kyrkberget. Det er mange hyggelige restauranter og små butikker samt flere store kjedebutikker.

  Strängnäs
 • Sagostigen eller Eventyrstien (35.9 km)

  Sagostigen eller eventyrstien er en morsom natursti med en tilhørende fornøyelsespark. Området er primært rettet mot barn i alderen 2-12 år. Langs stien er det modeller av slott og bygninger fra de berømte klassiske sagaene.

  Sagostigen eller Eventyrstien
 • Östra Södermanlands jernbane (52.4 km)

  Gjennom hele sommeren kjører et gammelt damplokomotiv mellom Mariefred og Taxinge i Södermanland. Den smalsporede museumsjernbanen har passasjervogner; her kan dere sette dere godt til rette å oppleve hvordan det var å reise i riktig gamle dager. Turen kan eventuelt kombineres med en rekke dampskipturer.

  Östra Södermanlands jernbane
 • Mariefred by med Gripsholm slott (52.6 km)

  Et annet sted dere burde oppleve er den vakre byen Mariefred. Den ligger tett inntil innsjøen Mälaren. Her kan dere rusle rundt i den gamle bydelen, gå ut på den historiske båtbrygga og dra til Gripsholm slott. Det tilhørte selveste kong Gustav Vasa på 1500-tallet, men ble oppført allerede i 1370. På slottet kan dere vandre gjennom de kongelige salene og beskue svenskenes nasjonale portrettsamling. En tur rundt i slottsparken anbefales også. Her kan dere møte rådyr på veien. Ellers kan dere stikke innom Grafikens House i Gripsholm Kungsladugård. Det er Sveriges første, og foreløpig eneste, museum som utelukkende viser grafikk.

  Mariefred by med Gripsholm slott
 • Årdala (62.4 km)

  Dra på bilferie i Sverige og besøk spennende Årdala med Risskov Bilferie. Områdene rundt Årdala har mange fortidsminner, gamle slott og runesteiner. Her finnes det også flere nydelige herregårder, kirker og andre interessante utfluktsmål inklusive gårdbutikker som tilbyr lokalt produsert mat og kunsthåndverk. Finn barnevennlige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie.

  Årdala
  Se de spennende runesteinene ved Årdala.
 • Flen og Malmköping (63.2 km)

  Flen byr bl.a. på Hedenlunda og Stenhammars slott. Avslutt turen med et besøk i den hyggelige isbutikken som ligger på en gård litt utenfor Malmköping, og som er et yndet utfluktsmål for både lokale og ferierende.

  Flen og Malmköping
  Her, Flen sett ovenfra og Hedelunda Castle
 • Sörmlandsleden (74.5 km)

  Sörmlandsleden er en populær vandresti i et naturskønt landskab. Ruten som går gjennom Katrineholm, er ca. 11 mil og går fra Björkhagen sør i Stockholm og snor seg gjennom hele Sörmlandet. De forskjellige rutene er markert etter vanskelighetsgrad og det er mulig å ”skifte spor” underveis. På Katrineholms turistinformasjon kan dere få mer info og kart.

  Sörmlandsleden
  Sömlandsleden er en vakker tursti og et opplagt turistmål under en aktiv ferie
 • Djulö (77.1 km)

  Djulöområdet ligger naturskjønt til litt syd for Katrineholms sentrum. Med utgangspunkt i Store Djulö Herrgård, er det skapt et fritids- og friluftsområde, hvor mange aktiviteter tilbys. Her finner dere også en hyggelig badeplass, en herregårdscafe og en populær iskiosk.

  Djulö
Vis flere

Kart

Sundbyholms Slott
SUNDBYHOLM 8, 635 08 Eskilstuna

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~16 år i ekstraseng 50% rabat