Bilferie til Sunotel Kreuzeck med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Sunotel Kreuzeck

Familieferie i vakre naturomgivelser, nær hansabyen Goslar

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bo i Harz med alt inkludert
 • Badstue og innendørsbasseng
 • Middelalderbyer og vakre naturomgivelser
600,-
4~8 dager fra
1.229,-

All inclusive opphold

Miniferie i Harzen

4 dager
Fra 1.229,- / spar opp til 229,-
SPAR
6 dager
Fra 2.039,- / spar opp til 405,-
SPAR
8 dager
Fra 2.859,- / spar opp til 600,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis drikkevarer (10:00 - 21:00)
Risskov Pakken

I den vestlige delen av Harz ligger Sunotel Kreuzeck ved foten av Bocksberg i landsbyen Hahnenklee, Niedersachsen. Herfra er det 5-minutters gange til innsjøen Oberer Grumbacher Teich og den «norske» stavkirken, som landsbyen ellers er kjent for.

Hotellet tilbyr

Sunotel Kreuzeck er omgitt av flott natur ved Bocksberg i Harz-fjellene. Området er kjent for sine mange utendørsaktiviteter - sommer som vinter. Kombiner gjerne aktive dager på sykkel eller til fots i skogen med flotte kulturopplevelser i den nærliggende hansabyen Goslar, blant annet.

Nyt en tur i badstuen etter friske øvelser i innendørsbassenget etter en lang dag i fjelluft. Hotellet tilbyr også massasje, men merk at dette bør forhåndsbestilles.

Hotellet har ellers bordtennis og biljardbord, og i sommerhalvåret åpner minigolfbanen i hotellets hage.

Et opphold med Risskov Bilferie på Sunotel Kreuzeck er alt inkludert. Så start dagen med en god frokost fra den rause frokostbuffén i hotellets restaurant akkompagnert av eventyrlig utsikt over det flotte fjellandskapet utenfor. Om kvelden serverer kjøkkenet en rekke regionale retter samt flere internasjonale innslag på menyen. Hotellet har ellers en flott terrasse, lekerom og ferieklubb for de minste.

Harz er et område som egner seg spesielt godt for aktive dager til fots eller på to hjul i de skjønne naturlandskapene - sommer som vinter. Når snøen har lagt seg hentes skiene frem, og vårens frodige turløyper forvandles til eventyrlige langrennsløyper. Like ved hotellet, i Bocksberg, venter fem skibakker på tilsammen 4 km. Disse egner seg spesielt godt for familier med barn som ønsker å lære å stå på ski. Om sommeren åpner anlegget for aking, og glade barnehvin høres på lang avstand når det går nedover i full fart.

Det er mange muligheter for en aktiv ferie med innslag av kultur og byforlystelser i området rundt Hahnenklee. Nær hotellet ligger hansabyen Goslar med den historiske gamlebyen og Hildesheim, en av Tysklands mange restaurerte byer, står i dag som før bombene regnet ned under andre verdenskrig. Utenfor Goslar ligger også verdensarvstedet Rammelsberg, en gammelt mine med 1000 år lang historie bakover i tid.

Det er gratis trådløst internett for hotellets gjester på Sunotel Kreuzeck, og det er også plass til å parkere bilen på stedet.

Rommene

De romslige hotellrommene på Sunotel Kreuzeck er utstyrt med kabel-tv. Alle rommene har eget bad med dusj, og noen av rommene har også egen balkong.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

340 km fra
Kiel, Tyskland
750 km fra
Hirtshals, Danmark
1000 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Gustav-Adolf-Stavkirke (3.6km)

Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee ble bygget i 1908 etter inspirasjon fra norske stavkirker, og står i dag som byens kjennetegn. For utenom den enestående arkitekturen, kan dere inne i den vakre kirken også se et Goll-Orgel fra Luzern i Sveits og et Carillon, et klokkespill, som kirketjeneren kan spille på ved hjelp av både hender og føtter. Kirken blir blant annet brukt til gospelkonserter og klassisk musikk. 

BocksbergBob (1.8km)

Den gøyale sommer-kjelkebanen som finnes i skråningene av Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan en til to personer kjøre ned skråningene av gangen. Dere styrer selv hastigheten, så det ikke blir raskere enn ønsket. Banen befinner seg mellom 1 og 6 meter over jorden avhengig av hvor dere befinner dere på banen. Etter turens avslutning blir dere trukket opp til start igjen, mens dere sitter i sleden. Dere kan enten ta svevebanen opp til banens start eller ta en rask gåtur opp dit.

Goslar (13.4km)

Goslar er den største byen i fjellområdet Harz. Bymiljøet preges av gamle bindingsverkshus og steinbygninger med skifer i fantastiske mønstringer. Disse husene ble oppført i den tiden da gruvearbeidere strømmet til byen for å trekke ut sølv, bly og kobber.

I Goslar hilser dere blant annet på det eldste sekulærbygget i Tyskland. «Kaiserhaus» ble bygget i 1050, og her bodde keiseren fram til år 1250.

Rundt juletider er sjarmerende Goslar med de smale gatene minst like fantastisk når det årlige julemarkedet går av stabelen.

Rammelsberggruvene (13.9km)

Fjellområdet Harz ble tidligere forbundet med rike naturressurser. Det fantes et overflod av nyttige mineraler og metaller, inkludert sølv, gull, kobber, kull og jern. Her i området finnes det i dag mange nedlagte gruver. Hvis dere ønsker å utforske gruvene er Rammelsberggruvene verdt et besøk. Her kan dere se hvordan de jobbet i gruvene i gamle dager, og lære mer om utviklingen innen moderne gruvedrift. Dere kan sette dere på det lille fjelltoget som kjører dypt inn i Rammelsberggruvene. Barna får låne hjelm med hodelykt på og forsøke seg som gruvearbeidere. Her er det også et museum og en restaurant.

Harz nasjonalpark (23.5km)

I denne fantastiske nasjonalparken på hele 247 kvadratkilometer kommer dere helt tett på naturen. Den rommer over 300 km med stier så her har dere utsikter til flotte fotturer og sykkelturer for hele familien.

Badelandet Vitamar (39.4km)

Vitamar trommer daglig sammen massevis av moro for barn og tenåringer. Her finner dere et stort svømmebasseng med kunstige bølger og havdønninger samt vannsklia «Black Hole» med lys-, video- og lydeffekter. På anlegget finnes det også en vannpark med vannkanal, boblebad, den romerske varianten av dampbad, helårsåpent utendørsbasseng samt en foss egnet for både store og små gjester. Vanntemperaturen i bassenget varierer fra 28–31 °C, mens det ligger på behagelige 33 °C i det såkalt barneparadiset og hele 35 °C i boblebadet. Søker dere ro og avslapping etter store vannparkaktiviteter, ja da venter badstue-anlegget. Her venter det både finske badstuer, en bio-badstue og mye mer. Badelandet Vitamar tar inngangspenger.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpensjon

Harzen

Wellness i Harzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • Fri bruk av innendørs svømmebasseng og sauna

187,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Les mer

Residenz Hotel Harzhöhe

All inclusive i Harzen

Harzen

Nær hansabyen Goslar

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake (15:00-16:00)
 • Gratis drikkevarer (10:00-20:30)

135,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Nydelig beliggenhet i Harzen fjellene

Les mer

Hotel Restaurant Walpurgishof

Inkl. halvpensjon

Harzen

Naturopplevelser i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 20 % rabatt på spabehandlinger
 • Gratis parkering

1.127,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Grønne dager i den vakre Harzen

Les mer

Harz Hotel & Spa Seela

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x ettermiddagssnacks (14-16)
 • 2 x 3-retters middag med salat buffé
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen

338,-
Fra kun
1.269,-

Vis kort

4- stjerners spahotell i Harz

Les mer

DER ACHTERMANN

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Harzen

Wellness i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til velvære-avdeling

264,-
Kun
2.619,-

Vis kort

Overnatt på et 4-stjerners hotell

Les mer