Naturen er i fokus på en bilferie til Sveits.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sveits

Rabattkoden er nå aktiv

Sveits

Naturen er i fokus på en bilferie til Sveits. Det flotte Alpelandet er fyllt med imponerende og innbydende naturopplevelser. De overveldende fjellene, de vakre innsjøene og de dype dalene virker nesten eventyraktige og du kan lure på om det virkelig er sant.

Landet med den kulturelle mangfoldigheten kan tilby opplevelser for hele familien. Fra den tysktalende delen kan du kjøre gjennom St. Gotthard tunnelen som tar deg til Ticino, den italiensketalende delen. Du kjenner med en gang at Middelhavet ikke er langt unna, den varmende solen, de trange gatene i gamlebyene, fortausrestaurantene med god mat og herlig vin, alt dette og mer finner dere i feks Lugano eller Locarno. Selvfølgelig kan du også her som i alle andre deler av Sveits ha en aktiv ferie med turgåing eller sykling i de uttallige, godt merkede turløypene.

Sveits tilbyr gode muligheter for en storbyferie. Opplev Berns bydeler fra middelalderen, dra til kunstmuseet i Basel, spis ostefondue i Emmental eller nyt godt av den vakre utsikten over innsjøen fra den gamle bymuren i Luzern. Landets største by Zürich ligger ideelt plassert ved Zürichsjøen og byr på en unik stemning med trikker på kryss og tvers mellom velholdte gamle bygninger. Dra på en miniferie med eksklusiv shopping i Bahnhofstrasse i Zürich!