Opplev en familieferie til den lille storbyen, Gøteborg.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gøteborg

Rabattkoden er nå aktiv

Gøteborg

Besøk den lille storbyen, Gøteborg på Sveriges vestkyst, hvor allting er tett på. I Gøteborg kan dere oppleve stilheten på en skjærgårdsøy, eller nyte den spennende kulturen i byen. Om dere vil gå på en hyggelig byvandring eller tilbringe en aften med mat og fornøyelse, kan dere være sikre på at Gøteborg har noe å by på.

Det moderne Gøteborg som vi kjenner det i dag, har brede boulevarder, parker og steinhus, som ble bygget omkring århundredeskiftet. De seneste 20 årene er Gøteborg blitt kjent som byen hvor store begivenheter innen for idrett, fornøyelser og kultur finner sted. Store arenaer og et trofast publikum sammen med bevisst strategi har gjort Gøteborg til en førende eventby.

Vil dere på en miniferie eller et weekendopphold i Vestsverige, kommer dere ikke til å kjede dere. Besøk den berømte fornøyelsesparken Liseberg, som er åpen både om sommeren og til jul. Ved siden av forlystelsesparken ligger også opplevelsessenteret Universum, som er gøy for både barn og voksne. Der venter det dere noen deilige dager i Gøteborg, hvor dere kan nyte det enorme kulturtilbudet i byen.