Dra på familieferie til Sveriges tredje-største by, Malmø.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Malmø

Rabattkoden er nå aktiv

Malmø

Dra til Sveriges tredje-største by, som er siste stopp før kontinentet. Malmø har de siste årene fått en fantastisk ansiktsløftning og blitt en veldig attraktiv by med et stort shopping-, restaurant- og kulturtilbud. Att Malmö skulle bli en forstad till København gjennom den nye broen har vist seg ikke å stemme i det hele tatt.

Besøk det nye området Västra hamnen der skyskraperen Turning Torso ligger. Sol deg på den enorme badeplattingen, ta en dupp i Øresund, handle i de små spesialbutikkene eller bare vandre omkring og opptag den nye bydelen. Vil du bade kan du dra til badehuset Ribersborg hvor du kan bade fra bryggene eller sandstranden.

Vil du shoppe i et moderne kjøpesenter, finns Emporia med masse butikker med alt hva shoppingentusiaster kan ønske seg.

Det finns mange gallerier og museer med modern kunst i byen og konserthuset og teateret viser interessante forestillinger. Ved Lilla Torg ligger uteserveringene vegg i vegg. På sommeren kan du nyte synet av de vakre små husene mens du tar lunsj eller drikker kaffe. Ta et "Pågatåg" nordover langs kysten og besøk Helsingborg eller dra innenlands og se Lund, universitetsbyen med den vakre domkirken.