Kjør-selv ferie til Norrland, kjent for sine store elver.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Nord-Sverige

Rabattkoden er nå aktiv

Nord-Sverige

Nord-Sverige, også kalt Norrland, er kjent for sine nesten uendelige skoger og store elver. Det store området er glisgrent, noe som bidrar ytterligere til følelsen av urørt natur, rene vassdrag og stillheten. Villdyrene trives bra her. Langs kysten ligger byene som alle er preget av tømmerfløting. Du kan bade i iskaldt vann i elvene og oppleve midnattsolen.

Om vinteren er Norrland en drøm for vintersportutøvere. De kjente skiområdene Storlien, Vemdalen og Riksgrensen byr på såvel alpint som langrenn. Turer på snøscooter er også populært. Opplev den berømte isbaren i Jukkasjärvi, som serverer kaldt drikke mens du betrakter de fantastiske isskulpturene. Prøv spesialitetene fra Norrland sånn som reinkjøtt, fjellrøye eller surströmming (raksild).

Om sommeren er rafting, fjellklatring, mountainbiking og multeplukking populært. Besøk Sveriges høyeste fjell Kebnekaise med sine 2001 meter og gå på tur i Sarek Nasjonalpark. For en aktiv ferie kan man vanskelig tenke seg noe bedre. Blir du shoppingsugen finnes det spesialiteter som reinfeller og samisk håndverk.