Bilferie til Värmland og kjør-selv ferie til Selma Lagerlöfs hjem

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sunne

Rabattkoden er nå aktiv

Sunne

Dra på en miniferie eller et forlenget opphold med Risskov Bilferie og besøk vakre Värmland. Legg veien innom Sunne, som var hvor Selma Lagerlöf en gang bodde og jobbet som forfatter. Hennes barndomshjem, Mårbacka, er i dag åpent for besøkende og det arrangeres også guidede turer her. Dere kan også besøke flere av herregårdene som Selma Lagerlöf skrev om.

Det er også andre spennende steder dere kan besøke i Sunne. Rottneros Parke er en herlig og blomstrende kulturpark eller legg veien innom Teaterkinoen, som er en av ​​Sveriges eldste kinoer. Barna vil nok like en tur på Gårdmuseet Sundsbergsgård og selvfølgelig vil en tur til Sunne Sommarland også være blant favorittene. Dere kan også ta en tur med dampbåten Ferja ved Fryken eller bare slappe av og nyte den vakre utsikten fra Tosseberg-kløften eller Klövberget.

Naturen rundt Sunne er preget av store skoger og vakre åpne landskap, noe som også gir gode muligheter for skjønne naturopplevelser på turstiene i området. Det er kortere og lengre turer med forskjellige lengder, fra 2 km opp til 17 km. Under Sunnes vandreuke arrangeres det guidede gruppeturer som også legger veien innom noen av Sunnes historiske områder.