Opplev en bilferie i Sentral-Sverige

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sentral-Sverige

Rabattkoden er nå aktiv

Sentral-Sverige

Svealand i det sentrale Sverige, med hovedstaden Stockholm i øst, stor-skoger, vassdrag, rikt dyreliv og varierende natur gjør Svealand til et perfekt reisemål for alle. Den vakre naturen med paddlings- golf -, sykkel or turmuligheter for alle til å trives. Risskov Bilferie tilbyr såvel storby-som naturopphold.

Den kongelige hovestaden Stockholm er en flott metropol liggende der Mälaren møter Saltsjön. Byen preges av historiske opplevelser, men også fantastisk shopping og et rikt kulturliv. Skjærgården omkring er en herlig opplevelse under alle årstider. En kort tog-eller bilreise nord for hovedstaden ligger universitetsbyen Uppsala, der Sveriges eldste historie kan sees. Fornminnesmerkene og den vakre domkirken lokker besøkende fra fjern og nær.

Nesten så langt vest du kan komme i Svealand ligger skiområder og villmark. Her kan du oppleve naturen på riktigt nært hold. Det finnes elg, rovdyr, bever, ulv og mye mer. De mange små innsjøene med bademuligheter og flere mindre byer som f.eks. Karlstad bidrar til å gjøre oppholdet ditt innholdsrikt og varierende.