Opplev den vakre naturen i Västmanland.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Västmanland

Rabattkoden er nå aktiv

Västmanland

Västmanland grenser i sør til de to sjøene Mälaren og Hjälmaren. Landskapet i Västmanland var tidligere veldig betydningsfullt, noe som de mer enn 20.000 oldtidsfunnene vitner om. Her finner dere spennende opplevelser. På en kjør selv-ferie med Risskov Bilferie kan dere oppleve det historiske området og den vakre naturen.

I den nordvestlige delen av Västmanland finner dere stålbyen Fagersta. Mange av byerne i området har hatt minedrift og det er mange spennende opplevelser i vente. Besøk f.eks. Engelsbergs bruk, som var et av verdens største jernverk og ligger 10 km. fra Fagersta. Besøk også Sala, hvor dere kan besøke Sala sølvmine, samt flere andre spennende museer som f.eks. Aguéli-kunstmuseet, som kan by på en spennende Munch-samling, traktormuseet eller glassmuseet.

Utover dette er det ingen tvil om, at det er den svenske naturen, som er områdets største severdighet. Den avvekslende naturen fra Mälarsletten til de mørke skogene i nord er ganske fantastisk. Blant områdets aktiviteter er en kanotur på Svartåen, en svømmetur i de blanke sjøene, en utfordrende gåtur eller en hyggelig sykkeltur. Mulighetene er mange for å oppleve tidligere tiders Sverige.