Nærheten til Øresundsbroen gjør Skåne til en flott feriedestinasjon.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Skåne

Rabattkoden er nå aktiv

Skåne

Nærheten til Øresundsbroen og Danmark gjør Skåne til en god ferieregion, er her er der noe å gjøre for alle. Til de minste finnes det både en fornøyelsespark, en dyrepark og vannlandet Aq-va-kul. Dessuten finnes det også rigtig gode wellnesshoteller langs kysten og den flotte nasjonalparken, Söderåsen, er også verdt et besøk.

Skåne er en spennende destinasjon med mange muligheter. Skåne tilhørte Danmark frem til år 1658, så området har et historisk, dansk preg. Golfspillere kan nyte mange fine golfbaner i hele Skåne, og golfbanene kan spilles på nesten hele året på grunn av det milde klimaet. Ved Vestkysten i Skåne finnes det også gode badestrender som Ribersborg, Strandhammaran og Tobisvik. Reiser man med barn, er eventyrparken Tosselilla utenfor Tommelilla helt sikkert et besøk verdt og eventyrparken er åpen i sommermånedene.

Skåne har mange gode restauranter og caféer, så man skal ikke være bekymret for å bli sulten. I Skåne lever man etter mottoet "Go' mad å mye mad å mad i rättan tid". Skåne har mange spennende byer, som byr på allsidige severdigheter. Besøk f.eks. verdens eldste bindingsverkshus i Ystad, domkirken i Lund eller de spennende butikkene i Malmö.