Miniferie med velvære på Tanumstrand Hotell

Norsk | NOK

TanumStrand

Velværeopphold i maritime omgivelser nær havet

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk beliggenhet ved vannet
 • Stort velværeområde med havutsikt
 • God mat og spennende utflukter
2.493,-
3~6 dager fra
1.589,-

Hotell med stort velvære område

Populært reisemål

3 dager
Kun 1.679,- / spar opp til 594,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Adgang til spaavdeling (2 x 2 timers)
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hotell med stort velvære område

Populært reisemål

3 dager
Fra 1.589,- / spar opp til 686,-
SPAR
4 dager
Fra 2.369,- / spar opp til 899,-
SPAR
5 dager
Fra 3.149,- / spar opp til 1.991,-
SPAR
6 dager
Fra 3.939,- / spar opp til 2.493,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

La dere skjemmes bort med en herlig miniferie med badestrand og velvære på den vakre svenske vestkysten. På Tanumstrand Hotell bor dere bare 200 meter fra stranden og kan nyte massevis av avslappende velvære med utsikt over havet og skjærgården. Hotellet har både innen- og utendørs svømmebasseng og egner seg til avslappende velværeopphold, romantisk parferie eller familieferie. Slapp av i det store velværeområdet, spis masse god mat i hotellets nydelige restaurant og utforsk de mange mulighetene på den idylliske svenske vestkysten.

Hotellet tilbyr

Tanumstrand Hotell er et topp moderne velværehotell som ligger i Bohusläns vakre landskaper i den vestsvenske byen, Grebbestad, som er et av landets mest populære badesteder. Hotellbygningen ble oppført i 1988 og ble sist pusset opp i 2016. Her bor dere tett på havet og skjærgården, bare 200 meter fra områdets herlige badestrand i et vakkert maritimt miljø på den svenske vestkysten.

Hotellet har et stort velværeområde med flere avslapningsområder og en praktfull utsikt over skjærgården og havet. Velværeområdet omfatter bl.a. svømmebasseng - både inne og ute, boblebad, dampbad og badstue samt et utvalg av forskjellige spa- og massasjebehandlinger. Utover dette finner dere også et treningsrom hvor dere kan få opp pulsen. Svømmeområdene er familievennlige og deles opp i to områder; Store Blå som bl.a. byr på rutsjebaner og boblebad og Lille Blå som omfatter utendørsbassenget og er godt egnet til svømning så lenge været tillater det.

Det omkringliggende området byr på mange gode muligheter og aktiviteter som f.eks. båtturer i de svenske skjærgården og gå- og sykkelturer i den praktfulle naturen. Det er mulig å leie sykler på hotellet. Dere kan også besøke den sjarmerende lille fiskebyen, Fjällbacka, som har en fantastisk beliggenhet ved det vestsvenske øyhavet. Her kan dere f.eks. nyte utsikten over skjærgården fra Vetteberget hvor dere, på veien opp, går gjennom Kungsklyftan, som er en smal sti mellom to fjellsider og er en unik opplevelse å gå gjennom.

Hver morgen kan dere stå opp til en stor frokostbuffet med ferskt brød, juice, egg, frukt, ost, forskjellig pålegg, yoghurt- og melkeprodukter, müsli og mye annet. Dere har også mulighet til å bestille en fersklaget omelett som tilberedes av hotellets frokostkokk. Frokosten er inkludert i oppholdet og kan nytes kl. 07.00-09.00 på hverdager og kl. 07.00-10.30 i helgene.

I løpet av dagen har dere mulighet til å nyte en lunsjbuffet med salat, kjøtt eller fisk og vegetariske lunsjretter, og en kopp kaffe i hotellets nydelige Restaurant Latitude 58°. Og om kvelden ønskes dere velkommen inn i samme restaurant til en lekker á la carte-meny med et godt og variert utvalg av mat og vin.

Det finnes også en hyggelig bar på hotellet, hvor dere kan runde av en herlig dag med en drink og en hyggelig samtale.

Det er gratis å parkere ved hotellet og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Tanumstrand Hotell har 160 nydelige rom. Rommene er fordelt over tre etasjer og det er tilgang til heis Det finnes både enkelt- og dobbeltrom og noen av hotellets rom har en flott utsikt over havet. Noen av rommene finnes både med og uten balkong eller terrasse. Mange av dobbeltrommene har sammenfoldbare senger slik at det er plass til en ekstra oppredning hvis dere reiser med barn. Alle rommene er innredet med eget bad og toalett og er utstyrt med hårføner, TV og telefon.

Husdyr er velkomne mot et gebyr på 350 SEK per døgn.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

42 km fra
Strømstad, Sverige
50 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Sydkoster og Kosterhavets nasjonalpark (44.1km)

Ute etter en fantastisk naturopplevelse? Da bør dere besøke Kosterhavet maritime nasjonalpark som er Sveriges første maritime nasjonalpark. Kosterhavet Marine Nasjonalpark ligger i havet rett utenfor Strömstad. Her lever over 12 000 arter i havet og på land, side om side, i et av Sveriges mest artsrike områder. For å komme hit, kan dere ta en lokalferge.

Käringön, Smögen & Fjällbacka (12km)

Fjällbacka har rykte på seg for å være et sommerparadis, og det med rette. Her kan dere boltre dere på strender og klipper, og om det frister med øyhopping går det ferjer ut til de pittoreske Väderöarna fra morgen til kveld. Stikkord for hva som venter: Lune viker, hete svaberg og massevis av smarte badetrapper som bringer dere både ned og opp av det store blå. Merk at Smögen er en av Sveriges fineste og best bevarte uthavner. Ta en rusletur langs Smögenbryggene, gå tur langs klippene og finn deg en sandstrand eller et glovarmt svaberg å slikke sol på.

Smögen Whisky (41.6km)

Besøk Smögens egen produsent av whiskey. Siden 2009 har det rullet ut mange tønner med ekte malt fra den den svenske vestkysten med inspirasjon fra havet. Smögen Whisky er åpent for besøkende og ligger bare en mil nord for Smögen.

Nordens Ark (52.6km)

Ta en tur til en av Bohusläns mest populære attraksjoner. Nordens Ark er en zoologisk hage med over 80 av verdens truede dyr. Den flotte naturen og muligheten til å se dyr som ulver, snøleoparder og den store amurtigeren gjør parken til et populært sted å besøke hvor hele familien kan more og hygge seg.

Strömstad (41.1km)

I spa-byen Strömstad hentet de allerede 230 år siden ut Kebalbuktens berømte gjørme, og dens fantastiske helbredende kraft har siden dette blitt byens kjennetegn. I dag er denne vakre byen definitivt verdt et besøk. Hvis du er på utkikk etter shopping, er kjøpesenteret Gallerian Strömstad i hjertet av Strömstad sentrum. Byen har flere vakre kirker som definitivt også bør besøkes. Strömstad kirke ble bygd mellom 1817 og 1820. En annen kirke som bør ses, er Skee kirke, en av Bohuslens eldste kirker, bygget i granitt, på 1100-tallet.

Blomsholms Säteri (43km)

Dra på en spennende familieferie og kjør-selv tur til Strömstad på den svenske vestkysten. Hvis dere er interesserte i historie, er området også opplagt til en billig miniferie. Blomsholm er et kulturhistorisk område langs E6 nord for Strömstad i Bohuslän. Området er rikt på fornminner, blant annet fra steinalderen, bronsealderen og vikingtiden. Her finner en blant annet Bohusläns største dommerring og Sveriges tredje største skipssetning. Finn en billig familieferie hos Risskov Bilferie og opplev Blomsholms Säteri, Strömstad på den svenske vestkysten.

Hållö naturreservat (52.3km)

På sommeren kan dere hoppe på båten fra Smögen till Hållö. Den har avgang hver halvtime.

Hållö er et naturreservat med vakre granittklipper, et utmerket utgangspunkt for en deilig dag med mange dukkerter i sjøen. Dere kan også besøke Hållö fyr hvor det utspant seg mange dramatiske hendelser under andre verdenskrig.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ligger ikke langt fra Lysekil

Vestkysten

Moderne SPA-hotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis internett og parkering
 • Badekåpe og tøfler på rommet

465,-
Fra kun
1.589,-

Vis kort

Et av Sveriges beste spa

Les mer

Smögens Hafvsbad

Svensk spaferie

Vestkysten

Inkl. halvpensjon

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x Adgang til Spa
 • Gratis frukt i resepsjonen
 • Gratis internett

807,-
Fra kun
1.489,-

Vis kort

Fantastisk spa-hotell rett ved havet

Les mer

Strömstad Spa

Bo like ved havet

Vestkysten

Spa-luksus i Strømstad

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • 1 x 1 glass vin eller øl
 • Gratis internett

611,-
Kun
989,-

Vis kort

Spahotel ved havet

Les mer

Munkedals Herrgård

Inkl. halvpensjon

Vestkysten

Inkl halvpension

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

397,-
Kun
569,-

Vis kort

Superpakke til lavpris!!

Les mer

Strandvillan i Lysekil

Inkl. dagens rett

Vestkysten

Nydelige Lysekil

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x kaffe og te
 • Gratis internett og parkering

488,-
Fra kun
1.259,-

Vis kort

Nydelig strandvilla fra 1894

Les mer