Thon Hotel Hallingdal

Norsk | NOK

Thon Hotel Hallingdal

Thon Hotel Hallingdal er et naturlig stoppested på vei fra Oslo til Bergen.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Omgitt av fantastisk natur
 • Idyllisk beliggenhet i Ål
 • Fine, stilrene rom
822,-
3~4 dager fra
1.469,-

Tett på flott naturlandskap i Ål

Aktiv ferie i Hallingdal

3 dager
Kun 1.469,- / spar opp til 475,-
SPAR
4 dager
Kun 2.319,- / spar opp til 822,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

Thon Hotel Hallingdal ligger midt i sentrum av Ål, den lille fjellbygda i øvre Hallingdal med flotte vidder så langt øyet rekker. Dette er et strålende utgangspunkt for en aktiv friluftsferie i et praktfullt naturlandskap.  

Om vinteren er det ut på ski og det er flere fine skianlegg like i nærheten. Hotellet samarbeider med både Ål skisenter, åtte kilometer unna og Skarslia ski- og akesenter, rundt to mil unna. Heiskort og leie av utstyr kan ordnes via hotellet. Det eneste dere må ordne når dere kommer til skisenteret er å hente heiskort og utstyr.  

Legger dere turen til Ål når snøen har forsvunnet burde dere ta en tur ut i de merkede sykkelløypene i området. Dere kan leie sykkel på hotellet.

Kulturhuset i Hallingdal ligger her i Ål og har et aktivt kulturprogram hele året.  

Hotellet tilbyr  

Dette moderne hotellet ble pusset opp ved utgangen av 2013 og fremstår med nyere design, klare fine farger og smarte innredninger.  Hotellet har sitt eget treningssenter som dere kan benytte ved behov.

Dagen starter med en bugnende frokostbuffet: egg, bacon og stekte tomater med toast, melk, juice og nytraktet kaffe.  

Etter turer ute i den flotte naturen i Ål er det fint å trekke seg tilbake til Jegerstugu Cafe & Bar og nyte en bedre middag mot slutten av dagen. Her det hyggelig atmosfære og kjøkkenet serverer en variert a la carte meny basert på lokale råvarer. Det er dessuten stadig flere lokale innslag på menyen, som rømmegrøt, for eksempel, eller grillet filet av vilt fra skog og fjell.  

Hotellet har også sin egen bar og den holder åpent hver dag frem til midnatt.  

Rommene  

Rommene er oppussede og fremstår rene og pene med nyere design i stilfulle omgivelser. Alle rommene er utstyrt med eget bad med dusj og eller badekar og toalettartikler. Det står en tv på alle rom med et stort utvalg kanaler og filmer.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 4
Rom med dobbeltseng eller to separate senger. Bad, dusj og hårtørker. Noen av rommene har badekar. Gratis trådløst internett, lenestol, telefon, kjøleskap, vannkoker og LED-tv med et utvalg kanaler.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 4
Dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Bad, dusj og hårtørker. Noen av rommene har badekar. Gratis trådløst internett, lenestol, telefon, kjøleskap, vannkoker og LED-tv med et utvalg kanaler. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior rom

1 / 4
Større dobbeltrom med egen sittegruppe, skrivebord og én dobbeltseng eller to enkeltsenger. Bad med dusj og hårtørker. Telefon, minibar, Nespresso kaffemaskin og smart TV med et variert utvalg kanaler og mulighet for pålogging til underholdningstjenester, samt gratis trådløst internett.
» Se flere romspesifikke bilder

Suite

1 / 6
Stor suite med separat soverom med separate senger. Alle suitene har utsikt mot dalen og fjellet og har dusj på badet. Størrelsen er fra 28m2 og varierer. Badekåpe, tøfler, minibar, Nespresso maskin, skrivebord, sofagruppe, spisebord med stoler og flatskjerm TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ål i Hallingdal (1.3km)

Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet.

Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon.

Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

Ål Skisenter (8.9km)

Finn billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Ål Skisenter, som blant annet regnes for å ha en av Norges beste slalåmløyper. Skisenteret har 13 kilometer med preparerte løyper over en fallhøyde 450 meter. Her finner du også en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet. Finn en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser ved Ål Skisenter.

Dagali Fjellpark (51.9km)

Dagali Fjellpark er et familievennlig skisenter med 5 lange bakker, eget barneområde, samt Norges lengste kjelkeløype, beliggende bare 3 kilometer fra Dagali Hotel.

Hundekjøring med start fra Dagali (50km)

Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med start fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda.

Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager.

Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

Rafting i Numedalslågen (50.3km)

Rafting er en opplevelse dere bare må prøve. Her får dere utfordret dere selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Dere vil kjenne sug i magen uansett hvilken raftingtur dere legger ut på, fra rolige familieturer til rå ekstremturer.

Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for dere betyr det at det skjer noe hele tiden og dere må samarbeide for å treffe linjene riktig. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt.

Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Dere får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr.

Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali:

Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp

Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart

Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

Rakfiskfestivalen (73.9km)

November er årets måned for alle rakfiskentusiaster. Hva med å legge turen til Rakfiskfestivalen i Valdres? Dette er en av Norges største matfestivaler og trekker rundt 25 000 festivaldeltakere hvert år til den lille bygdebyen Fagernes. Det er tre dager med musikkopplevelser og servering av ypperlig rakfisk, blant annet.

I dag er Rakfisk fra Valdres en beskyttet geografisk betegnelse.

Julemarked på Geilo (25.8km)

Dra på kjør-selv-ferie til Geilo i julen og bruk også noen av årets fine desemberdager i noen av Norges flotteste skibakker. Ta med hele familien til denne herlige vinterdestinasjonen og nyt et billig hotellopphold i nærheten av Geilos hyggelige sentrum, der julemarkedet har vært en stolt årlig tradisjon siden 2012.

I løpet av desember preges byens sentrum av koselige boder som tilbyr alt fra kreativt håndverk til forskjellige delikatesser. Julemarkedet byr selvklart også på forskjellige slags underholdning, og lokale kafeer disker opp med skikkelige julespesialiteter innendørs.

Om vinteren tilbyr Geilo mer enn 50 forskjellige aktiviteter, uansett om det er skøyting, akebakker, langrenn eller alpint som gjelder. Geilo byr også på friluftsliv, shopping og velvære, og er et spennende valg for årets tur i desember, enten det er snakk om en helgetur eller flere dager.

Strandmo Stølsysteri (74.9km)

Hvis dere er på miniferie i Valdres burde dere stikke innom en eller flere av de åpne stølene i området. Valdres har Nord-Europas største sammenhengende stølsområde med rundt 400 støler og flere av disse tilbyr smaksprøver og salg av blant annet: fersk stølsrømme, tradisjonsrike oster eller god spekepølse.

I de tre sommermånedene er det ysteri som foregår på på Strandmo Stølsysteri, reis gjerne innom hvis dere er her da. Ekteparet Anny og Geir Harald Fodnes sier at de selger helst direkte til kundene, for da får de slått av en prat med dem selv, ifølge Norsk Landbruk.

Hardangervidda nasjonalpark, Eidfjord (92.5km)

Hardangervidda nasjonalpark er den største nasjonalparken vi har i Norge med sine 3422 km2 fordelt på fylkene Hordaland, Buskerud og Telemark. Dette er et verdifullt høyfjellsområdet med mange flotte vidder; et fantastisk turområde for både erfarne og mindre erfarne fjellfolk.

Her lever Europas største villreinstamme, mange arktiske planter og dyr, deriblant fjellrev og snøugle.

Hardangervidda har også mange ørretvann og vassdrag med et rikt fiske.

Hvis dere har lyst til å prøve dere på jakt, fiske eller begge deler; sjekk så med hotellet der dere bor og hør om de kan skaffe til veie fiskekort eller jaktkort.

Hemsedal (52km)

Hemsedal forbindes først og fremst med vinteraktiviteter og Hemsedal Skisenter, men det er minst like flott her i «De skandinaviske alper» i sommerhalvåret.

Dere kan for eksempel unne dere en golf-weekend og legge turen til Hemsedal Golfklubb hvor det venter en unik 9-hullsbane i vakker fjellnatur.

Fjellene i Hemsedal er et godt utgangspunkt for både klatring og rappellering.

Fiskestangen bør med hvis dere tar turen til Hemsedal i sommersesongen fra mai måned og ut til august. Her finnes det 18 fjellvann og fire elver hvor dere kan hive ut snøret, både med og uten flue. Et godt tips er å forsøke dere på fiske i elva Hemsila. Dette er en av Norges beste elver med ypperlige forhold for fluefiske og elva byr på utfordrende ørretfiske.

I Hemsedal er det hele 41 merkede fjellturer fordelt på 210 kilometer. Turstiene er godt skiltet og gradert etter vanskelighetsgrad. Her finnes løyper for både nybegynnere og dere mer fjellvante. Den høyeste toppen i Hemsedal er Høgeloft og ruver hele 1920 meter over havet.

Dere kan med fordel legge en sykkelferie til Hemsedal. Her i bygda finnes det også 21 sykkelruter på et 225 kvadratmeter godt skiltet, merket og gradert område. I tillegg er det i Hemsedal Bikepark en lang utforløype med ulike vanskelighetsgrader gradert fra blå til rød. I bunn av Hemsedal Skisenter ligger det også en fornøyelig teknikkbane for sykkel.

Hemsedal skisenter (54.8km)

Hemsedal er kanskje Norges skisted nummer én med Hemsedal Skisenter i hjertet av bygda. Skisenteret har hele 20 heiser og 48 nedfarter med variert vanskelighetsgrad. Her vil både barn og voksne, nybegynnere og erfarne skiløpere trives. Hemsedal Skisenter har Norges største område tilrettelagt for de minste på ski. Det dekker 70 000 kvadratmeter og her venter syv bakker, åtte heiser, «rullband-slalomløype», aktivitetspark med akebakke og karusell, varmestue, kiosk, park med «hopp, rails og bølger», skicrossløype, «big-air-bag» og et hyggelig grillområde med benker og bord.

Hemsedal Skisenter er også tilrettelagt for alle dere som ikke har skiboden full av vinterutstyr. Det finnes nemlig utallige steder i Hemsedal hvor dere kan leie skiutstyr. Forhør dere gjerne på hotellet om de har tips til utleie av ski og staver, kjelker med mer.

Det bør også presiseres at det finnes en rekke vinteraktiviteter her i Hemsedal utenom alpint og langrenn, for eksempel: kanefart, tur med snøscooter, hundekjøring, isklatring osv.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

First Hotel Breiseth

Opphold med frokostbuffé

Innlandet

Natur, kultur og historie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kvelds sandwich med et glass brus
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

631,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Kunstner- hotell i Lillehammer

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 240kr per natt

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Slapp av på Norefjell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

704,-
Fra kun
1.919,-

Vis kort

Bestselger i Norge

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra seng 360kr per natt
 • Barn 17~99.99 år i ekstra seng 360kr per natt

Spåtind Fjellstue

Opphold med halvpensjon

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån av kajakk
 • Gratis parkering og WiFi

467,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Inkludert 2 x 3-retters meny

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~6.99 år i ekstra seng 65% rabatt
 • Barn 7~13.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 14~15.99 år i ekstra seng 35% rabatt